NetBet mobilno klađenje – Aplikacija dizajnirana s ukusom

Kladionica ne prihvaća igrače iz HrvatskeOva kladionica još nije prošla testiranje naših stručnjaka i zato trenutno nije verificirana. Kladionice koje preporučujemo možete pronaći na naslovnici. Preporučene kladionice

Kao jedan od priređivača igara na sreću koji iz drugog plana čeka svoju priliku za proboj u svjetski vrh, NetBet kladionica odlučila je dio pažnje zadnjih godina preusmjeriti na poboljšanje iskustva klađenja u pokretu te dobiva visoke ocjene za posao koji je obavila.

.
NetBet aplikacija brzi pregled
Preuzmi na direktnom linku Nedostupan
NetBet mobilna aplikacija
Ključne značajke Klađenje uživo, Statistika, Bet Builder
Mobilna plaćanja Da
Kompatibilnost iOS App Android App
Jezici Engleski
Ponuda 100% do 50€
Ocjena 5/5
..

Iako nije sve savršeno optimizirano, NetBet koji je osnovan 2009. godine danas nudi svojim igračima solidno iskustvo igranja putem aplikacija kreiranih za iOS i Android operativne sustave, a koliko je dobar posao obavio oko svojeg mobilnog sučelja, predstavljamo u našoj detaljnoj analizi.

Verzija za mobilni preglednik sasvim funkcionalna

NetBet mobilna aplikacija

Pri izradi svojeg sučelja za korištenje online stranice na mobitelu, NetBet kladionica držala se prokušanih formula te igračima ponudila na početnoj stranici dva izbornika uz pomoć kojih se mogu dokopati željenih sportskih događaja.

Jedan je klizni izbornik u vrhu ekrana kojim ne samo što možete pronaći najpopularnije sportove i lige, već vas može odvesti i do izdvojenih dnevnih oklada, a također i do kasina, esporta i virtualnih sportova.

Dobra je stvar što već nakon što otvorite NetBet u mobilnom pregledniku pred vama se nađu brojne utakmice koje su u tijeku ili su izdvojene iz ponude, s kvotama na koje se odmah možete kladiti bez dodatnih klikova po stranici, što doduše nalažu današnji standardi, ali mnoge kladionice ih se svejedno ne drže.

Tu je i padajući izbornik s lijeve strane u kojem ćete naći baš sve sportove koje ova kladionica nudi, pregledno sortirane prema važnosti pa će tako našim korisnicima ponuda hrvatske lige biti na vrhu ako otvore nogomet, a slijedit će je engleska, španjolska, talijanska i njemačka liga, baš kako i treba biti.

Logično sortirana tržišta klađenja olakšavaju posao

Tržišta klađenja u NetBet Aplikacija

Kad se jednom odlučite proučiti jedan sportski događaj, pred vama će se otvoriti nekoliko stotina različitih mogućnosti klađenja, no u njima se definitivno nećete izgubiti, jer su vrlo pregledno sortirana.

Najvažnije kvote na ishod utakmice, zbroj golova, oba daju gol i poluvrijeme/kraj naći će se u središnjem dijelu ekrana i biti odmah spremne za uplatu, dok će neke manje popularne oklade ostati skrivene i potrebno ih je klikom otvoriti, što je dobro jer nema smisla da nepotrebno zauzimaju dio ekrana.

Tu je i dodatni klizni izbornik u kojem su oklade grupirane prema popularnosti ili svojoj specifičnosti, a posebno su izdvojeni i specijali. Sve u svemu, NetBet kladionica igračima koji žele uživati u njezinoj ponudi na mobilnim preglednicima ponudila je sasvim dovoljno da budu zadovoljni i može dobiti zadovoljavajuću ocjenu.

NetBet aplikacija za Android samo uz VPN uslugu

Netbet aplikacija Android verzija

Zanimljiva stvar svakako je to što je NetBet kladionica djelomično izbjegla blokadu Porezne uprave pa jedan od dva njezina linka nije dostupan, dok drugi s “.uk” domenom nesmetano vodi igrače do ponude.

Međutim, kad je u pitanju NetBet App za Android operativni sustav, nakon što ga preuzmete na online stranici ovog priređivača igara na sreću nećete ga moći koristiti bez VPN-a, odnosno aplikacije DNSChanger koju je prilično jednostavno pronaći i instalirati te će riješiti sve vaše probleme.

Nešto drukčija od mobilne web verzije i ne pretjerano brza

Veličine oko 50 MB, NetBet aplikacija za Android nije najbrža na koju ćete naići na tržištu, što nikako nije dobro ako ste ozbiljan kladitelj, jer ponekad je potrebno reagirati u sekundi pa usporeno sučelje može predstavljati ozbiljan problem.

Svejedno dobiva vrlo dobre kritike pa možemo reći da su njezini autori napravili solidan posao. Nešto je drukčija od onog što ćete dobiti u verziji za mobilne preglednike, a najveća razlika je to što ne postoji bočni padajući izbornik s izborom sportova, već se link koji otvara istu stvar nalazi u lijevom donjem kutu ekrana. Također je veći naglasak na utakmice u tijeku koje imaju poseban klizni izbornik s velikim ikonama, a kombinacija sive, crne i zelene boje čini dizajn ugodnim i poboljšava funkcionalnost.

Razrada pojedinih utakmica riješena je na isti način kao i u mobilnoj web verziji, a valja još spomenuti izuzetno pregledni online listić koji otvarate klikom na središnju ikonu u donjem dijelu ekrana. Ipak, zamjerka ostaje što dolje uz ikonu prilikom ubacivanja dodatne kvote ne vidite koliko se vaš ukupni koeficijent povećao, sve dok ne otvorite svoj listić koji će vam zauzeti cijeli ekran.

NetBet nudi i vrlo dobar App za iPhone mobitele

Netbet aplikacija iOS verzija

Na App Storeu naći ćete i NetBet aplikaciju namijenjenu korisnicima Appleovih prijenosnih uređaja. Da biste mogli realizirati NetBet Mobile App Download, morate imati iOS 10.0 ili noviji operativni sustav.

Kompatibilna s iPhone, iPad i iPod touch uređajima, veličine 89.9 MB, ova aplikacija kod korisnika uglavnom dobiva ili maksimalno dobre ili maksimalno loše ocjene, a iako se mnogo ne razlikuje od Android App-a, ipak je malo brža te samim time bolja.

Mobilni bonusi zasad još nisu dostupn

Iako mnoge vodeći kladionice u današnje vrijeme izdašnim mobilnim bonusima pokušavaju motivirati svoje korisnike na skidanje aplikacija i klađenje u pokretu, NetBet još uvijek ne primjenjuje ovu promotivnu strategiju.

Bonus dobrodošlice do 50 EUR za hrvatske igrače ostaje glavni adut ovog priređivača igara na sreću, ali u budućnosti svakako možemo očekivati i pokoju promociju usmjerenu prema kladiteljima koji preferiraju igru putem mobitela.

NetBet mobilna plaćanja sigurna i jednostavna

Zahvaljujući modernoj SSL enkripciji, mobilna plaćanja uz NetBet aplikacije su sigurna i ne predstavljaju nikakav problem.

Bankovne kartice Visa i Mastercard najpopularnije su pri uplatama sredstava među korisnicima, a novac sjeda u sekundi i odmah vam je dostupan za klađenje. Alternativni načini plaćanja su NETELLER, Skrill i paysafecard, dok se isplata odvija istim kanalom u suprotnom smjeru, a novac sjeda na račun u roku od nekoliko dana.

NetBet Metode Plaćanja
Sportovi Min. Uplata Isplata
Nogomet, košarka, tenis i još mnogo toga 10 EUR Do 3 dana
Metode Plaćanja Visa Mastercard Skrill Neteller Bank transfer

Mobilni NetBet dizajnom odličan, ali nije dovoljno brz

NetBet kladionica svojim prilagodbama potrebama korisnika koji se voli kladiti u pokretu pokazala je da može uspješno dizajnirati oku ugodne aplikacije i mobilne web verzije, a svakako zaslužuje pozitivne ocjene i po pitanju preglednosti te navigacije.

Međutim, brzina otvaranja je u današnje vrijeme na Internetu možda i najbitniji faktor za ocjenjivanje kvalitete pojedine aplikacije ili web stranice. Tu ovaj priređivač igara na sreću sa sjedištem na Malti zasad ipak značajno zaostaje za najboljima u Europi i svakako to mora popraviti ako želi privući veći broj korisnika, uključujući i one iz Hrvatske.

Ostale najboljih aplikacije
Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Kompatibilnost Detalji
100% do 400€ Da Da 5/5 iOS App Android App recenzija
100% do 100€ Da Da 4/5 iOS App Android App recenzija
100% do 50€ Da Da 4/5 iOS App Android App recenzija
Back to Top
UEFA Euro 2024