MELbet aplikacija – Pregledno sučelje koje zadovoljava korisnike

Kladionica ne prihvaća igrače iz HrvatskeOva kladionica još nije prošla testiranje naših stručnjaka i zato trenutno nije verificirana. Kladionice koje preporučujemo možete pronaći na naslovnici. Preporučene kladionice

Bez ugodnog iskustva klađenja u pokretu danas niti jedna kladionica ne može dobiti pozitivnu ocjenu za uslugu koju nudi, što je itekako svjestan ambiciozni MELbet pa nije iznenađenje da je posljednjih godina ovaj priređivač igara na sreću veliku pažnju posvetio upravo poboljšanju svojeg mobilnog sučelja.

.
MELbet aplikacija brzi pregled
Preuzmi na direktnom linku Nedostupan
MELbet mobilna aplikacija
Ključne značajke Klađenje uživo, Prijenos uživo, Statistika
Mobilna plaćanja Da
Kompatibilnost iOS App Android App
Jezici Engleskog, hrvatskog i mnogih drugih
Ponuda 100% do 100€
Ocjena 5/5
..

Rezultat uloženog truda i resursa je vidljiv te su igrači osim primamljivih bonusa i detaljno razrađene ponude dobili i funkcionalnu stranicu na svojim Android i iOS operativnim sustavima, koja zaslužuje detaljnu analizu…

Intuitivna i oku ugodna mobilna MELbet web verzija

MELbet kladionica ima svoju mobilnu aplikaciju

Dizajneri MELbet kladionice izabrali su crno-sivo-bijelu kombinaciju boja, što se pokazalo odličnim na mobilnoj web verziji, jer koeficijente kao i poveznice sasvim je lako uočiti te će se svakom igraču biti lako snaći u takvom okruženju.

Već na početnoj stranici dočekat će vas pregršt utakmica uživo, kao i najpopularnije koje će uskoro početi pa u uzbudljivi svijet klađenja možete uroniti već uz par klikova, a također je moguće detaljnije istražiti ponudu, zahvaljujući navigaciji dostupnoj u gornjem desnom kutu.

Tamo imate priliku pronaći željene sportove, lige i utakmice, kao i druge odjeljke poput virtualnih sportova i online kasina, a što je najvažnije, sve je intuitivno posloženo pa nije nikakav problem dokopati se željenih informacija i pronaći obećavajuće kvote.

Krupne kvote, ali i listić kojeg je teško uočiti

MELbet mobilnu ponudu pretraživati možete i uz pomoć oku ugodne klizne navigacije koja se sastoji od krasnih ikona koje simboliziraju sportove, a utakmice možete tražiti i prema vremenu odigravanja.

Kad se jednom nađete unutar sportskog događaja, oduševit će vas pregledna i opsežna statistika koju možete izlistavati u vrhu ekrana, a tu su i krupne kvote koje posebno impresivno izgledaju tijekom klađenja uživo, jer trepere kada im se mijenja vrijednost, zelenom ili crvenom bojom, ovisno o tome rastu li ili padaju.

Što se pak listića, tiče, on se puni događajima kako ih birate i nalazi se u dnu ekrana vašeg mobitela i pregledan je kad ga jednom otvorite. No, dok je zatvoren, jako ga je teško uočiti pa možemo reći da se to moglo i bolje riješiti.

U svakom slučaju, MELbet mobilna web verzija vješto je redizajnirana i zadovoljava potrebe korisnika, iako bi mogla biti i malo brža. No, valja naglasiti da joj je moguće pristupiti isključivo uz pomoć VPN-a ili alternativnog linka, zbog toga što se ova kladionica našla na popisu inozemnih blokiranih kladionica u Hrvatskoj. Međutim, to vrijedi samo za web stranicu, ne i za aplikacije…

Nesmetan pristup odličnoj MELbet Android aplikaciji

22bet aplikacija Android verzija

Postoje brojne hrvatski kladionice koje korisnicima nude potpuno identičnu mobilnu web verziju aplikacijama, no kod MELbeta to nije slučaj.

Dapače, razlika između dva sučelja je zaista značajna i to ne samo zato što vam ne treba VPN za pristup MELbet Android aplikaciji, već su i grafički detalji dotjeraniji, kvote još krupnije, a otvaranje poveznica brže.

Grbovi klubova, zastave reprezentacija, kao i lica individualnih sportaša uljepšavaju iskustvo igre, a tu su i informacije o lokaciji i vremenskim uvjetima na svakom sportskom događaju, uz pregršt statistika što igrači itekako cijene.

Bolje sortirana tržišta klađenja i nešto drukčiji listić

Znamo da MELbet na mnogim utakmicama nogometa i hokeja na ledu nudi više od tisuću tržišta klađenja, u čemu se lako možete izgubiti kad se jednom krenu izlistavati na vašem ekranu.

Srećom, Android App tome je doskočio tako što vas u ponudi unutar sportskog događaja dočekaju zatvorena sva tržišta osim onih najvažnijih te se rašire na ekranu tek ako pokažete zanimanje i na njih kliknete, što je vrlo dobro rješenje ako vam netko nudi silno bogati izbor oklada.

Spomenimo i da postaje dva načina kako uplatiti listić. Jedan je da klikom na koeficijent odmah uložite novac na određeni događaj, a drugi je dodati ga u svoju kombinaciju. Obje mogućnosti su ponuđene kad jednom kliknete, a ako kvotu ne odigrate individualno, završit će unutar listića koji je možda ipak malo previše skriven unutar izbornika na lijevoj strani ekrana, no ni to ne kvari vrlo dobar dojam ove aplikacije.

MELbet aplikacija za iOS također nije razočarala

22bet plikacija iPhone verzija

U App Storeu vas čeka i MELbet aplikacija za iPhone uređaje koja trenutno ima prilično visoku ocjenu korisnika, što potvrđuje da je napravljen oko nje prilično dobar posao.

Veličine 169 MB, ova aplikacija traži verziju iOS operativnog sustava 11.0 ili noviju, a za razliku od one namijenjene Androidu koja se skida na stranici ovog priređivača igara na sreću, MELbet Mobile App Download odvija se u trgovini aplikacijama korisnika iPhone mobitela.

Funkcionalnost joj je na visokoj razini, kao i njezina preglednost te dizajn, bez čega svakako ne bi dobila tako visoke ocjene koje trenutno ima.

Mobilni bonusi još uvijek nisu ponuđeni

MELbet kladionica potrudila se zadovoljiti svoje mobilne korisnike funkcionalnim sučeljem i jedino što još treba napraviti je nagraditi igrače koji se klade u pokretu pokojom promocijom ili bonusom.

Iako su mobilni bonusi jedna od sve popularnijih metoda kako kladitelje nagovoriti da počnu koristiti aplikacije, ova kladionica trenutno ne koristi tu marketinšku strategiju, što ne znači da se to neće promijeniti u budućnosti.

Bankovne kartice i kriptovalute dio su mobilnog plaćanja

Kad je u pitanju prebacivanje sredstava putem mobitela, tu MELbet zaista ne komplicira niti radi probleme svojim igračima.

Ponuđeno je pregršt različitih metoda mobilnog plaćanja, uključujući najpopularnije bankovne kartice Visa i Mastercard, dok se posebno ističu brojne kriptovalute čiju vrijednost je moguće pretvoriti u žetone za klađenje, s najzvučnijim Bitcoinom na čelu. U svakom slučaju, uplata novca odvija se uz pomoć većine metoda u sekundi, dok za finalizaciju isplate treba nekoliko radnih dana.

MELbet Metode Plaćanja
Sportovi Min. Uplata Isplata
Nogomet, košarka, tenis i još mnogo toga 1€ Do 3 dana
Metode Plaćanja Visa Mastercard Skrill Neteller Bitcoin Bank transfer

MELbet ponudio svojim mobilnim igračima sasvim dovoljno

U doba kada sve više igrača koristi mobitele pri klađenju, MELbet kladionica pokazuje zrelost unaprjeđenjem svojeg sučelja za pametne telefone i ostale uređaje te omogućuje korisnicima sasvim solidno iskustvo igre dok su u pokretu.

Intuitivna navigacija, krupni koeficijenti, brojne dodatne informacije te vješto dizajnirane ikone čine mobilni MELbet konkurentnim drugim vrhunskim europskim kladionicama te svakako mora dobiti prolaznu ocjenu…

Ostale najboljih aplikacije
Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Kompatibilnost Detalji
100% do 400€ Da Da 5/5 iOS App Android App recenzija
100% do 100€ Da Da 4/5 iOS App Android App recenzija
100% do 50€ Da Da 4/5 iOS App Android App recenzija
Back to Top
UEFA Euro 2024