Megapari aplikacija – Raskošna ponuda u odlično dizajniranom sučelju

Imati online kladionicu dostupnu baš gdje god se nalaziš, zahvaljujući svom mobilnom uređaju, važna je danas stvar za svakog igrača koji želi maksimizirati izglede pretvaranja vlastitog sportskog znanja u profit.

.
Megapari aplikacija brzi pregled
Preuzmi na direktnom linku Nedostupan
Megapari mobilna aplikacija
Ključne značajke Funkcionalno sučelje, laka navigacija
Mobilna plaćanja Da
Kompatibilnost iOS App Android App
Jezici Hrvatski, Engleski
Ponuda 100% do 100€
Ocjena 5/5
..

A kad vam je još ponuđeno brzo, funkcionalno i lijepo dizajnirano mobilno sučelje, onda zaista imate sve što vam je nužno kako biste mogli uživati u klađenju. Upravo tim putem krenula je kladionica Megapari, sve popularnije ime na europskom tržištu, čija aplikacija i verzija za mobilni web preglednik svakako zaslužuju našu recenziju, kako bismo ih približili zainteresiranim hrvatskim kladiteljima…

Megapari mobile – Laka navigacija i uspješno sortirana ponuda

Ekran mobitela znatno je manji od onog na računalu i zato je posao dizajniranja dobrog mobilnog sučelja za online klađenje dvostruko teži, no Megapari je po tom pitanju odradio odličan posao.

Mobilna verzija za web preglednike ima sve što je potrebno jednom internetski pismenom igraču da se u njemu snađe. Besprijekoran izbor boja značajno olakšava potragu za željenim okladama, kao i laka navigacija koja vas na više različitih načina vodi prema različitim sportovima, ligama i utakmicama, kojih je svakodnevno najmanje tisuću u ponudi.

Već na naslovnoj stranici mnogi će korisnici pronaći ono što traže, jer tu se nalaze utakmice uživo, kao i svi oni najpopularniji sportski događaji koji su na rasporedu tog dana. Ono što Megapari razlikuje od većine ostalih europskih internetskih kladionica je odnos prema nejasnoćama, koji su unatoč manjku prostora svugdje jasno ispisani, odmah do klasičnih oklada na ishod utakmice: jedinice, dvojke i iksa.

Crna, crvena, plava i bijela boja dominiraju dizajnom, a posebno upečatljivo to izgleda kod gornje klizne navigacije po sportovima, koja vas intuitivno vodi prema željenim događajima. Utakmice možete tražiti i prema vremenu igranja, a za još šire opcije pobrinut će se bočni meni s desne strane, u kojem ćete uz pretraživanje po sportovima naći i link za utakmice uživo te pregled odigranih rezultata, ali i linkove za virtualne sportove, casino igre te u Hrvatskoj još davnih dana popularni toto…

Sučelje u kojem nije problem pronaći željenu okladu

Megapari kladionica nudi po tisuću različitih opcija za klađenje na istoj utakmici, no čak niti na tijesnom mobilnom web pregledniku nije se problem snaći u tom bogatstvu.

Spuštanjem niz ekran pojavljivat će se pred vama nove i nove opcije za klađenje, među kojima se uvijek skriva i neka neočekivana obećavajuća oklada, a puno pomaže i klizni meni s pregledno sortiranim tržištima klađenja, koji se nalazi odmah ispod grafičkog zaglavlja utakmice.

Tamo ćete zapravo najlakše pronaći pomalo neobične, ali zanimljive opcije za igru, poput klađenja na odnos dobivenih bulija u hokeju na ledu ili broja prekršaja u nogometu, gdje katkad leže sasvim logične opcije za dolazak do profita.

Spomenuti valja i krupni online listić u donjem dijelu ekrana koji će se pojaviti nakon što kliknete na željeni koeficijent, a još proširiti ako mu dodate drugi i kreirate kombinaciju.

Megapari Bonus100€ Brzina isplateDo 3 dana Nedostupan

Sve u svemu, po pitanju dizajna i funkcionalnosti Megapari je odradio odličan posao sa svojom verzijom online kladionice za mobilne web preglednike, a ništa slabija nije niti aplikacija koju je pripremio svojim igračima…

Megapari Android aplikacija – Baš po ukusu modernih kladitelja

Megapari aplikacija Android verzija

Možemo svakako reći da je mobilna web verzija ove kladionice zaista uspješan uradak, a zanimljivo je da Megapari App za mobitele koje pokreće Android operativni sustav nije išao istom filozofijom i dosta toga je izmijenjeno. Međutim, korisničko iskustvo ostalo je na visokom nivou.

Ono što će se igračima posebno svidjeti je lakoća s kojom će pronaći link za instalaciju. Naime, kod drugih priređivača igara na sreću katkad morate dugo tražiti željenu aplikaciju na samoj web stranici, skrivenu negdje u footeru ili još dublje. Ovdje je situacija sasvim drukčija, jer na mobilnoj web verziji u svakom trenutku u gornjem dijelu ekrana stoji link “Instaliraj”, koji vam maksimalno olakšava posao. Megapari mobile app download zatim se odvija u kratkom vremenu, nakon što mobitelu date dopuštenje da instalira željenu aplikaciju.

Krasni grafički elementi i nesmetan pristup igri

Megapari mobilna aplikacija

Jedna od stvari zbog kojih se Megapari Android aplikaciju najviše isplati instalirati je to što vam jamči nesmetan pristup vašem korisničkom računu, u bilo kojem dijelu Republike Hrvatske. Naime, za pristup mobilnoj web verziji trenutno je potrebno koristiti VPN, što nije tolika gnjavaža, no svakako ubrzava dolazak do željenih oklada ako možete otvoriti online ponudu bez ikakvih restrikcija.

Od mobilne web verzije Megapari aplikacija razlikuje se po izboru boja, jer ovdje dominiraju svjetlije nijanse, ali i po pažnji prema detaljima, posebno pri prikazu grbova nogometnih klubova, kao i grafičkom praćenju sportskih događaja te pripadajućoj statistici.

Navigacija je slične kvalitete, a tržišta klađenja malo drukčije sortirana i prezentirana, no lako se u njima snaći i pronaći željeni koeficijent, čije kretanje možete čak i dati pratiti, prije nego se odlučite uplatiti novac.

Osim nesmetanog pristupa, Megapari app korak je naprijed u odnosu na web verziju i po pitanju brzine, što može biti ključno kad se pojavi primamljiva oklada na live klađenju. U svakom slučaju, riječ je o jednoj od boljih aplikacija trenutno na tržištu i vrijedi joj dati priliku…

Megapari iPhone iskustvo zasad u mobilnom pregledniku

Megapari aplikacija iOS verzija

Iako je ova kladionica pokazala svojom aplikacijom za Android mobitele da može na sjajan način poboljšati svojim igračima korisničko iskustvo i olakšati igru, Megapari iOS App zasad još nije u ponudi.

Korisnici iPhonea i ostalih Appleovih uređaja svejedno mogu pristupiti primamljivim bonusima i temeljito razrađenoj ponudi ovog ambicioznog priređivača igara na sreću, uz pomoć mobilnog web preglednika…

Zaključak

Megapari možda tek od 2019. godine nastupa na globalnom tržištu s trenutnim modelom poslovanja, ali zasad zaista vuče pametne poteze, kako bi se približio svim onim igračima željnima iskušavanja vlastitog sportskog znanja, u što ugodnijim uvjetima za igru. Također se sigurnost osigurava licencom tvrtke Curacao (8048/JAZ), što ga čini vrlo sigurnim.

Osim zanimljivih kvota i atraktivnih bonusa, sučelje za mobilni web preglednik, kao i Megapari aplikacija pravi su koraci u smjeru modernizacije ovog priređivača igara na sreću, koji svakako ima pravo očekivati porast popularnosti u godinama koje dolaze.

Najčešće postavljana pitanja

📱 Zauzima li Megapari aplikacija puno prostora i memorije na mobitelu?

O: Ne, daleko je od najkrupnijih aplikacija koje imate na svom pametnom telefonu, od kojih se Facebook danas polako prilagođava veličini od 1 GB. Megapari će i u svojim sljedećim nadogradnjama definitivno zauzimati manje od 100 MB prostora za pohranu, što svakako neće usporiti vaš mobitel.

💳 Koje metode mobilnog plaćanja nudi Megapari?

O: Radi se o kladionici u kojoj možete vršiti uplate i isplate na pregršt različitih načina, od Visa i Mastercard kartica do virtualnog novčanika Skrilla te paysafecarda i NETELLER-a. Tu su i brojne različite kriptovalute, koje vam daju priliku da vašu kripto imovinu dodatno umnožite vještim klađenjem.

📺 Nudi li Megapari live streaming putem aplikacije?

O: Instalacijom aplikacije imat ćete na raspolaganju određeni broj video prijenosa sportskih događaja na koji ćete se moći kladiti uživo. Live streaming uključuje neke ugledne nogometne lige, kao i teniske turnire ATP razine te brojna e-sport natjecanja. Imate čak i mogućnost gledati više utakmica u isto vrijeme.

Ostale najboljih aplikacije
Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Kompatibilnost Detalji
100% do 400€ Da Da 5/5 iOS App Android App recenzija
100% do 100€ Da Da 4/5 iOS App Android App recenzija
100% do 50€ Da Da 4/5 iOS App Android App recenzija
Back to Top