CroBet kladionica – Recenzija bonusa dobrodošlice i ponude za sportsko klađenje

Kladionica ne prihvaća igrače iz HrvatskeCroBet trenutno nije dostupan pa preporučujemo u međuvremenu klađenje u kladionici 22Bet: 22bet Registracija

Sa svojih više od pola stoljeća tradicije priređivanja igara na sreću, Hrvatska lutrija očekivano je početkom novog milenija među prvima otvorila sportsku kladionicu u našoj zemlji, a posljednjih godina ju je brendirala kao CroBet...

Po svojoj ponudi definitivno ne spada među lidere na tržištu, no u posljednje vrijeme igračima je ipak osigurala bonus dobrodošlice pa napokon zaslužuje i našu recenziju.

Prikaži više +
Prikaži manje -
.
Crobet brzi pregled
30€ Bonus za nove igrače
Nedostupan
Pojedinosti o kladionici Crobet
Broj sportova: 25+
Mobilna aplikacija: Android, iOS
Minimalna oklada: 0.2€
Zaštita igrača: SSL
Korisnička podrška: Telefon, E-Mail, Chat uživo
Ponuda: 100% do 30€
Licenca:
..

Crobet Hrvatska – Nesmetani pristup web stranici i izvan zemlje

CroBet kladionica spada među one s kojima nikad nećete imati problema s pristupom web stranici, bilo da koristite računalo ili vaš mobitel.

Stranica ovog priređivača igara na sreću dostupna je čak i izvan teritorija naše zemlje, a imate pravo na njoj izraditi korisnički profil ako ste punoljetni građanin Hrvatske. Jednom kad otvorite račun uočit ćete da se CroBet nalazi na istoj stranici s Cro Casinom i lutrijskim igrama, koje su od sportske kladionice odvojene samo ako ste korisnik mobilnih aplikacija, što vam proširuje opcije za igru…

Potpuno licencirani priređivač sportskog klađenja

Kao što vjerojatno znate, Hrvatska lutrija je u državnom vlasništvu i ima monopol nad lutrijskim igrama. Samim time se nalazi u komotnoj situaciji u odnosu na konkurenciju, zbog čega nikad nije bila među najdarežljivijim kladionicama na koje ste mogli naići.

Ipak, CroBet kladionica svejedno je privlačila dio opreznih igrača još u doba dok se zvala HL kladionica, jer u našoj zemlji postoji uvjerenje da vam državna lutrija sigurno neće uskratiti zasluženi dobitak.

Pa iako klađenje zapravo ovdje nije ništa sigurnije nego kod nekog drugog poštenog i vjerodostojnog priređivača igara na sreću, CroBet je na temelju ugleda i tradicije institucije koja stoji iza njega dobio određeni broj aktivnih korisnika, čemu su svakako pomogle i lutrijske igre, uključujući i Eurojackpot kojeg možete igrati na istoj web stranici.

U svakom slučaju, za CroBet Hrvatska lutrija osigurala je sve potrebne papire i valjanu licencu, a osim online klađenja listiće možete uplatiti i u nekoj od njezinih brojnih poslovnica, kojih je trenutno više nego što ima ijedna druga kladionica u našoj zemlji…

CroBet registracija – Detaljni formular za ispunjavanje

Ako želite izraditi korisnički račun u CroBet kladionici, to možete učiniti klikom na polje “Registracija”, koje se nalazi u gornjem dijelu ekrana na računalu, dok ćete na mobitelu morati kliknuti na ikonu koja simbolizira otvorena vrata, da biste započeli cijeli proces.

Crobet Bonus30€ Brzina isplateDo 3 dana Nedostupan

Kad otvorite link za registraciju, pred vama će se pojaviti prilično detaljan formular koji morate ispuniti pa vam preporučujemo da izvadite osobnu iskaznicu i bankovnu karticu iz novčanika, jer neke podatke sigurno neće znati napamet.

Govorimo naravno o OIB-u, IBAN-u i broju osobne iskaznice koje ćete morati unijeti, a Hrvatska lutrija od vas još traži upisivanje imena, prezimena, adrese, godine rođenja, emaila i broja telefona, dok ćete također morati odrediti vaše korisničko ime i lozinku te otkriti jeste li politički izložena osoba.

Na kraju vam još preostaje prihvatiti uvjete korištenja, potvrditi da imate više od 18 godina i eventualno se pretplatiti na newsletter, što se u ovoj kladionici svakako isplati. Na email će vam stići aktivacijski link kojim ćete učiniti vaš profil funkcionalnim, a slanjem kopije osobne iskaznice ili odlaskom na identifikaciju u poslovnicu ćete ga verificirati, što će vam osigurati nesmetanu isplatu sredstava…

CroBet metode plaćanja – Bankovne kartice, Aircash i HL bon

CroBet kladionica ne spada među one koje će vam ponuditi pregršt zanimljivih načina na koje možete provoditi transakcije. Ovdje nisu dostupni e-novčanik Skrill ni paysafecard pa čak ni A-bon, zbog čega se uplata sredstava putem debitne ili kreditne kartice čini kao najbolja opcija za igrača.

Alternativa tome je aplikacija za plaćanja na Internetu Aircash, koja predstavlja domaću konkurenciju Skrillu i omogućuje vam prijenos novca na račun u Hrvatskoj lutriji, uz manju novčanu naknadu od 1%.

Novac možete uplatiti i putem HL bona, ako vam je važna diskretnost, a možete to realizirati i odlaskom u poslovnicu. Isplatu je pak moguće izvršiti na bankovni ili Aircash račun, a možete i uzeti gotovinu na šalteru, ako živite u blizini nekog od kioska Hrvatske lutrije…

Crobet Metode Plaćanja
Sportovi Min. Uplata Isplata
Nogomet, košarka, tenis, rukomet, hokej 1€ Do 3 dana
Metode Plaćanja Visa Mastercard Bank transfer

CroBet - Dostupni Sportovi

.

CroBet bonusi – Besplatna sredstva za nove igrače

Kad je u pitanju CroBet kladionica ponuda bonusa i promocija godinama je bila prava katastrofa. Ovaj državni priređivač igara na sreću jednostavno nije dijelio gotovo ništa svojim kladiteljima.

S deset godina zaostatka za konkurencijom Hrvatska lutrija napokon se probudila i ponudila u 2022. godini atraktivan bonus dobrodošlice svojim novim korisnicima. Za nekog tko je dugo bio poznat po škrtosti, ovaj CroBet bonus zapravo je iznenađujuće darežljiv pa čak i primamljiv.

Naime, već nakon što prođete kroz registracijski postupak CroBet će vam dati 30 kuna bonusa, bez ikakvih uvjeta korištenja, a onda vam se smiješi još 200 kuna, u stopostotnoj vrijednosti vašeg prvog depozita.

Uvjeti korištenja ovog bonusa su vrlo dobri, jer morate novac reinvestirati tek jednom, na listiće s ukupnim koeficijentom 1.80 ili višim, što nije nikakav problem nekome tko se razumije u klađenje. Tako je Hrvatska lutrija odjednom ponudila igračima paket dobrodošlice koji je trenutno najlakše osvojiti na domaćem tržištu, uz doduše manji dostupni iznos od onog što nudi konkurencija.

Od ostalog, vrijedi još izdvojiti cashback nedjeljom, kada vam je CroBet spreman vratiti dio izgubljenih sredstava na vašim listićima. Srijedom pak dijeli simboličnih 10 besplatnih kuna za igru, ako odigrate 25 HRK, što će početnicima u klađenju dobro doći.

Uz to, CroBet kladionica pokušava kroz svoje promocije oživjeti Toto 13, igru pogađanja 13 parova koja je prethodila klađenju u našoj zemlji, a tu su i različiti turniri u sportskoj prognozi, u kojima se najuspješnijim igračima smiješe manje novčane svote…

Ograničen broj dostupnih tržišta za klađenje

Crobet kladenje

CroBet kladionica definitivno ne spada među one s detaljno razrađenim opcijama za igru na svakoj dostupnoj utakmici. Doduše, na nogometnim dvobojima pronaći ćete oklade na hendikep, zbroj golova, dosuđeni penal, crveni karton pa i broj kornera, no nema klađenja na strijelce kao ni azijskog hendikepa i zbroja, što neće zadovoljiti svakog igrača.

Nešto je bolja situacija na košarci gdje se u NBA ligi i Euroligi imate pravo kladiti na postignuti broj koševa igrača, no na samim utakmicama dočekat će vas tek dvije razine hendikepa i jedan zbroj koševa, što je ispod standarda modernih kladionica.

Naša CroBet recenzija mora ipak pohvaliti dostupne oklade na hokeju, gdje ćete naći ipak veći broj razina hendikepa i zbroja golova dostupnih za klađenje, a zanimljivom djeluje oklada hoće li neka momčad dati gol u svakoj trećini ili neće, na što nismo naišli na mnogo mjesta.

Na tenisu se pak možete kladiti na točan rezultat, hendikep i zbroj gemova, dok u rukometu izdvajamo mogućnost klađenja na postignuti broj golova svake od ekipa. No, svejedno to sve izgleda skromnije u odnosu na hrvatsku konkurenciju, a još je lošija situacija na manje popularnim sportovima…

..

CroBet se drži najpopularnijih sportova u Hrvatskoj

Izbor sportova u kladionici Hrvatske lutrije nikad nije bio spektakularan, a to se nije promijenilo ni nakon što je brendirana kao CroBet. Ako se volite kladiti na najpopularnije sportove u našoj zemlji, kao što su nogomet, košarka, tenis, rukomet i hokej, još ćete i pronaći ponešto zanimljivih opcija za igru. No, izvan toga ponuda je siromašna.

Izdvajamo Formulu 1 na kojoj se znaju naći obećavajući koeficijenti, ali bookmakeri su skloni ograničiti vam uplatu na minimum, u strahu od velikog dobitka kojeg biste mogli ostvariti.

Futsal, snooker, pikado i ragbi također su redovito dostupni korisnicima za klađenje, a solidne opcije imate ako ste poznavatelj vaterpola, na kojem se možete kladiti na lokalna i međunarodna natjecanja.

Dodajmo tome još boks, MMA, badminton, odbojku, motociklizam, skijanje i stolni tenis, što je otprilike sve što će vam ponuditi CroBet za sportsku prognozu, uz mogućnost klađenja na loto, što je zapravo i primarna djelatnost Hrvatske lutrije…

Koeficijenti koji ne oduševljavaju

Crobet sportskog klađenja

Kada odlučite uplatiti listić, on će se u CroBet sučelju na računalu pojaviti s vaše desne strane, s pregledno ispisanim parovima i zelenim gumbom “Uplati”, kojim možete finalizirati vašu kombinaciju.

Na mobitelu će se listić pak pojaviti u donjem dijelu ekrana, sa strelicom koju morate pritisnuti kako biste ga povećali i dovršili vašu uplatu.

Što se tiče kvota, moramo reći da nisu pretjerano darežljive. Naime, zaista je rijetkost da pronađete u CroBet kladionici najviši koeficijent koji je dostupan na tržištu pa je zapravo jedino isplativo čekati pogrešno postavljene kvote, kako biste dobili šansu profitirati. To se bookmakerima događa na već spomenutoj Formuli 1.

Naravno, kao ni kod ostalih domaćih priređivača sportskog klađenja, “cash out” opcija nije dostupna, što vam dodatno smanjuje manevarski prostor i otežava put do zarade…

Crobet klađenje uživo bez video prijenosa utakmica

Ako vam je želja kladiti se u CroBet kladionici dok su utakmice u tijeku, pripremite se da vas tamo čeka jedno od najskromnijih sučelja na koje ćete naići danas na Internetu.

Pogotovo to dolazi do izražaja ako se kladite na računalu, gdje ne možete otvoriti utakmicu ili meč preko cijelog ekrana, a informacije o tijeku igre su zaista minimalne. Nešto to bolje izgleda na mobitelu, no cijelo iskustvo ne može dobiti prolaznu ocjenu, iako je ponuđeno nešto više opcija na klađenje nego prije početka istih utakmica.

Što se besplatnih video prijenosa tiče, koji su dostupni danas kod svake online kladionice koja drži do sebe, CroBet vam tek nudi podsjetnik na kojem kanalu kablovske televizije biste mogli gledati utakmicu pa ćete se morati snaći drugdje, ako želite gledati sportski dvoboj dok se na njega kladite…

Zaboravljena CroBet aplikacija

Crobet mobilno sučelje

CroBet kladionica pokušava svoju web stranicu optimizirati za korištenje na mobilnom telefonu. U tome je otišla toliko daleko da je zanemarila desktop verziju, ali zbog skromnih opcija za igru ni mobilno sučelje vas vjerojatno neće oduševiti.

Zanimljivo, Hrvatska lutrija kreirala je dvije različite aplikacije, jednu za lutrijske igre, a drugu za Cro Casino. No, CroBet app u potpunosti je zaboravila i na njega igrači već godinama čekaju. Čudno je to, jer sjećamo se da je neko vrijeme mobilna aplikacija bila dostupna za klađenje, ali sada više nije. Prošlo je više od godinu dana otkad su se pojavile unaprijeđene aplikacije za casino i loto, namijenjene Android i iOS operativnim sustavima, no CroBet svoju nastavlja čekati i sad se već pitamo hoće li je ikad dobiti…

Dizajn i funkcionalnost nisu na nivou

Prije nego što je doživjela rebranding, kladionica Hrvatske lutrije imala je zaista lošu web stranicu, s tipom fonta i veličinom slova koji nisu zadovoljavali korisnike.

U međuvremenu je kreirana nova web stranica koja je bolja, ali neka rješenja još uvijek nisu dovoljno dobra. Prije svega se to odnosi na desktop sučelje, na kojem ne možete otvoriti preko cijelog ekrana utakmicu na koju se želite kladiti, što je veliki gaf.

Kad je u pitanju mobilno sučelje, dizajn vašeg listića izgleda vrlo dobro, a font je dovoljno krupan da možete biti sigurni kako nećete kliknuti na krivu opciju. Ipak, navigacija bi mogla biti bolja pa mjesta za napredak po pitanju funkcionalnosti u ovom trenutku definitivno još ima…

Sigurnost vaših podataka na visokoj razini

Hrvatska lutrija možda ima svojih slabosti, ali to sigurno nije sigurnost njezine web stranice. Naime, zaštićena je modernom SSL enkripcijom, a novčane transakcije odvijaju se u još sigurnijem okruženju, u kojem niti CroBet nema pristup vašim osjetljivim podacima.

Dakle, oko svojih podataka ne morate brinuti, a ni oko isplate eventualnog dobitka, jer posljednji incident dogodio se još osamdesetih godina prošlog stoljeća na lotu, kada je jednom igraču oduzet već proslavljeni jackpot dobitak, zbog nepravilnosti prilikom izvlačenja kuglica…

Korisnička podrška bez chata uživo

CroBet kladionica ne prati trendove, što posebno dolazi do izražaja po pitanju korisničke podrške. Naime, nema mogućnosti tekstualnog dopisivanja s operaterima putem chata uživo, što je dostupno kod većine domaćih kladionica.

Zato vam ne preostaje ništa drugo nego slati email ili zvati besplatni telefon ako naiđete na probleme, s tim da imajte na umu da je radno vrijeme nadležnih službi od 7 do 23 sata. Odgovor na vaš upit stići će prije ili kasnije i to u ljubaznom tonu, ali neće uvijek biti koristan pa preporučujemo da ovdje podršku umjesto emailom potražite telefonskim pozivom…

Informacije o kompaniji:

Podaci o tvrtki
Ime: Hrvatska Lutrija d.o.o.
Sjedište: Ulica grada Vukovara 72, Zagreb
Direktor: Ignacije Čutura
Osnovana: 1973
Licence: UP/I-461-04/20-02/406
Telefon: 0800 600 607
Email: [email protected]
Kontakt obrazac: Ne
Chat uživo: Ne
Facebook: facebook.com/CROBET.HL/

Zaključak

CroBet je napravio posljednjih godina korak naprijed, a najveća je novost bonus dobrodošlice koji je napokon dostupan, uz pravila korištenja koja niti početnicima ne bi trebala predstavljati problem na putu do zasluženog profita.

Međutim, po svim ostalim kriterijima kladionica Hrvatske lutrije značajno zaostaje, kako za hrvatskom konkurencijom, tako i za europskim liderima pa definitivno ne preporučujemo da postane vaš glavni izbor za klađenje, jer nećete ovdje dobiti niti željene kvote ni zadovoljavajuće opcije za klađenje uživo…

Najčešće postavljana pitanja

💰 Može li se bonus dobrodošlice Hrvatske lutrije iskoristiti za klađenje?

O: Hrvatska lutrija dijeli 30 kuna bonusa svojim igračima prilikom registracije, uz još 200 kuna koje možete uzeti uz vaš prvi depozit. Taj novac morate reinvestirati tek jednom, a osim slotova i lutrijskih igara imate pravo koristiti bonus sredstva za sportsko klađenje, pod uvjetom da je ukupna kvota na vašem listiću veća od 1.80.

🏁 Na kojem sportu CroBet nudi najbolje opcije za klađenje?

O: CroBet ima zanimljivu razradu hokejaških utakmica, na kojima se možete kladiti na okladu oba tima daju gol u prvoj trećini, kao i hoće li netko zabiti gol u sve tri trećine. Na ostalim sportovima ponuda je skromnija od konkurencije, a eventualne dobitne opcije najlakše ćete pronaći na Formuli 1.

💸 Nudi li CroBet A-bon među metodama plaćanja?

O: CroBet svojim korisnicima nudi uplatu sredstava pomoću bankovnih kartica, Aircash aplikacije i HL bona, uz eventualni depozit na šalteru poslovnice. A-bon zasad nije među ponuđenim metodama plaćanja, kao ni Skrill, Revolut, NETELLER ili paysafecard.

Ostale recenzije kladionica
Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Min. Uplata Detalji
100% do 100€ Da Da 4/5 5 EUR recenzija
100% do 400€ Da Da 5/5 10 EUR recenzija
Back to Top