BETWINNER aplikacija – Ugodno mobilno klađenje u brzom i modernom sučelju

Kladionica ne prihvaća igrače iz HrvatskeOva kladionica još nije prošla testiranje naših stručnjaka i zato trenutno nije verificirana. Kladionice koje preporučujemo možete pronaći na naslovnici. Preporučene kladionice

U današnje vrijeme ako želiš zauzeti čvrsto mjesto među vodećim online kladionicama, svojim igračima uz primamljive koeficijente moraš ponuditi i dobro iskustvo klađenja u pokretu, jer igra se definitivno u potpunosti seli na pametne telefone...

Svjestan je toga BETWINNER, novo ime među europskim priređivačima igara na sreću, kojeg sve više igrača uzima u obzir pri donošenju odluke gdje otvoriti korisnički račun. Jedan od razloga rasta popularnosti ove kladionice svakako je i vrlo dobro mobilno iskustvo klađenja, koje definitivno zaslužuje našu detaljnu analizu!

Prikaži više +
Prikaži manje -
.
BETWINNER aplikacija brzi pregled
Preuzmi na direktnom linku Nedostupan
BETWINNER mobilna aplikacija
Ključne značajke Brzo sučelje, pregledna statistika, klađenje uživo
Mobilna plaćanja Da
Kompatibilnost iOS App Android App
Jezici Hrvatski, engleski
Ponuda 100% do 100€
Ocjena 5/5
..

BETWINNER mobile – Intuitivna navigacija i pregledna ponuda

BETWINNER kladionica ima svoju mobilnu aplikaciju

Prvi korak ka optimizaciji klađenja za pametne telefone svakako je kreiranje funkcionalne i oku ugodne mobilne verzije za web preglednike.

BETWINNER je u tome odradio prilično dobar posao. Već na naslovnici moći ćete pronaći utakmice koje su u tijeku i na koje se u dva klika možete okladiti uživo, što je odlično korisničko iskustvo, baš ono što traže strastveni kladitelji.

Također ćete na početnoj stranici pronaći i najzvučnije dvoboje koji se igraju tog dana i neće vam trebati previše truda kako bi ste pronašli željene oklade, ako ih tražite među najpopularnijim sportskim događajima.

No, odlična je stvar što i manje poznate sportove, lige i utakmice možete prilično lako pronaći, zahvaljujući iznimno intuitivnoj navigaciji koja vas brzo i lako vodi do bilo kojeg željenog sportskog susreta.

Postoje tri načina kako pretraživati ponudu na svom mobitelu. Jedan je pomoću ikona koje simboliziraju sportove u gornjem dijelu ekrana, drugi pomoću tražilice u koju upisujete klub ili ligu koju tražite, a treći uz pomoć klasičnog mobilnog padajućeg menija s desne strane.

Zanimljivo, tamo vas uz očekivane linkove koji vode prema sportovima i klađenju uživo, čeka i iznenađujući link “Lov i ribolov”. Međutim, iza linka ipak nećete pronaći ponuđene oklade na sportski ribolov, koje ionako ne pamtimo da ijedna kladionica nudi. Radi se o zabavnoj virtualnoj igri na sreću.

Krupne kvote i pedantno sortirana tržišta klađenja

Kad se jednom nađete unutar željene utakmice i krenete u potragu za savršenom okladom, pred vama će se pojaviti više od 1000 različitih krupno ispisanih kvota, u zelenoj boji.

Iako se naizgled lako izgubiti u bogatstvu ponuđenih opcija za klađenje, BETWINNER je zapravo odradio odličan posao u sortiranju, jer postoji klizni meni u kojem su oklade intuitivno grupirane i olakšan im je pristup. Tamo ćete naći i kategoriju “Vratnice i grede”, uz visoke kvote da će biti pogođene u prvom ili drugom poluvremenu, što bi vam vjerojatno promaklo da ih morate tražiti spuštajući se niz ekran.

U svakom slučaju, BETWINNER mobilna web verzija funkcionalna je i lako se u njoj snaći i kladiti. Jedina zamjerka je premalo pažnje posvećeno grafičkim detaljima. Elementi na ekranu bi mogli biti ljepše posloženi, font moderniji, a dizajn oku ugodniji. No, ovaj priređivač igara na sreću sve je to nadoknadio u svojim aplikacijama…

BETWINNER Android aplikacija – Odličan dizajn i funkcionalno sučelje

BETWINNER aplikacija Android verzija

BETWINNER App bez ikakve sumnje je ogroman korak naprijed u odnosu na mobilnu web verziju i svakako preporučujemo instalaciju.

Kad je u pitanju aplikacija namijenjena mobitelima pogonjenima Android operativnim sustavima, treba reći da se BETWINNER Mobile App Download odvija na samoj stranici ovog priređivača igara na sreću, a nakon što mobitelu date dopuštenje za instalaciju, brzo ćete se naći u odlično dizajniranom sučelju.

Osim u zaglavlju, više ne prevladava toliko zelena boja, već bijela, a odlična vijest je i da vam ne treba korištenje VPN-a da biste se kladili putem aplikacije, za razliku od web verzije. Posao vam također olakšava i to što će vam sustav zapamtiti šifru i lozinku pa se nećete morati prijavljivati svaki put kad otvorite app.

Pregledna statistika i uzbudljivo klađenje uživo

BETWINNER aplikacija za Android mobitele ističe se odlično posloženom navigacijom (doduše, bez simpatičnog “Lova i ribolova” u bočnom izborniku), a igrači posebno cijene krasno dizajnirane grbove momčadi koje ćete ugledati već na naslovnici, među najpopularnijim utakmicama dana.

Sama ponuda unutar sportskog događaja također je puno ljepša nego u web verziji, pogotovo pri klađenju uživo, gdje vas čeka pregledna statistika u svakom trenutku utakmice, uočljiv rezultat i minuta susreta, a kretanje koeficijenata možete čak pratiti grafički, za još bolju analizu onog što se događa na travnjaku.

Dodajmo tome još značajan broj besplatnih streaminga sportskih događaja te zelenu i crvenu boju koje signaliziraju rast i pad koeficijenata, pa je jasno da BETWINNER zstr aista nudi odlično iskustvo live klađenja, dok u ovom sučelju ništa manje zabavno nije ni smišljati oklade prije samog početka susreta…

BETWINNER iOS aplikacija – Brzi App za zahtjevne korisnike

BETWINNER aplikacija iOS verzija

Kao što to već rade najbolje kladionice u Europi, BETWINNER je ponudio aplikaciju i korisnicima iOS operativnih sustava. Uz pomoć QR koda na stranici ovog priređivača igara na sreću moguće ju je vrlo lako skinuti i instalirati.

BETWINNER iPhone iskustvo app klađenja na visokom je nivou kao i na Android mobitelima, uz još brže otvaranje linkova i munjeviti dolazak do željenih oklada.

Svakako valja izdvojiti to što vam sustav nudi nekoliko mogućnosti kad kliknete na vama zanimljivu kvotu: brzu okladu, kreiranje kombinacijskog listića, kao i praćenje kretanja ovog koeficijenta, prije eventualne uplate. Sasvim dovoljno da iskusan igrač dođe do pravih zaključaka i otvori si put prema dugoročnoj zaradi.

Zaključak

Nema sumnje, BETWINNER može dobiti vrlo visoku ocjenu za svoje sučelje na mobilnim uređajima. Mobilna web verzija možda ima mjesta za napredak, ali funkcionalna je i logično posložena te zadovoljava potrebe informatički pismenih korisnika. Također ga je licencirala vlada Curacao (8048/JAZ), što ga čini vrlo sigurnim.

BETWINNER aplikacije pak zaslužuju samo pohvale, jer krase ih i brzina i krasan dizajn i intuitivnost, sve ono što traže moderni igrači. Zbog toga vjerujemo da će u budućnosti privući još veći broj zainteresiranih kladitelja, kako iz ostatka Europe, tako i iz Hrvatske.

Najčešće postavljana pitanja

🛑 Je li mobilni BETWINNER blokiran u Hrvatskoj?

Mobilna verzija u web pregledniku ovog priređivača igara na sreću trenutno zahtijeva korištenje VPN-a, no bogatoj ponudi i primamljivim bonusima možete pristupiti i potpuno nesmetano. Dovoljno je da instalirate neku od ponuđenih aplikacija, uz koje zasad nema baš nikakvih zapreka da se kladite kod BETWINNER-a.

💰 Postoje li mobilni bonusi za korisnike BETWINNER aplikacija?

Iako je riječ o kladionici koja stalno unaprjeđuje svoju ponudu bonusa i promocija te redovito nudi kladiteljima šansu igrati s poklonjenim novcem, u ovom trenutku nema ponuđenih mobilnih bonusa namijenjenih isključivo onima koji skinu i instaliraju aplikaciju, što ne znači da se to neće promijeniti u budućnosti.

₿ Nudi li BETWINNER mobilno klađenje kriptovalutama?

Ova kladionica od samih svojih početaka pokušava privući vlasnike kripto imovine i ponuditi im ugodno iskustvo klađenja. Postoji više od 20 različitih kriptovaluta kojima možete podebljati svoj korisnički račun, a dostupne su i isplate u kriptovalutama, što je još jedna potvrda da BETWINNER posluje u skladu s modernim trendovima i stalno se unaprjeđuje.

Ostale najboljih aplikacije
Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Kompatibilnost Detalji
100% do 400€ Da Da 5/5 iOS App Android App recenzija
100% do 100€ Da Da 4/5 iOS App Android App recenzija
100% do 50€ Da Da 4/5 iOS App Android App recenzija
Back to Top
UEFA Euro 2024