1xBit aplikacija – Mobilno klađenje u modernom i funkcionalnom sučelju

Svijet u kojem živimo polako se mijenja, a jedna od velikih novosti svakako su Kriptovalute. S njima danas možete kupovati čak i automobile, a sve važniju ulogu igraju i u sportskom klađenju.

.
1xBit aplikacija brzi pregled
Preuzmi na direktnom linku Nedostupan
1xBit mobilna aplikacija
Ključne značajke Brza navigacija, klađenje uživo, statistika
Mobilna plaćanja Da
Kompatibilnost iOS App Android App
Jezici Hrvatski, engleski i mnogi drugi
Ponuda do 7 BTC
Ocjena 5/5
..

Vodeća kripto kladionica na europskom tržištu, ugledni 1xBit korisnicima ne samo što nudi odlične bonuse i kvote, već i iznimno moderno sučelje za klađenje u pokretu. Baš zbog toga donosimo vam detaljnu analizu 1xBit aplikacija, kao i verzije za web preglednike, jer definitivno idu u korak s najmodernijim mobilnim priređivačima igara na sreću…

1xBit Mobile – Sasvim solidna verzija za mobilne preglednike

Mobilna aplikacija 1xBit

1xBit kladionica jako dobro zna da se promet na Internetu u velikoj mjeri preselio s računala na mobitele, a u svijetu klađenja to donosi dodatne pogodnosti, jer možete reagirati u svakom trenutku i uloviti obećavajući koeficijent dok ste u pokretu.

Mobilna web verzija ovog priređivača igara na sreću nudi sve što je potrebno za odlično iskustvo igre putem pametnih uređaja. U oku ugodnom sučelju već na naslovnoj stranici pronaći ćete trenutno najzanimljivije utakmice uživo, kao i najpopularnije dvoboje za klađenje toga dana pa u samo dva klika možete doći do željenih kvota i uplatiti listić, što je velika stvar za korisničko iskustvo.

Ako pak tražite specifičnu ligu ili utakmicu, u gornjem desnom kutu nalazi se pregledna navigacija koja će vam ponuditi sortiranje po sportovima, uz poseban link na utakmice koje se igraju uživo.

Kada otvorite sportsku ponudu, imate nekoliko načina kako pronaći željenu okladu. Postoje krasno dizajnirane ikone u gornjem dijelu ekrana koje vas vode prema sportovima, a ispod njih i mogućnost izbora utakmica prema vremenu njihovog odigravanja. Izabrati možete i samo top događaje ili ući u detaljno pretraživanje po ligama pa ćete zasigurno prilično lako pronaći ono što tražite, a arhitektura 1xBit mobilnog sučelja mora dobiti zadovoljavajuću ocjenu.

Tisuće različitih oklada izlistanih na vašem ekranu

Kad se jednom dokopate željene utakmice, pred vama će se naći izbor više od 1000 različitih oklada na istom sportskom događaju, što je jedna od posebnosti ove kladionice.

U tom bogatstvu nije se lako snaći, no koeficijenti su krupni i pregledni, a spuštanjem ekranom ćete ih polako sve izlistati, dok tražite kvotu koja vam daje najbolje izglede za profit na kraju dana.

Oklade možete pretraživati i prema izdvojenim kategorijama kao što su hendikep i zbroj golova, a kad jednom kliknete na koeficijent, on će se krupno ispisati u donjem dijelu ekrana, s mogućnošću pregleda vašeg cjelokupnog izbora sportskih događaja koje želite odigrati.

1xBit Bonus7 BTC Brzina isplateOdmah Nedostupan

Sve u svemu, možemo reći da je 1xBit verzija za mobilni web preglednik intuitivna i funkcionalna te donosi sasvim dovoljno za solidno iskustvo klađenja, a sjajna je vijest da aplikacije ovog priređivača igara na sreću nude još i više…

1xBit Android aplikacija – Još brže i ugodnije iskustvo klađenja

1xbit aplikacija Android verzija

1xBit App za korisnike mobilnih uređaja pogonjenih Android operativnim sustavom definitivno je korak naprijed u odnosu na web verzije, i na mobitelu i na računalu.

Naime, igračima je osigurano puno brže sučelje, izuzetno pregledno, s mnogo oku ugodnih detalja koji olakšavaju samo klađenje. Naravno, da biste je uopće iskušali, prvo morate napraviti 1xBit mobile app download, koji započinje na samoj službenoj stranici ovog priređivača igara na sreću.

Kada skinete datoteku na mobitel i dopustite instalaciju, naći ćete se u osvježenom sučelju blagih boja, s dostupnim utakmicama uživo i najpopularnijim sportskim događajima već na naslovnoj stranici. Navigacija se ovdje nalazi u lijevom gornjem kutu, a razlika u odnosu na web verziju su i posebni linkovi za esports klađenje i esports streamove, iznimno popularne među zaljubljenicima u Kriptovalute…

Odlična statistika, pedantno sortiranje i prijenosi uživo

1xBit mobilna aplikacija

Osim impresivne brzine samog otvaranja stranica, svakako moramo izdvojiti i ono što će vas dočekati nakon što otvorite željenu utakmicu. Naime, tamo će vas dočekati grafički perfektan dizajn amblema dvije ekipe, a odmah ćete vidjeti i njihove posljednje utakmice, kako biste otkrili tko u kakvoj formi ulazi u ovaj dvoboj.

Uočit ćete i ikonu za još detaljniju statistiku u kojoj ćete pronaći zaista sve o suparnicima, a odlično je i to što su od bezbroj dostupnih oklada, samo tri najvažnije otvorene pred vama, dok ostale otvarate klikom na njih, što olakšava da se ne izgubite u bogatstvu ponuđenih opcija za klađenje.

Nakon što izaberete željenu okladu, sustav vam nudi mogućnost brze oklade, ali i izgradnju kombinacijskog listića koji se zatim ispisuje preko vašeg cijelog ekrana i gotovo da vam se ne može dogoditi da slučajno uplatite nešto što niste planirali. Kao šlag na tortu, tu su streamovi uživo, putem kojih na mobitelu možete gledati brojne sportske utakmice…

1xBit iOS aplikacija dostupna uz TestFlight

1xbit aplikacija iOS verzija

1xBit iPhone iskustvo klađenja jednako je dobro kao i na Android uređajima, no instalacija aplikacije nešto je kompliciranija. Naime, na stranici ovog priređivača igara na sreću pronaći ćete detaljne upute koje je potrebno slijediti. Ukratko, potrebno je prvo instalirati TestFlight App pa putem nje dovršiti 1xBit Mobile download, nakon čega će aplikacija biti spremna za korištenje.

Naravno, sve odlike 1xBit sučelja koje smo već spomenuli kod Android verzije i ovdje su dostupne, kako bi i zahtjevni korisnici Appleovih mobilnih uređaja bili zadovoljni.

Zaključak

Kao što se to i očekuje od kladionice koja pomiče granice i svoju posebnost temelji na modernim trendovima, 1xBit aplikacija zajedno sa svojom verzijom za mobilne web preglednike definitivno spada među najbolje na tržištu, po pitanju korisničkog iskustva.

Iako nije lako tako bogatu ponudu oklada, promocija i bonusa na pravi način sortirati na mobitelu, ovaj priređivač igara na sreću u tome je uspio, u intuitivnom i grafički perfektnom sučelju u kojem će svaki korisnik bez problema pronaći sportske događaje i oklade koje preferira…

Najčešće postavljana pitanja

🚫 Je li 1xBit aplikacija blokirana u Hrvatskoj?

O: Ne, u ovom trenutku niti mobilna web verzija niti aplikacija nisu blokirani na teritoriju Republike Hrvatske. Porast popularnosti u budućnosti bi možda mogao dovesti do blokade unutar web preglednika, no ako se to i dogodi, vjerujemo da će aplikacija svejedno ostati dostupna čak i bez korištenja VPN-a.

🔔 Šalje li 1xBit App push notifikacije i promo ponude?

O: Odjel za promocije ove ugledne kladionice definitivno će vam s vremena na vrijeme slati aktualne ponude, najčešće putem SMS poruka, a ponekad i putem emaila i push notifikacija. U svakom slučaju, bit ćete obaviješteni o najvažnijim aktualnostima.

🎁 Postoje li 1xBit mobilni bonusi?

O: 1xBit kladionica poznata je kao jedna od najdarežljivijih kladionica, jer nudi mogućnost osvajanja bonusa dobrodošlice od ogromnih 7 BTC, što je porastom vrijednosti Bitcoina otišlo do višemilijunskog iznosa, nezapamćenog u sportskom klađenju. To je glavna promotivna akcija koju možete zgrabiti, a iako ih zasad nema, sigurni smo da će u budućnosti biti ponuđeni i bonusi orijentirani isključivo na korisnike mobilnih aplikacija.

Ostale najboljih aplikacije
Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Kompatibilnost Detalji
100% do 400€ Da Da 5/5 iOS App Android App recenzija
100% do 100€ Da Da 4/5 iOS App Android App recenzija
100% do 50€ Da Da 4/5 iOS App Android App recenzija
Back to Top