Cash Out – Sve o popularnoj opciji ranije isplate dobitka na vašem listiću

Jedna od najvažnijih novosti koje su došle uz online klađenje svakako je mogućnost isplate dobitka prije nego što su svi događaji na vašem listiću završili. To je moguće zahvaljujući cashout opciji, koju danas nude sve ugledne europske kladionice. Radi se o vrijednom oružju za svakog igrača, zbog čega donosimo analizu svega vezanog uz cash out kladionice, odnosno prakticiranje ranije isplate zasluženog dobitka…

Najbolje Cash Out Kladionice u Hrvatskoj u 2024. Godini
Rank Kladionica Ocjena Klađenje uživo Cash Out Uvjeti Bonus Detalji
1.
22bet
5/5 Nema Da
 • Potrebno okrenuti 5x
 • Min. koeficijent 1.5
do 122€ Posjetite 22bet recenzija
2.
LegendPlay
5/5 Da Da
 • Potrebno okrenuti 1x
 • Min. koeficijent 1.5
do 250€ Posjetite Dolazi uskoro
3.
Mozzart
5/5 Da Da
 • Potrebno okrenuti 4x
 • Min. koeficijent 1.5
do 400€ Posjetite Mozzart recenzija
4.
20bet
4/5 Da Da
 • Potrebno okrenuti 6x
 • Min. koeficijent 1.5
do 100€ Posjetite 20bet recenzija
5.
bet365
4/5 Da Da
 • Potrebno okrenuti 4x
 • Min. koeficijent 1.5
do 50€ Posjetite bet365 recenzija
6.
Palmslots
4/5 Da Da
 • Potrebno okrenuti 16x
 • Min. koeficijent 1.8
do 100€ Posjetite Dolazi uskoro

Najbolje kladionice s cash out opcijom u Hrvatskoj

1. Kladionica 22bet Sa svojih više od 1500 opcija za klađenje na istoj nogometnoj utakmici, 22bet kladionica jedan je od najboljih izbora ako želite koristiti cash out opciju. Ovdje imate pravo ranije isplatiti svoj dobitak na brojnim različitim tržištima klađenja, uključujući i prognoziranje pobjednika susreta, a osim na nogometu cash out možete koristiti i na ostalim popularnim sportovima. Profit koji vam ovaj priređivač igara na sreću nudi prilično je velikodušan, pogotovo ako koristite ovu mogućnost u sudačkoj nadoknadi, u trenucima kada protivnik prijeti ostaviti vas bez dobitka.

do 122€

Posjetite22bet recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

2. Kladionica Mozzart Kao regionalni lider koji se pokušava nametnuti na europskom tržištu, Mozzart je morao posljednjih godina ponuditi igračima odlično iskustvo klađenja uz cash out opciju. Možemo reći da je u tome i uspio, jer upravo ovdje danas možete odlično proći ako igrate na sigurno, odnosno pokušavate isplatiti ranije dobitak kako biste spriječili preokret na posljednjem paru na vašem listiću. U ovoj kladionici možete prakticirati cash out na klađenju uživo, a povremeno vam može poslužiti i na kombinacijskim listićima, koje ste odigrali prije početka samih utakmica.

do 400€

PosjetiteMozzart recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

3. Kladionica bet365 Ne možemo spominjati stranice za klađenje s cash out opcijom, a da poseban prostor ne poklonimo kladionici bet365, trenutno jednoj od najboljih u Europi. Ovdje je ranija isplata dobitka moguća na svakom važnom sportskom događaju, a možete isplatu napraviti čak i odmah nakon uplate listića, ako ste se predomislili. Dostupan vam je potpuni cash out, ali i parcijalni, dok profit zaista može biti izdašan ako budete hrabri i pričekate do sudačke nadoknade, prije nego što pristanete na novac koji vam bet365 nudi. Za sve one koji vole gađati velike kvote na klađenju uživo, u ovoj kladionici definitivno se isplati prakticirati cash out.

do 50€

Posjetitebet365 recenzija

*Samo za nove korisnike. Minimalni depozit 5€. Krediti za klađenje dostupni nakon završetka oklada u vrijednosti kvalificirajućeg depozita. Primjenjuju se minimalne kvote te isključene oklade i metode plaćanja. Povrat isključuje udio kredita za klađenje. Primjenjuje se vremensko ograničenje te uvjeti i odredbe korištenja.

4. Kladionica Betfair Popularan europska burza koeficijenta u velikoj mjeri se vrti upravo oko cash out opcije. Naime, ako koristite Betfair Exchange vaš je zadatak uzeti koeficijent i onda ga prodati po manjoj vrijednosti, u čemu će vam pomoći cash out mogućnost, koja je ovdje posebno efikasna prilikom live klađenja. U kladionici Betfair raniju isplatu možete koristiti na gotovo svakom tržištu klađenja, a najviše se isplati pri okladama na zbroj golova, ishod utakmice, hendikep i oba tima daju gol. Osim nogometa, na sportovima kao što su košarka i tenis također se može lijepo profitirati koristeći cash out na burzi koeficijenata, dok se na drugim sportovima morate prebaciti u Betfair Sportsbook odjeljak, da biste dobili dobre ponude ranije isplate zarade.

do 100€

NedostupanBetfair recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

5. Kladionica 20bet Još jedna kladionica koja je iskustvo svojih korisnika odavno obogatila cash out opcijom. 20bet nudi zaista detaljnu razradu svoje ponude, a opciju ranije isplate možete koristiti na svim najvažnijim tržištima klađenja pa čak i na dugoročnim okladama. Najviše se isplati koristiti ovu značajku za vrijeme live oklada, jer koeficijenti se mijenjaju iz minute u minutu pa ako reagirate u pravom trenutku, vrlo brzo vam može biti ponuđen izdašan profit, nakon čega ćete bez stresa moći uživati u završnim minutama utakmice.

do 100€

Posjetite20bet recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Što je opcija cash out i zašto je popularna?

Cash out je engleski izraz koji se može prevesti kao isplata, odnosno unovčenje. U svijetu klađenja cashout nikad nije dobio pravi hrvatski prijevod, iako ćete na nekim mjestima pronaći termine “unovčenje listića” i “prijevremena isplata”.

Kako god, radi se o opciji koju nude vodeće online kladionice, pri kojoj vam je ponuđeno da uzmete dobitak prije nego što su završeni svi događaji na vašem listiću. Taj dobitak bit će nešto manji nego što bi bio kad biste pričekali kraj svih utakmica, a koliko će vaša zarada biti umanjena ovisit će o tome koliko je još parova ostalo na listiću i koliko je izvjesno da će završiti za vas povoljno.

Cash out je postao vrlo popularan još tamo u prošlom desetljeću, kad se prvi put pojavio na online kladionicama, jer je pomogao eliminirati onaj neugodni scenarij gubitka listića u sudačkoj nadoknadi zadnjeg događaja na listiću, s čim hrvatski igrači imaju mnoga bolna iskustva.

Pa iako ga lokalne kladionice nikad nisu uvele u Hrvatskoj domaći igrači brzo su ga počeli koristiti kod uglednih europskih priređivača igara na sreću, kod kojih su također dobrodošli izraditi svoj korisnički račun. S vremenom je cash out postao neizostavni dio online klađenja, bilo da pokušavate nadmudriti bookmakere ili igrate na burzi koeficijenata protiv drugih igrača…

.

Koje cash out opcije klađenja danas postoje?

Uz Cash Out možete se kladiti na bilo koji sport

U najpopularnijim sportskim kladionicama naići ćete na tri različite cash out opcije. Prva je i najvažnija, a riječ je o potpunom cash outu, odnosno prihvaćanju ponude kladionice i uzimanju određenog profita, nakon čega je vaš listić finaliziran i postaje nebitno kako će završiti vaše preostale prognoze.

Također postoji i parcijalni cash out, odnosno isplata profita na samo dio vašeg uloga, dok drugi dio ostavljate u igri i čekate kako će završiti preostali sportski događaji. Ovo se isplati ako vjerujete u pozitivan ishod listića, ali želite se osigurati da ostvarite barem nekakav profit, čak i ako kola u završnim minutama krenu nizbrdo.

Treća mogućnost koju imate je manualni cash out. To je ništa drugo nego igranje kontre, što smo davno naučili prakticirati u hrvatskim kladionicama. Dakle, ostane vam na vašem listiću još jedan par i zatim pokrijete sve ishode i tako matematički osigurate dobitak. Ovu opciju možete prakticirati pri klađenju uživo, ali i prije početka završne utakmice.

Obično se tako igra kod onih priređivača igara na sreću koji ne nude cash out, ali i tamo gdje niste zadovoljni ponuđenim profitom. Pa tako možete postaviti cash out granicu koju ste spremni prihvatiti i onda čekate hoće li kvote otići u pravom smjeru i omogućiti vam isplatu u skladu s vašim igračkim ambicijama…

..

Kako koristiti cash out na kombinacijskim listićima?

Ako se kladite s Cash Out, možete dobiti posebne bonuse

Cash out je opcija koju u najboljim online kladionicama možete koristi prilikom “pre-match” klađenja, jednako kao i pri okladama uživo. Ako volite slagati oklade prije nego što sportski događaji počnu, tada se mogućnost ranije isplate najviše isplati koristiti u trenutku kad vam je ostao još jedan par na kombinacijskom listiću.

Tada će vam priređivač igara na sreću ponuditi određenu cifru za isplatu, kojom možete izbjeći posljednju utakmicu koju imate u svojoj kombinaciji. Naravno, u toj situaciji najviše se isplati iskoristiti cash out ako se radi o izrazitom favoritu na kojeg ste igrali, za kojeg ipak niste posve sigurni da će uvjerljivo pobijediti.

Što je veći koeficijent na vašeg favorita koji je jedini ostao na vašem listiću, to će vam biti ponuđena manja isplata. U tim situacijama mnogi igrači vole kombinirati “pre-match” i live klađenje, što je postalo sasvim normalno u online klađenju. Pa ako na vašem kombinacijskom listiću ostane još jedan događaj s krupnim koeficijentom, tada je najbolje ciljati raniju isplatu odmah nakon što vaš favorit povede. Time će dodatno srušiti svoju kvotu, a povećati vaš profit…

Isplati li se prakticirati cash out pri klađenju uživo?

Live oklade - cash out klađenja

Live oklade otvaraju neki sasvim novi svijet cash out klađenja, jer možete ovu opciju koristiti već na pojedinačnim listićima, pod uvjetom da ste uzeli koeficijent dok je bio krupan, a kasnije se značajno smanjio.

U tim situacijama profit koji će vam ponuditi kladionica pri ranijoj isplati bit će odličan i isplati ga se uzeti. Cash out je također nužan u sudačkoj nadoknadi u nogometu, pogotovo ako pratite video prijenos i vidite da protivnik opasno prijeti golu momčadi na koju ste se kladili.

Već smo objasnili da je plaćanje kriptovalutama zapravo jednostavna procedura, a nakon što to nekoliko puta prođete i time ovladate, dalje se sve svodi na vaše sportsko znanje i uobičajeni stil traženja dobitnih oklada, uz kvote koje se ni po čemu ne razlikuju od onih koje dobivate pri tradicionalnom tipu klađenja.

U tom slučaju obavezno bi trebalo iskoristiti unovčenje listića, jer sustav koji online kladionica koristi pri cash out izračunu je automatski. Zbog toga u sudačkoj nadoknadi uvijek nudi odličan profit ako prihvatite raniju isplatu, čak i kad je očito da protivnik navaljuje i moglo bi biti drame u posljednjim sekundama utakmice….

Koji su nedostaci cash out klađenja?

Iako je cash out vrlo dobar za svakog igrača online klađenja, svakako ima i određene nedostatke, koji će doći do izražaja ako ga ne koristite na pravi način.

Ne smijemo zaboraviti da je cilj sportske kladionice doći do profita u odnosu na svoje korisnike, zbog čega vam ipak uvijek nudi manju zaradu uz cash out nego je to realno. Također, ako olako koristite ovu opciju ostat ćete bez dijela profita do kojeg biste došli da ste čekali kraj utakmice, što će vam naštetiti dugoročno, dok pokušavate doći do mjesečnog ili godišnjeg profita.

Treba naglasiti i da cash out nije svemoguć pa vam ova opcija može biti blokirana, baš u trenucima kad ste na nju ozbiljno računali. Razlog mogu biti događanja na travnjaku, poput VAR analize ili dosuđenog kaznenog udarca, a blokadu može izazvati i neki drugi igrač, koji je uložio ogroman novac na vašu utakmicu i upalio alarm u online kladionici. Tada ste ostali bez svog važnog oružja i jedina vam je mogućnost uplatiti kontru manualno kod nekog drugog priređivača igara na sreću, prije nego što bude kasno.

Za kraj, spomenimo još jednu važnu stvar, a to je da cash out opciju ne možete koristiti prilikom reinvesticije bonusa dobrodošlice ili Reload bonusa. Radi se o izdašnoj količini novca koju vam priređivač igara na sreću poklanja, no pod određenim uvjetima korištenja, koja u pravilu uključuju zabranu korištenja ranije isplate listića, ako pri klađenju koristite bonus novac…

Zaključak

Da nam je netko prije dvadesetak godina rekao da ćemo moći isplatiti dobitak prije nego što završe sve utakmice na našem listiću, ne bismo mu vjerovali.

No, cash out nam je omogućio tu privilegiju i sad je na nama da je što bolje iskoristimo. To ne znači da ranije unovčenje listića trebamo koristiti olako, jer tako si nepotrebno umanjujemo profit, no svakako se isplati osigurati se u posljednjim sekundama utakmica, a prije svega u sudačkoj nadoknadi u nogometu.

Nema sumnje, uz cash out smo dobili još jedno vrijedno oružje koje nam pomaže da naše sportsko znanje pretvorimo u odličan dobitak i teško se vratiti na staro. Zato bi danas svaka online kladionica koja drži do sebe definitivno trebala nuditi korisnicima mogućnost ranije isplate dobitka na listiću…

Najčešće postavljana pitanja

💸 Zašto hrvatske kladionice ne nude cash out opciju?

O: Iako nema službenog objašnjenja, glasine kažu da je problem birokratske prirode i povezan je s porezom na dobitak. Nije razvijen sustav koji bi na pravi način evidentirao cash out listiće i pritom izračunavao porez. Zbog toga je ova opcija i dalje nedostupna u hrvatskim kladionicama i čeka se da se pronađe rješenje koje bi omogućilo njezino korištenje. U europskim kladionicama hrvatski pak igrači mogu koristiti cash out na gotovo svakom tržištu klađenja.

💰 Kada se najviše isplati koristiti cash out pri klađenju?

O: Cash out opciju prije svega se isplati koristiti u sudačkoj nadoknadi na nogometnim utakmicama, kako biste izbjegli neželjeni scenarij pada gola koji bi vam pomrsio račune. Zlata vrijedi i u košarci te tenisu, dok se kladite na hendikep ili ukupan zbroj poena, odnosno gemova, a posebno je učinkovit pri dugoročnim okladama. Naime, ako se kladite na ogroman koeficijent da će netko osvojiti naslov prvaka i ta momčad zaista povede na početku prvenstva, možete uzeti izdašan profit bez da čekate punih pola godine na konačni rasplet.

⚠️ Što ako cash out nije dozvoljen pri online klađenju?

O: Cash out može biti nedostupan na manje popularnim tržištima klađenja, kao i prilikom reinvesticije bonusa, dok ga neke kladionice čak i uopće ne nude. U tom slučaju na vama je odigrati manualno kontru vašem inicijalnom listiću, po mogućnosti uoči ili za vrijeme posljednjeg sportskog događaja. Time osiguravate da svi ishodi budu pokriveni, što će vam donijeti siguran dobitak.

Back to Top
UEFA Euro 2024