CSGO kladionice – Kako se kladiti i koje su najbolje strategije za hrvatske igrače

Kada je Counter-Strike: Global Offensive pušten u prodaju 2012. godine malotko je vjerovao da će igranje ove kompjutorske igre postati priznati sport, kojeg u svojoj ponudi nude gotovo sve online kladionice. No, klađenje na CSGO zaista je zaživjelo u cijelom svijetu, a mi ovom prilikom otkrivamo gdje se kladiti na ovu popularnu kompjutorsku pucačinu, kao i koje oklade te tržišta klađenja daju najbolje izglede za dolazak do dobitka.

Top sportske kladionice na CS:GO

Rank Kladionica Ocjena Klađenje uživo Cash Out Sportovi Bonus Detalji
1.
22bet
5/5 Nema Da 38+ do 122€ Posjetite 22bet recenzija
2.
20bet
4/5 Da Da 30+ do 100€ Posjetite 20bet recenzija
3.
Palmslots
4/5 Da Da 50+ do 100€ Posjetite Dolazi uskoro
4.
Mozzart
5/5 Da Da 20+ do 400€ Posjetite Mozzart recenzija
5.
bet365
4/5 Da Da 42+ do 50€ Posjetite bet365 recenzija
*Samo za nove korisnike. Minimalni depozit 5€. Krediti za klađenje dostupni nakon završetka oklada u vrijednosti kvalificirajućeg depozita. Primjenjuju se minimalne kvote te isključene oklade i metode plaćanja. Povrat isključuje udio kredita za klađenje. Primjenjuje se vremensko ograničenje te uvjeti i odredbe korištenja.

Koje su najbolje CS:GO kladionice u Hrvatskoj?

Iako joj nije jedan od udarnih sportova u izuzetno raskošnoj ponudi, bet365 kladionica svejedno spada među najbolje za klađenje na CS:GO, jer nudi bezbroj prijenosa mečeva svojim korisnicima, kao i solidnu razradu oklada na svakom dvoboju. Kladiti se ovdje možete tko će ostvariti prvo ubojstvo, ali i na hendikep osvojenih poena u svakoj mapi, kao i na njihov zbroj. Na najjačim turnirima ovdje se možete čak i kladiti na točan rezultat svake mape, uz ogromne koeficijente ako ga uspijete pogoditi. Na autsajdera uvijek možete igrati da će osvojiti barem jednu mapu, a moguće je i klađenje na ukupan broj ostvarenih ubojstava svake od ekipa.

do 50€

Posjetitebet365 recenzija

*Samo za nove korisnike. Minimalni depozit 5€. Krediti za klađenje dostupni nakon završetka oklada u vrijednosti kvalificirajućeg depozita. Primjenjuju se minimalne kvote te isključene oklade i metode plaćanja. Povrat isključuje udio kredita za klađenje. Primjenjuje se vremensko ograničenje te uvjeti i odredbe korištenja.

Za one koji obožavaju klađenje uživo, 22bet kladionica odličan je izbor gdje se kladiti na CS GO, jer nudi vam live oklade za brojne različite turnire. Uvijek imate priliku prognozirati hendikep mapa, odnosno koliko će ih biti ukupno odigrano, kao i koji će na kraju biti točan rezultat. Više od stotinu potencijalnih oklada naći ćete ovdje u ponudi uz CS:GO, a odlično je što se možete kladiti i na broj ostvarenih ubojstava svake od ekipa, a ne samo na ukupan broj poena po mapama.

do 122€

Posjetite22bet recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Možda nije uvijek u samom vrhu među domaćim kladionicama, ali kad su u pitanju web mjesta za CSGO klađenje FavBet je definitivno jedan od najboljih izbora u Hrvatskoj. Naći ćete ovdje u ponudi gotovo svaki ozbiljan CS:GO meč, uz mogućnost klađenja na točan rezultat po setovima, kao i na hendikep te zbroj poena u svakoj od odigranih mapa. Kladiti se možete i na manje segmente igre, a u ponudi je i oklada prva mapa/meč, kojom možete dodatno podebljati kvotu na vašeg favorita. Solidan izbor opcija za klađenje zaokružuje mogućnost predviđanja hoće li biti ekstra rundi tijekom meča, uz velike koeficijente na neriješeno u regularnom vremenu.

do 130€

PosjetiteFavbet recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Više od deset različitih razina hendikepa pronaći ćete u Rabona kladionici ako se poželite kladiti na dvoboje profesionalaca u igri Counter-Strike: Global Offensive, a tu su uvijek i oklade na broj odigranih mapa te ishod manjih segmenata igre pa možemo reći da se radi o priređivaču igara na sreću kod kojeg je moguće iskušati različite strategije CSGO klađenja. Osim prije samog početka mečeva, imate se priliku kladiti i uživo, u dinamičnom okruženju u kojem se koeficijenti na dostupne oklade mijenjaju iz sekunde u sekundu. CS:GO oklade imate pravo koristiti i pri reinvesticiji izdašnog bonusa dobrodošlice, kao i u svrhu dolaska do nagrada kroz Rabonin program vjernosti.

do 100€

PosjetiteRabona recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao kladionica s više od deset milijuna registriranih korisnika, Unibet je svojim igračima morao ponuditi i odlično iskustvo klađenja na CS:GO dvoboje, kojih je baš svakog dana zaista mnogo dostupnih za sportsku prognozu. Ovdje ne samo što se možete kladiti na ishod mečeva, već i na dugoročne oklade, pogotovo kad je u pitanju Major Championships kategorija turnira. Kladiti se ovdje možete po mapama, ali i na ukupan rezultat, uz velike koeficijente da će biti ekstra rundi u nekom dijelu meča. Video prijenosi CS:GO okršaja ovdje su uvijek dostupni igračima, što olakšava oklade uživo i otvara neke sasvim nove strategije dolaska do dobitka.

do 50€

PosjetiteUnibet recenzija

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kako se kladiti na CS:GO i doći do dobitka?

Counter-Strike: Global Offensive kompjutorska je igra koju su kreirali Valve i Hidden Path Entertainment prije desetak godina, kada je postala dostupna za operativne sustave kao što su Windows, MacOS i PlayStation 3.

Riječ je o klasičnoj pucačini u kojoj svijet gledate iz očiju vašeg lika i pokušavate ostvariti što više ubojstava. Scenarij kaže da se na bojnom polju nalaze teroristi i protuteroristička jedinica, koji pokušavaju jedini druge eliminirati na različitim mapama, s kojima dolaze i različiti izazovi.

CS:GO je godinu dana nakon puštanja u prodaju počeo organizirati prva profesionalna natjecanja, u kojima nagradni fond raste iz godine u godinu, a danas najuspješnije ekipe međusobno dijele milijune dolara na najjačim turnirima.

Riječ je o ekipnom esportu u kojem sudjeluje po pet igrača sa svake strane, a cilj je na mapi prvi ostvariti 16 ubojstava, s tim da postoji mogućnost da rezultat bude neriješen i da se ide u ekstra rundu koja odlučuje pobjednika. Igra se na dvije osvojene mape pa ako rezultat bude 1:1, treća je ključna na putu do trijumfa.

Što se CS:GO klađenja tiče, prije nego krenete s ulaganjem ozbiljnog novca svakako biste trebali pogledati što više mečeva putem live streaminga, kako biste se upoznali s momčadima i načinom na koji igraju. Što više Counter-Strike: Global Offensive okršaja pogledate, to ćete se bolje upoznati sa zakonitostima koje se javljaju za vrijeme jedne utakmice, što će vam olakšati izbor oklada i dati vam priliku da koristite one strategije koje daju najbolje izglede za dolazak do dugoročne zarade…

klađenje na hokej

.

Koje su najpopularnije vrste oklada na CS:GO?

Klađenje na pobjednika meča – kao i u svim ostalim sportovima, klađenje na Counter-Strike: Global Offensive kreće od prognoze tko će trijumfirati u nekom okršaju, a tko izgubiti. Kao i u tenisu, nema neriješenog ishoda, osim u manjim segmentima igre pa je vaš zadatak jednostavan, staviti na listić jedinicu ili dvojku. Naravno, ova oklada ima smisla samo ako je na vašeg favorita solidan koeficijent, dok u slučaju kvote od 1.20 ili manje najbolja je odluka potražiti onaj tip specijalne oklade koja će učiniti vaš dobitak većim i tako maksimizirati vaše izglede da dođete do profita na duge staze.

Kako se kladiti na CS:GO

Oklade na osvajača turnira – CS:GO ima pregršt turnira, a na onima prestižnima vodeće online kladionice dat će vam priliku kladiti se na ukupnog pobjednika, odnosno na onu ekipu koja će dogurati do finala i tamo trijumfirati. Radi se o okladi pri kojoj su kvote primamljive čak i na prvom favoritu natjecanja, pogotovo ako uplatite listić rano, no svakako se preporučuje da kroz uvodni dvoboj prvo provjerite u kakvoj je formi ekipa na koju tipujete, prije nego na nju stavite svoj novac.

Prognoza specifičnih segmenata igre – put do dobitka nije uvijek povezan s klađenjem tko će pobijediti u meču ili na cijelom turniru. Ako znate da će meč biti neizvjestan, uvijek možete igrati da će biti velik ukupan broj osvojenih bodova, a imate se pravo kladiti i na manje segmente igre, kao i tko će bolje ući u meč, što vam daje šansu doći do dobitka čak i kada niste sigurni tko će na kraju doći do pobjede.

Tržišta klađenja koja hrvatski CS:GO kladitelji preferiraju

Točan rezultat – oklade na točan rezultat možda su riskantne u nogometu, hokeju i mnogim drugim sportovima s loptom, ali u igri Counter-Strike: Global Offensive to je opcija koju uopće nije problem pogoditi. Samo su četiri mogućnosti pred vama, pobjede 2:0 i 2:1 favorita i autsajdera. Radi se o vrlo dobrom načinu kako podebljati koeficijent kada ste uvjereni da je velika razlika u klasi između dvije ekipe, dok ćete još više profitirati igranjem na čistu pobjedu autsajdera.

Hendikep poena – ako niste zadovoljni koeficijentom kojeg dobivate na ekipi za koju ste uvjereni da će pobijediti, imate pravo koristiti hendikep, standardnu okladu na većini sportova u online klađenju. Hendikep se kao oklada uz CS:GO nudi na svakoj od mapa, kao i ukupno. Na vama je predvidjeti hoće li favorit pobijediti s većom od postavljene granice ili će autsajder izboriti u najgorem slučaju tijesan poraz. I jedna i druga opcija idu uz kvote oko 1.85, što će zadovoljiti većinu ozbiljnih igrača.

Učinak ekipe – nekad se lakše fokusirati na igru samo jednog suparnika, nego prognozirati ishod cjelokupnog meča. Baš zbog toga dobra je odluka povremeno igrati na učinak jedne ekipe, odnosno broj ubojstava ostvarenih u meču. To se posebno isplati na autsajdere za koje ste sigurni da će pružiti žestok otpor, ali i u onim okršajima u kojima vjerujete da će odluka pasti na trećoj mapi.

Prva mapa/meč – ako želite doći do dugoročne zarade važno je maksimizirati svaki vaš dobitak, a to se postiže povećavanjem koeficijenta na vašeg favorita. Već smo spomenuli hendikep i točan rezultat kao mogućnost podebljavanja kvote, a tu je i oklada prva mapa/meč, koja funkcionira slično kao prvi set/meč u tenisu ili poluvrijeme/kraj u nogometu. Dakle, vaš favorit mora pobijediti na prvoj mapi, a zatim mirno privesti posao kraju da bi tip 1/1 bio dobitan. Ako pak igrate na preokret, koeficijenti su zaista ogromni.

..

Klađenje uživo na CS:GO mečeve je vrlo dinamično

Klađenje uživo na CS:GO

Counter-Strike: Global Offensive spada među esportove na koje se uvijek možete kladiti dok su mečevi u tijeku, što je još jedan zanimljiv način kako pokušati doći do profita.

Dok se dvoboj odvija pred vašim očima broj ponuđenih tržišta klađenja nešto je manji nego prije početka okršaja, ali svejedno je moguće pronaći obećavajući koeficijent koji će vaš listić pretvoriti u zasluženi dobitak.

Video prijenosi CS:GO mečeva dostupni su na svakoj online kladionici koja drži do sebe, što olakšava vaše prognoziranje ishoda, a kvote se mijenjaju ovisno o broju osvojenih poena pojedinih ekipa, koje pokušavaju doći do 16 ubojstava na jednoj mapi, što im osigurava pobjedu u svakoj od dionica igre.

Ključ uspjeha prilikom klađenja uživo na CS:GO definitivno je osjećaj kad se lomi dvoboj, jer u tom trenutku kvota će biti na svom vrhuncu i ako je uzmete, maksimizirat ćete svoj dobitak…

Najvažnija CS:GO natjecanja za online klađenje

Counter-Strike: Global Offensive u ponudi je kladionica gotovo svakog dana u godini, no postoje natjecanja koja su važnija od drugih i tamo će nastupiti svi oni najbolji na svijetu.

Najjači CS:GO turniri nazivaju se Majors ili Major Championships, s nagradnim fondom koji je već premašio dva milijuna dolara. Na njima nastupaju 24 najbolje ekipe na svijetu, a osam najboljih prolazi u četvrtfinale, nakon kojeg kreću odlučujući okršaji. Godišnje se odigra dva do tri takva natjecanja, s vrlo detaljnom razradom ponude na sportskim kladionicama, zbog čega mnogi hrvatski kladitelji vole prognozirati upravo Majors turnire.

S-Tier i A-Tier natjecanja također okupljaju vrlo jake ekipe iz CS:GO svijeta, a postoje još Minor Tournaments, European Development Championship i Intel Extreme Masters, na kojima se ekipe u usponu pokušavaju dokazati i probiti među elitu.

U Hrvatskoj pak A1 Adria League privlači odlične timove iz cijele regije, a regionalni dvoboji mogu se pronaći u ponudi nekih domaćih kladionica, što je odlična vijest za sve one koji su dobro upoznati s odnosnom snaga na lokalnoj sceni…

Koje strategije klađenja na CS:GO koriste iskusni igrači?

Strategije klađenja na Counter Strike Global Offensive

Ako želite biti uspješni u klađenju na Counter-Strike: Global Offensive dvoboje, tada je važno da se zaista upoznate s lokalnom i globalnom scenom, jer tek kad otkrijete kakav stil igre koristi svaka od ekipa u ponudi kladionica, moći ćete izabrati okladu koja vam daje najveće izglede da dođete do dobitka.

Na CS:GO mečevima ima iznenađenja pa igrajte ipak ukupne kvote na listiću veće od 1.70, kako vas povremeni neočekivani rezultati ne bi bacili tri koraka unazad. Ako je koeficijent mali na nekog favorita, oklade na točan rezultat 2:0, prva mapa/meč 1/1 i hendikep mogu vam pomoći da podebljate vašu zaradu i to je ono što ozbiljni kladitelji uvijek koriste.

Morate znati da će ponuda uvijek biti raskošnija za “pre-match” klađenje, nego za oklade uživo, no nemojte izbjegavati ni live uplate, jer ako osjetite pravi trenutak kada meč kreće na stranu jedne ekipe, moći ćete složiti zaista obećavajući listić.

Svakako preporučujemo da krenete s manjim ulozima, sve dok ne ovladate zakonitostima koje se mogu pojaviti na CS:GO mapi, a zatim ravnomjerno uspoređujte novac na listiće, igrajući samo isplative kvote. Uvijek pokušavajte putem pouzdanih izvora doći do relevantnih informacija vezanih uz postave ekipa i uvjete koji će vladati na terenu te reagirajte na vrijeme kad se pojavi izdašni koeficijent, za koji vjerujete da predstavlja najbolji put do zarade…

Na koje ekipe se isplati kladiti u CS:GO mečevima?

✔️ Na koje ekipe se isplati kladiti u CS:GO mečevima?

O: Posljednjih godina FaZe Clan ima odlične rezultate na Majors turnirima, dok su Fnatic i Astralis tradicionalno moćne CS:GO ekipe. Ninjas in Pyjamas i Natus Vincere još su dvije momčadi koje daleko dolaze na najjačim natjecanjima.

🔝 Koja oklada daje najbolje rezultate u CS GO klađenju?

O: Iskusni igrači pri klađenju na Counter-Strike: Global Offensive mečeve najviše vole igrati točan rezultat, hendikep i ukupan zbroj poena, pogotovo ako je koeficijent mali na pobjedu favorita dvoboja. Radi se o okladama na kojima se kvote najčešće kreću oko 1.85 i daju vam najbolju šansu dugoročno biti u plusu, pod uvjetom da se besprijekorno razumijete u zakonitosti ovog esporta.

🏆 Tko je najbolji CS:GO igrač u Hrvatskoj?

O: Counter-Strike: Global Offensive najpopularniji je esport u Hrvatskoj pa nije iznenađenje da je dao i neke od vrhunskih igrača, koji su se probili do svjetske elite. Nikola “NiKo” Kovač niz godina predstavlja najzvučnije ime među domaćim CS:GO igračima i može se pohvaliti nastupima za FaZe, jednu od najjačih ekipa na svijetu.

Najbolje online kladionice

Kladionica Bonus Klađenje uživo Cash Out Ocjena Min. Uplata Detalji
100% do 122€ Nema Da 5/5 1€ recenzija
100% do 100€ Da Da 4/5 5 EUR recenzija
Back to Top
UEFA Euro 2024