Dinamo vs. Astana – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Liga prvaka

Forma:
L W D W D
  • Maksimir Stadium
  • Početak: 25. srpanj 21:00
Forma:
D W D L W
Dinamo
Hendikep: F+22.31
Astana
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon pomalo iznenađujućeg domaćeg poraza u prvenstvu od Hajduka, Dinamo se ovog utorka okreće svojim međunarodnim obavezama i igra utakmicu kod kuće protiv kazahstanske Astane.

Radi se o dvoboju drugog kola kvalifikacija za Ligu prvaka, u kojima momčad Igora Bišćana ima najviši Uefin koeficijent i očekuje se da se uspješno probije do grupne faze natjecanja. No, ulogu favorita treba opravdati na terenu, zbog čega domaća javnost s velikim nestrpljenjem iščekuje ovu utakmicu.

Za Bišćana najveći problem ostaje neefikasnost. Nije to izgledalo dobro u dvije utakmice protiv Hajduka na otvaranju sezone, jer Bruno Petković čak je promašio i penal. Međutim, lako je moguće da se “modrima” otvori baš u Ligi prvaka, u kojoj su prošle sezone zaradili čak 25 milijuna eura pa motivacije za igru ne manjka.

U redovima Dinama mnogo će se očekivati od mladih snaga, prije svega od Martina Baturine čiji je pogodak odlučio Superkup, a čini se da ovaj talentirani veznjak polako gradi svoj put prema seniorskoj reprezentaciji Hrvatske.

Mjesta na travnjaku trebalo bi biti i za Josipa Špikića, a u momčadi je i dalje Luka Ivanušec, kao jedan od ključnih pojedinaca u sredini terena, sposoban svojim golovima i asistencijama odlučiti važnu utakmicu.

Dinamo je uspio sačuvati za otvaranje Lige prvaka i svoje najveće zvijezde u obrani, od kojih će važnu ulogu na terenu imati stoper Josip Šutalo, dok će se Dominik Livaković pokušati iskupiti za slabiju predstavu u petak, kada je naivno primio gol Marka Livaje.

A Astana pod trenerom Grigorijom Babajanom već se može pohvaliti da je iz natjecanja izbacila jedan Dinamo, onaj gruzijski iz Tbilisija te sada želi revanš za poraz od “modrih” prije pet godina.

Radi se o momčadi koja je već jednom prilikom igrala u grupnoj fazi Lige prvaka i ima solidne nastupe u Europskoj ligi, unatoč tome što u svojim redovima nema nogometnih zvijezda. Kazahstansko prvenstvo odavno je počelo, što je još jedna prednost ove momčadi, u čijim redovima uspješno nastupa već pomalo zaboravljeni Marin Tomasov.

Abat Ajmbetov još je jedan ofenzivac na kojeg će obrana Dinama morati paziti na Maksimiru, u utakmici koja će nam otkriti koliki potencijal u Europi ima Bišćanova momčad…

Prethodni dvoboji:
14.08.18 Dinamo1:0Astana LP
07.08.18 Astana0:2Dinamo LP

Izostanci i ozljede:

Dinamo: Gabrijel Rukavina (ozljeda gležnja).

Astana: nema značajnih izostanaka.

Dinamo zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč porazu od Hajduka, kladionice u Hrvatskoj proglasile su Dinamo favoritom u ovoj utakmici, što zbog prethodnog uspjeha protiv Astane, što zbog igračke kvalitete.

Mi se s tim slažemo i vjerujemo da će Bišćanova družina spustiti na zemlju Kazahstance već na Maksimiru. Iako domaća momčad nije još u potpunosti uigrana, svejedno bi trebala gospodariti terenom i uvjerljivo pobijediti, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na hendikep F+2 iliti -1.5 na Dinamo, uz kvotu 2.31 u kladionici 20bet, što postaje dobitno ako “modri” pobijede s najmanje dva razlike.

Mogla bi to biti utakmica koja će se pretvoriti u golijadu, zbog čega ima smisla odigrati i na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, na što možete uzeti kvotu 2.00 u kladionici bet365.

Ako vjerujete u dominaciju Dinama, postoje još dvije opcije koje možete uzeti u obzir. Prva je oklada da Dinamo pobjeđuje bez primljenog gola, uz kvotu 2.00, a tu je i klađenje na poluvrijeme/kraj 1/1, uz koeficijent 2.20, što postaje dobitno ako Bišćanova momčad povede u prvom poluvremenu i pobijedi na kraju.

Kladionica 22bet nudi pak tečaj 2.74 na dosuđeni penal u ovoj utakmici, što definitivno možemo zamisliti kako se pretvara u realnost, kao i oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na što možete dobiti kvotu 2.08.

Vrijedi spomenuti i kombinacijske oklade, jer kvota je 2.31 na okladu na pobjedu Dinama uz više od 2.5 gola na utakmici, što će mnogi hrvatski kladitelji poželjeti odigrati.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, jer odnos snaga Dinama i Astane još će lakše biti ocijeniti jednom kad akcija započne s centra. Gol u zadnjih 20 minuta, uz koeficijent koji će se kretati oko 2.00 djeluje obećavajuće pa svakako imajte otvorenu omiljenu kladionicu za vrijeme utakmice i reagirajte čim se pojavi primamljiva kvota…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top