Slaven vs. Dinamo – Tipovi za klađenje i najava Prve HNL

Forma:
W W L W L
  • Gradski stadion
  • Početak: 23. srpanj 21:00
Forma:
D W D D W
Slaven
Manje od 2.5 gola2.00
Dinamo
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog vikenda možda je odgođen derbi između Rijeke i Hajduka, no drugi glavni akteri Prve HNL su u pogonu, s Dinamom u fokusu javnosti koji gostuje u Koprivnici kod Slaven Belupa.

Momčad Ante Čačića ne briljira na otvaranju sezone, jer olako je primala golove protiv Lokomotive, kao i protiv Škupija, a ako nastavi s tim lošim navikama sigurno neće ostvariti zacrtane ciljeve.

Međutim, tek je ljeto i ima vremena da Čačić posloži svoje ekipu kako treba, kondicijski i taktički, a utakmica protiv Slavena trebala bi biti korak naprijed za “modre”, koje i u novoj sezoni svi vide kao glavnog favorita za osvajanje titule.

Dinamo je mnogo dobio dovođenjem Josipa Drmića iz Rijeke, vrhunskog napadača koji već ima dva postignuta gola u domaćem prvenstvu, no u Koprivnici bi priliku mogli dobiti i igrači iz drugog plana, jer uzvrat protiv Škupija u Ligi prvaka na rasporedu je već u srijedu.

Mahir Emreli čeka svoju minutažu, a tu je i pojačanje iz Šibenika Antonio Marin koji bi mogli zaigrati ove subote, dok u nuždi Čačić ima i Brunu Petkovića, za kojeg još nije siguran je li vrijedan mjesta u udarnoj momčadi.

U ovom dvoboju očekuje se više od Petra Bočkaja koji se nije proslavio protiv Lokomotive, a Amer Gojak i Marko Tolić još su dva igrača koji bi mogli zaigrati, umjesto standardnih rješenja koja Dinamo ima u sredini terena.

A Slaven je pod vodstvom trenera Zoran Zekića otvorio prvenstvo odličnom pobjedom u gostima kod Varaždina i tako najavio da niti ove sezone nema namjere boriti se za opstanak.

Klub iz Koprivnice do trijumfa je stigao golom Matea Kocijana, u taktički dobro odrađenom dvoboju u kojem je Zekićeva družina pokazala da je ipak klasa iznad Varaždinaca.

Protiv Dinama za Slaven pritiska nema, ali još je u sjećanju otvaranje prošle sezone, kada su “apotekari” pobijedili na Maksimiru, što je bilo i jedno od najvećih iznenađenja u 2021. godini. Što se igračkom kadra tiče, u momčadi su i dalje veteran Ivan Krstanović, jedan od rekordera među strijelcima Prve HNL, kao i Zoran Kvržić koji je svoje najbolje utakmice odigrao za Rijeku.

Mladi Arber Hoxha predvodi pak napad domaćina, koji će na svom Gradskom stadionu pokušati čvrstom igrom izbjeći poraz protiv Dinama, u dvoboju u kojem su gosti u ulozi izrazitog favorita…

Prethodni dvoboji:
20.03.22 Slaven0:1Dinamo HNL
12.12.21 Dinamo3:0Slaven HNL
25.09.21 Slaven1:4Dinamo HNL
16.07.21 Dinamo0:2Slaven HNL
01.05.21 Slaven0:2Dinamo HNL

Izostanci i ozljede:

Slaven: nema značajnih ozljeda.

Dinamo: Josip Šutalo (ozljeda mišića).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Dinamova obrana možda je izgledala neuvjerljivo u prethodne dvije utakmice koje su se pretvorile u golijadu, no vjerujemo da će ovaj put biti drukčije, sa Slavenom koji će ipak više pažnje posvetiti zaštiti vlastitog gola.

Za Dinamo je ovo utakmica odrađivanja posla između dvije u Ligi prvaka, što će postati uobičajeno ovog ljeta, a “modri” će biti zadovoljni već minimalnom pobjedom. Baš zbog toga naša glavna preporuka je oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz koeficijent 2.00 koji nudi kladionica bet365.

Za one koji su uvjereni da Dinamo neće imati problema u Koprivnici, tu je kvota 2.05 na poluvrijeme/kraj 2/2, što znači da gosti moraju povesti u prvom poluvremenu i prednost sačuvati do kraja utakmice. A druga slična opcija je hendikep Dinama -1.5, uz koeficijent 2.15 kojeg nudi kladionica 22bet i ovakva oklada postaje dobitna ako Čačićeva momčad pobijedi s dva ili više razlike.

Zanimljivu kombinacijsku okladu nudi pak 20bet, jer možete odigrati na pobjedu Dinama uz manje od 3.5 gola na utakmici, uz koeficijent 1.90, što se čini vrlo izglednim. A tu je i pobjeda Dinama bez primljenog gola, uz kvotu 2.10, što je još jedan smjer u kojem možete krenuti.

Za kraj, spomenimo i klađenje na točan rezultat. Ako Dinamo pobijedi rezultatom 0:1 u Raboni ćete dobiti 5.33, a istu kvotu dobiti ćete i na 0:2, što su i dva najizglednija ishoda ovog dvoboja…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top