Lokomotiva vs. Osijek – Tipovi za klađenje i najava Prve HNL

Forma:
L L L L W
  • Gradski stadion
  • Početak: 24. srpanj 21:00
Forma:
W W W W W
DOMAĆIN 3.48
Remi 3.44
GOST 2.05
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon uspješnog putovanja u Kazahstan ove nedjelje Osijek je pred novim izazovom u Prvoj HNL, gdje će snage u Kranjčevićevoj odmjeriti s Lokomotivom.

Momčad Nenada Bjelice ozbiljno je ušla u novu sezonu u kojoj zasad bilježi samo pobjede, a iako je dvoboj protiv Gorice odlučen kontroverznim penalom, Osječani su definitivno pokazali u tom susretu da imaju kvalitetu koja bi im mogla donijeti borbu za naslov prvaka.

Sada je pred Osijekom gostovanje kod “Lokosa”, na stadionu na kojem nisu uspjeli trijumfirati u prethodna dva međusobna dvoboja, no Bjelica tu negativnu statistiku ovaj put namjerava promijeniti, unatoč dugom putovanju iz Kazahstana koje je prethodilo ovoj utakmici.

Gostujući trener sigurno će rotirati momčad u ovom susretu. Priliku bi u napadu mogao dobiti Ramon Mierez, a možda i Antonio Mance, koji definitivno imaju kvalitetu i tek su privremeno pali u drugi plan.

Bjelica ima mnogo kvalitetnih rješenja i u sredini terena, gdje bi Mate Miloš i Vedran Jugović mogli dobiti više prostora, dok bi Mijo Caktaš također trebao sudjelovati s određenom minutažom.

Obrana Osijeka trebala bi biti najjači dio ekipe u ovom susretu, jer izgleda dobro uigrana na početku sezone s Ivicom Ivušićem među vratnicama, a bizarni autogol kojeg je postigao u Europskoj konferencijskoj ligi Darko Nejašmić sigurno se u Zagrebu neće ponoviti.

Lokomotiva s druge strane pod trenerom Silvijom Čabrajom igra solidan nogomet, no ostala je bez nekih važnih igrača tijekom proljeća, uključujući Marka Dabru u napadu i teško ozlijeđenog talentiranog veznjaka Lukasa Kačavendu.

U prethodnoj utakmici “Lokosi” su odigrali solidno protiv Dinama, no nisu iskoristili poklone zagrebačkog rivala pa su prokockali prednost 2:0 i ostali bez bodova.

Zapravo ovog ljeta Čabrajina momčad izgleda prilično neuvjerljivo, kako u prijateljskim, tako i u službenim utakmicama pa želi dokazati ove nedjelje da još uvijek ima ono što je potrebno da otkine bodove najjačima u ligi, sa Sandrom Kulenovićem u napadu koji bi se trebao pobrinuti za golove.

U svojim redovima Lokomotiva ima još nekoliko zanimljivih igrača, poput Ibrahima Aliyua i Enisa Çokaja, dok je u ekipi i dalje iskusni Josip Pivarić, kao ofenzivni bek koji se uvijek može pretvoriti u krilnog napadača.

U svakom slučaju, nakon odgode dvoboja Rijeke i Hajduka radi se o najzanimljivijoj utakmici u domaćem nogometu ovog vikenda, u kojoj je kvaliteta ipak na strani gostiju…

Prethodni dvoboji:
15.05.22 Osijek1:0Lokomotiva HNL
04.03.22 Lokomotiva0:0Osijek HNL
26.11.21 Osijek3:1Lokomotiva HNL
12.09.21 Lokomotiva1:1Osijek HNL
15.05.21 Lokomotiva0:2Osijek HNL

Izostanci i ozljede:

Lokomotiva: Lukas Kačavenda (ozljeda koljena).

Osijek: Kristijan Lovrić (suspenzija).

Osijek zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako se Lokomotiva pokazala kao opasan protivnik za Osijek u prethodnoj sezoni, a Bjelica ne može računati na suspendiranog Kristijana Lovrića te dolazi s momčadi nakon teškog putovanja iz Kazahstana, svejedno vjerujemo da gosti imaju sve što je potrebno za pobjedu u Kranjčevićevoj.

Bjelica je poznat po tome da rotira dvije gotovo jednako kvalitetne momčadi, gdje god da radi posao trenera, što bi trebalo doći do izražaja ove nedjelje. Baš zbog toga naša glavna preporuka je čista pobjeda Osijeka, uz koeficijent 2.05 kojeg nudi kladionica 22bet.

Također, na utakmicama Lokomotive golovi nisu rijetkost, što se bezbroj puta potvrdilo pa će neki zasigurno poželjeti odigrati na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz primamljivi koeficijent 2.05.

Tu su i uvijek zanimljive kombinacijske oklade pa vam 20bet nudi klađenje na pobjedu Osijeka uz više od 2.5 gola na utakmici, za što možete uzeti izdašni koeficijent 3.17, koji bi se lako mogao pretvoriti u realnost.

Kladiti se možete u Raboni i na pojedinačni učinak ekipa, a da će Osijek zabiti više od 1.5 gola prati odličan koeficijent 2.10, koji se pretvara u dobitak čak i ako Lokomotiva ostane neporažena, u slučaju obostrane golijade.

Za kraj, svakako spomenimo i klađenje uživo, jer najlakše će biti procijeniti odnos snaga kad jednom akcija započne na travnjaku. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta, na što bi se kvota mogla kretati oko 2.00 kod darežljivih kladionica čini se kao odlična opcija, pod uvjetom da pitanje pobjednika ne bude ranije riješeno…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top