Škupi vs. Dinamo – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
D L W L D
  • Todor Proeski National Arena
  • Početak: 26. srpanj 21:00
Forma:
W D W D D
Škupi
Poluvrijeme/kraj: 2/21.90
Dinamo
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao i mnogo puta u svojoj nedavnoj povijesti, Dinamo će se ovog utorka morati vaditi u kvalifikacijama Lige prvaka, nakon što nije uspio svladati makedonski Škupi u prvoj utakmici na Maksimiru.

Bilo je prošlog tjedna 2:2 u Zagrebu, u utakmici koju su obilježile pogreške obrane momčadi Ante Čačića, pri kojima se niti inače pouzdani vratar Dominik Livaković nije proslavio.

No, “modri” su bili već mnogo puta u ovakvoj situaciji i namjeravaju u Skoplju popraviti dojam, protiv suparnika koji se pokazao neugodnim, ali kvalitetom ipak značajno zaostaje za Dinamom.

Čačiću je svakako optimizam vratio odličan nastup u subotu protiv Slaven Belupa, kada je Dinamo već u prvom poluvremenu sve riješio i stigao do trijumfa rezultatom 5:1, a posebno ga mora veseliti odličan ulazak u sezonu novog centarfora Josipa Drmića, koji nemilosrdno trpa golove.

Od Drmića će se puno očekivati i u Ligi prvaka, kao i od Mislava Oršića koji se pobrinuo za neke od najvažnijih golova u nedavnoj Dinamovoj povijesti, uključujući i ona tri u legendarnoj pobijedi protiv Tottenhama.

Dinamo ima ponešto problema s ozljedama, pogotovo u posljednjoj liniji, no i kad su svi bili zdravi nije to dobro izgledalo na početku sezone pa izostanci nisu toliki hendikep u odnosu na prvu utakmicu, s Rasmusom Lauritsenom i Dinom Perićem kao najizglednijim rješenjima na pozicijama stopera.

Ključ pobjede mogla bi biti i vezna linija, koja ovaj put mora stvoriti konstantan pritisak na gol domaćina i ne dopuštati munjevite kontre. Arijan Ademi za to bi se morao pobrinuti, a za kreaciju će biti zadužen Luka Ivanušec.

S druge strane, Škupi može biti jako zadovoljan kako ova europska sezona zasad za njega izgleda, jer ekipa koju vodi Goce Sedloski pokazuje da može ravnopravno igrati čak i s renomiranim klubovima poput Dinama.

Sunday Adetunji trebao bi predstavljati najveću opasnost za gol Dinama u uzvratu, a ne smijemo zaboraviti niti na Brazilca Quevena, koji je poentirao u prvoj utakmici, dok se u strijelce upisao i džoker s klupe, Jamajkanac Reinaldo Cephas.

U svakom slučaju, u Todor Proeski Areni igra se utakmica koju Makedonci s velikim uzbuđenjem iščekuju, no Dinamo i dalje ostaje čvrsti favorit za prolazak dalje, pogotovo kad znamo da pravilo gola u gostima više nije na snazi u Uefinim natjecanjima…

Prethodni dvoboji:
19.07.22 Dinamo2:2Škupi LP

Izostanci i ozljede:

Škupi: nema značajnih ozljeda.

Dinamo: Josip Šutalo (ozljeda mišića), Mahir Emreli (ozljeda mišića), Kevin Theophile-Catherine (ozljeda zgloba), Marko Bulat (ozljeda mišića).

Dinamo zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Dinamo je možda razočarao u Maksimiru protiv Škupija, no mnogo se puta to već dogodilo u Europi protiv sličnih suparnika pa bi svejedno u gostima bez problema osigurao prolazak dalje.

Vjerujemo da su “modri” sve jači i uigraniji iz utakmice u utakmicu i da će potvrditi ulogu favorita u Skoplju, dominacijom od prve minute. Baš zbog toga naša je glavna preporuka oklada poluvrijeme/kraj 2/2, uz koeficijent 1.90 kojeg nudi bet365, što znači da Dinamo mora povesti u prvih 45 minuta i zatim zadržati prednost do kraja regularnog vremena.

S obzirom na to kako su izgledale prethodne utakmice Čačićeve momčadi, jasno je da ima smisla i oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, za što ćete uloviti kvotu 1.79 koju nudi kladionica 22bet.

Kombinacijske oklade su još jedan smjer u kojem možete krenuti pa ćete tako u kladionici 20bet za pobjedu Dinama uz više od 2.5 gola na utakmici dobiti koeficijent 1.97, što bi se lako moglo pretvoriti u realnost.

Ako pak vjerujete da će se obrana “modrih” konsolidirati, možete odigrati i Dinamovu pobjedu bez primljenog gola, uz kvotu 1.98, a tu je naravno i hendikep -1.5 na Dinamo, uz kvotu 1.94, što znači da Zagrepčani moraju pobijediti barem s dva razlike kako bi oklada bila dobitna.

Za kraj, spomenimo i okladu da će gol pasti u oba poluvremena, na što je kvota 1.64, a da će biti dosuđen penal koeficijent je 2.64, što možemo zamisliti u utakmici u kojoj je ulog velik i igrači će biti spremni na sve, kako bi spasili vlastitu mrežu…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top