Dinamo vs. Škupi – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
W D D W W
  • Maksimir Stadium
  • Početak: 19. srpanj 21:00
Forma:
L W L D L
Dinamo
Više od 2.5 gola1.64
Škupi
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog utorka Dinamo započinje još jednu europsku sezonu, dvobojem Lige prvaka protiv makedonskog Škupija u kojem bi trijumfom već u srpnju osigurao nastup na međunarodnoj sceni tijekom jeseni.

Zagrebački klub možda nije ušao u sezonu impresivno kao što se očekivalo, jer momčad Ante Čačića u Superkupu je pobijedila Hajduk tek boljim izvođenjem penala, a Prvu HNL je otvorila pobjedom protiv Lokomotive golom Luke Menala u sudačkoj nadoknadi, u dvoboju u kojem je rano primila dva pogotka.

No, Dinamo je svejedno u ulozi apsolutnog favorita protiv Škupija, a Čačić će tražiti od svojih igrača da smanje pogreške na minimum i pokušaju već u prvom dvoboju na domaćem terenu doći do nedostižne prednosti.

Dobra vijest za “modre” je način na koji se novo pojačanje Josip Drmić uklopio u momčad, jer već u svojoj drugoj službenoj utakmici zabio je dva pogotka i tako pokazao da je Dinamo dobio pravog napadača kakav mu je prošle sezone nedostajao.

U svojim redovima Dinamo ima brojna kvalitetna rješenja prema naprijed, uključujući mladog Darija Špikića, ali i dokazanog reprezentativca Mislava Oršića, koji je posljednjih godina lider zagrebačkog kluba.

Tu je i Luka Ivanušić u sredini terena, kao i kapetan Arijan Ademi, a jedini problem u ovom trenutku čini se obrana, s Theophile-Catherineom koji radi previše pogrešaka i tako otežava posao Dominiku Livakoviću među vratnicama.

A Škupi s druge strane ima trenera Gocu Sedloskog, bivšeg nogometaša Dinama koji dobro poznaje zagrebački mentalitet, ali nema na raspolaganju impresivan igrački kadar.

Makedonski prvak umalo je doživio debakl već u prvom pretkolu, u kojem je glatko pobijedio gibraltarski Lincoln Red Imps 3:0 kod kuće, da bi u uzvratu gubio 0:2 i jedva prošao dalje.

Najopasniji igrači u Škupiju su stranci, od kojih treba izdvojiti Nigerijca Sundaya Adetunjija, strijelca 20 pogodaka prošle sezone u makedonskom prvenstvu, a tu su još Brazilac Queven i Kostarikanac Freddy Alvarez u sredini terena.

Ipak, sve to ne bi trebalo biti dovoljno za goste na Maksimiru, u utakmici u kojoj bi Dinamo morao dominirati travnjakom i osigurati pobjedu uoči uzvrata u Makedoniji…

Prethodni dvoboji:
Dinamo-nikad dosad igrali-Škupi

Izostanci i ozljede:

Dinamo: nema značajnih ozljeda.

Škupi: nema značajnih ozljeda.

Dinamo zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Dinamo možda nije briljirao na otvaranju sezone protiv Hajduka i Lokomotive, no očekujemo bolje izdanje na europskoj sceni, na kojoj Ante Čačić želi ponoviti uspjeh svojih prethodnika.

Škupi ovog ljeta djeluje kao momčad koja teško čuva vlastitu mrežu, ali ima i pojedinaca koji bi eventualno mogli zabiti na drugoj strani. Zato vjerujemo da će golovi padati na Maksimiru, a naša glavna preporuka je oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz koeficijent 1.64 kojeg nudi kladionica 22bet.

Definitivno ima smisla i opcija koju nudi Rabona, da Dinamo zabija više od 2.5 gola, na što ćete dobiti kvotu 1.75 koja bi se lako mogla pretvoriti u realnost.

Zanimljivu okladu nudi i 20bet, gdje možete odigrati da će Dinamo pobijediti u oba poluvremena, uz koeficijent 1.92, što znači da “modri” moraju i u prvom i u drugom dijelu zabiti više golova od gostiju.

Po sličnoj logici, tu je oklada da Dinamo zabija u oba poluvremena, uz kvotu 1.62, a na pobjedu Dinama s tri ili više razlike koeficijent je 1.97.

Solidno djeluje i oklada na više od 1.5 gola u prvom poluvremenu, uz kvotu 2.34, kao scenarij koji možemo zamisliti u ovoj utakmici, a ako se ohrabrite i odigrate da će Škupi zabiti pogodak na Maksimiru smiješi vam se čak 3.24, a vidjeli smo protiv Lokomotive da Dinamo pokazuje određene slabosti prema nazad.

Za kraj, spomenimo i okladu na gol u sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena, na kojoj je kvota čak 4.32, a znamo da je Dinamo sklon zabijanju nakon 90. minute utakmice…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top