Rijeka vs. Djurgården – Tipovi za klađenje i najava Europske konferencijske lige

Forma:
W L L W D
  • Rujevica
  • Početak: 21. srpanj 20:30
Forma:
W W W W D
Rijeka
Oba daju gol: Da1.72
Djurgården
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Započinje ovog četvrtka nova sezona Europske konferencijske lige za hrvatske predstavnike, s Rijekom pred najtežim zadatkom, koja će na svom stadionu pokušati izboriti što bolji rezultat protiv švedskog Djurgårdena.

Riječ je o velikom izazovu za novog trenera Fausta Budicina, koji je preuzeo kormilo nakon što je Goran Tomić potražio unosniji angažman. A nakon uspješnog debija i pobjede u gostima protiv Šibenika, sada mladog stručnjaka čeka još opasniji protivnik.

Rijeka je ovog ljeta izgubila svog glavnog igrača Josipa Drmića, a u kadru više nisu ni Domagoj Pavičić, Robert Murić te mnogi drugi. No, neki su od nositelja igre ostali pa je kapetansku tragu preuzeo Haris Vučkić, koji je zabio pregršt važnih golova prošle sezone.

Budicin može još uvijek računati i na ofenzivnog Ganca Princea Ampema, a u momčadi je i Španjolac Pablo Alvarez od kojeg se mnogo očekuje, kao i talentirani Ivan Lepinjica koji će se pokušati nametnuti novom treneru, što mu nije uspjelo s prošlim.

U Rijeku su stigla i dva zvučna imena. Alen Halilović pojačao je sredinu terena i trebao bi biti značajno pojačanje, kad malo uđe u formu, a u obranu se vratio Marko Mitrović, povremeni hrvatski reprezentativac, dok je Nediljko Labrović još uvijek pouzdano rješenje među vratnicama.

A švedski Djurgården dolazi u Hrvatsku pun samopouzdanja, nakon četiri uzastopne pobjede u domaćem prvenstvu i čak 13 postignutih golova, čime se probio na drugo mjesto ljestvice.

Kao što je to davno postalo popularno u ovoj zemlji, Djurgarden ima na čelu momčadi trenerski dvojac, Thomasa Lagerlöfa i Kima Bergstranda, što je neko vrijeme dobro funkcioniralo u reprezentaciji, a sada dalje razvijaju na klupskoj sceni.

Victor Edvardsen i Joel Asoro trebali bi predstavljati najveću opasnost za riječki gol, jer zajedno su zabili 11 golova na otvaranju švedskog prvenstva, a u momčadi važnu ulogu ima i iskusni bosansko-hercegovački veznjak Haris Radetinac.

Kapetan i jedan od najcjenjenijih igrača Djurgårdena je Marcus Eriksson, a najbolje kotira na nogometnom tržištu branič Hjalmar Ekdal, koji bi mogao ostvariti milijunski transfer u godinama koje dolaze.

U svakom slučaju, Djurgården dolaze željan pozitivnog rezultata na Rujevici, no Rijeka je posljednjih godina pobjeđivala i puno jače momčadi pa možemo očekivati odličnu utakmicu, u kojoj golovi ne bi smjeli izostati…

Prethodni dvoboji:
04.02.17 Djurgården0:1Rijeka ATC

Izostanci i ozljede:

Rijeka: Matej Mitrović (ozljeda mišića).

Djurgården: nema značajnih ozljeda.

Rijeka zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Na Rujevici ćemo ovog četvrtka gledati ofenzivni dvoboj dvije momčadi koje se ne boje jedna druge i vjeruju da imaju ono što je potrebno za ulazak u grupnu fazu Europske konferencijske lige.

Vjerujemo da Rijeka može zaprijetiti na svom terenu švedskom predstavniku, ali Labrović bi tako mogao u mnogo navrata biti na mukama. Zbog toga je naša glavna preporuka oklada na oba tima daju gol, uz kvotu 1.72 koju nudi kladionica 22bet.

Također postoje veliki izgledi da će se ovaj dvoboj pretvoriti u golijadu, u stilu Rijeke od prošle sezone, kada je u dva navrata igrala 3:3 s Dinamom. Kad to uzmemo u obzir, oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola ima smisla, pogotovo uz kvotu 1.97 koja je dostupna hrvatskim igračima.

Zanimljiva je i kvota 2.10 da će Rijeka zabiti u prvom poluvremenu, što nudi kladionica bet365, dok ćete isti koeficijent dobiti i ako odigrate ovu okladu na Djurgården.

A tu su i kombinacijske oklade pa ako odigrate dvoznak na Rijeku uz više od 2.5 gola na utakmici, u kladionici 20bet smiješi vam se kvota čak 3.00, što će mnogi kladitelji uzeti u obzir.

Za kraj, ne zaboravimo niti klađenje uživo, jer pravi odnos snaga između Rijeke i Djurgårdena otkrit ćemo tek kad akcija započne na travnjku. Oklade na zbroj golova, ishod utakmice i tko će sljedeći zabiti bit će lakše pogoditi dok je utakmica u tijeku pa svakako imajte otvorenu omiljenu online kladionicu na mobitelu i zgrabite obećavajući koeficijent čim se pojavi…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top