Osijek vs. Dinamo – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava HNL-a

Forma:
L W W W W
  • Gradski vrt
  • Početak: 29. listopad 17:30
Forma:
L D W D L
DOMAĆIN 3.40
Remi 3.30
GOST 2.10
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog vikenda Dinamo je pred novim zahtjevnim izazovom u HNL-u, jer gostuje kod neugodnog Osijeka, koji se posljednjih tjedana probudio i probio na treće mjesto na ljestvici.

Momčad Ante Čačića izvukla je remi protiv Hajduka na Poljudu, da bi nekoliko dana kasnije doživjela bolan poraz protiv Milana na svom stadionu, koji je pokazao da hrvatski prvak ipak ne može ravnopravno igrati s najjačima u Europi.

Sada se Dinamo vraća u hrvatsku realnost, gdje u svaku utakmicu ulazi kao izraziti favorit, a tome u prilog idu i posljednje dvije utakmice protiv Osijeka, u kojima je uvjerljivo pobijedio. Čačić bi ovaj put priliku mogao dati i nekim mlađim igračima, poput Martina Baturine, koji je dobro otvorio sezonu da bi ipak završio u drugom planu, prepustivši svoje mjesto u napadu iskusnijima.

Dvoboj protiv Osijeka čini se i kao idealna prilika da podigne svoju golgetersku formu Josip Drmić, od kojeg se mnogo očekivalo nakon transfera iz Rijeke, ali zasad je ipak prilično suzdržan u redovima zagrebačkog kluba. A Čačić će svakako do neke mjere koristiti još Mislava Oršića i Brunu Petkovića, kao dva ofenzivca koji su najviše pokazali ove jeseni.

S druge strane, Osijek je pod trenerom Rene Pomsom imao odličnu seriju rezultata u domaćem nogometu, da bi prošlog vikenda doživio težak poraz na gostovanju kod Varaždina, čime je pokazao da ipak još uvijek ima mnogo slabosti.

Također se u toj utakmici ozlijedio Laszlo Kleinheisler kao jedan od najboljih nogometaša Osječana, no tu su još neki igrači velikog potencijala, poput Kristijana Lovrića od kojeg se definitivno očekivalo više otkad je stigao iz Gorice.

Nešto bolje se uklopio u kolektiv Mijo Caktaš u sredini terena, čiji potezi često odlučuju utakmice, a mladi napadač Dijon Drena Beljo sa svojih 6 postignutih golova predstavlja svijetlu točku momčadi koja definitivno može više nego što pokazuje na travnjaku.

Mnogo će u ovoj utakmici ovisiti i o obrani Osijeka, predvođenoj Milom Škorićem koja je znala zbilja podbaciti ove sezone, a posebno to vrijedi za reprezentativnog golmana Ivicu Ivušića, koji nikako da dođe u formu koja ga je dovela sve do Dalićevog popisa.

U svakom slučaju, Osijek i Dinamo itekako žele pobjedu u Gradskom vrtu pa možemo očekivati zanimljivu utakmicu, u kojoj golovi definitivno ne bi smjeli izostati…

Prethodni dvoboji:
20.08.22 Dinamo5:2Osijek HNL
08.05.22 Dinamo3:0Osijek HNL
27.02.22 Osijek1:0Dinamo HNL
20.11.21 Dinamo1:1Osijek HNL
29.08.21 Osijek0:2Dinamo HNL

Izostanci i ozljede:

Osijek: Laszlo Kleinheisler (ozljeda mišića).

Dinamo: Boško Šutalo (ozljeda lista).

Dinamo zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako Dinamo prolazi kroz težak raspored utakmica i čeka ga već u srijedu obračun protiv Chelseaja, vjerujemo da unatoč laganom padu forme zagrebački nogometaši i dalje predstavljaju klasu više u odnosu na domaćina.

U momčadi Osijeka vidi se određeni napredak ove jeseni u odnosu na ljeto, ali kemija i dalje ne postoji i to se osjeća protiv najjačih protivnika. Zato je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Dinama, uz koeficijent 2.15 kojeg nudi kladionica bet365.

Posljednje dvije utakmice ova dva kluba pretvorile su se u golijadu, a nije nemoguće da se to još jednom ostvari, zbog čega će mnogi poželjeti odigrati na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz kvotu 2.05.

Uvijek možete odigrati i kombinacijsku okladu u kladionici 20bet, ako ste u lovu na veći tečaj, od kojih izdvajamo pobjedu Dinama uz više od 2.5 gola na utakmici, na što ćete zgrabiti primamljivu kvotu 3.41.

Radi se o dvoboju u kojem ima smisla odigrati i ono što nudi kladionica 22bet, da će gol pasti u oba poluvremena, uz koeficijent 1.81, dok možete dobiti 1.83 na okladu oba tima daju gol, što je još jedan smjer u kojem ima smisla krenuti.

Za kraj, spomenimo i uživo klađenje, jer puno će toga biti jasnije kada nogometaši Osijeka i Dinama započnu utakmicu u Gradskom vrtu. Oklada na gol u posljednjih 20 minuta, na čemu ćete moći uzeti koeficijent oko 2.00 u darežljivim kladionicama, svakako djeluje kao obećavajuća opcija, pod uvjetom da ranije ne bude riješeno pitanje pobjednika…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top