Manchester United vs. West Ham – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Premiershipa

Forma:
W D W D W
  • Old Trafford
  • Početak: 30. listopad 17:15
Forma:
W W L D W
DOMAĆIN 1.72
Remi 4.05
GOST 4.75
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Sezona Premiershipa polako se približava reprezentativnoj pauzi u studenom i prosincu, a ove nedjelje važnu utakmicu igraju Manchester United i West Ham.

Momčad Erika ten Haga ove sezone dobro je prolazila u derbijima i može se pohvaliti pobjedama protiv Liverpoola, Arsenala i Tottenhama, no neke je bodove olako ispustila, zbog čega i dalje nije na jednoj od pozicija koje vode u Ligu prvaka.

Nizozemski stručnjak to će pokušati promijeniti u tjednima koji dolaze, jer “crveni vragovi” imaju nešto lakši raspored, a West Ham se čini kao idealan protivnik za upisivanje tri boda, ali i povratak Cristiana Ronalda u kadar, koji je bio kažnjen zbog odbijanja ulaska u igru u posljednjim minutama remija protiv Chelseaja.

Portugalac bi svakako mogao dobiti minutažu u ovoj utakmici, no tu je Brazilac Anthony koji se pokazuje kao odlična alternativa, dok Ten Hag također ima dodatne zanimljive opcije u ofenzivi, poput Jadona Sancha i Marcusa Rashforda, koji imaju povremene bljeskove, ali nikako da dođu u top formu.

Anthony Martial još je jedan igrač koji vjeruje da zaslužuje mjesto u udarnih 11, a mladi Anthony Elanga također ima ogroman potencijal pa trener domaćih ima zaista slatke brige pri slaganju sastava.

Dodajmo tome Brunu Fernandesa i Christiana Eriksena u sredini terena, da postane jasno da Manchester United zapravo zabija manje nego što bi trebalo, no to se može promijeniti u nastavku sezone.

S druge strane, West Ham pod vodstvom Davida Moyesa ove jeseni ne predstavlja opasnost liderima kao što je predstavljao prošle sezone, a okupljena družina teško da uopće ima potencijal završiti među deset najboljih na ljestvici.

Doduše, mladi talijanski napadač Gianluca Scamacca odlično je pojačanje, a kvalitetu na travnjak donosi i Brazilac Lucas Paquetá, no ostatak momčadi kao da se ispuhao, uključujući Michaila Antonija koji je godinama bio najbolji strijelac.

Ipak, Moyes je u svojim redovima uspješno zadržao skupocjenog Declana Ricea i zna posložiti svoje igrače u smisleni sustav. Zato Manchester United na stadionu Old Trafford ipak ne može očekivati da će gosti pasti bez borbe i prepustiti im laka tri boda…

Prethodni dvoboji:
22.01.22 Manchester Utd1:0West Ham PL
22.09.21 Manchester Utd0:1West Ham EFL
19.09.21 West Ham1:2Manchester Utd PL
14.03.21 Manchester Utd1:0West Ham PL
09.02.21 Manchester Utd*0:0West Ham FAC

Izostanci i ozljede:

Manchester Utd: Greenwood M. (izvan kadra), Tuanzebe A. (nespreman), Varane R. (ozljeda mišića), Williams B. (ozljeda zgloba).

West Ham: Cornet M. (ozljeda lista), Dawson C. (ozljeda bedra), Paqueta L. (ozljeda ramena).

ManUtd zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

West Ham u svojim redovima možda još uvijek ima prilično ugledne nogometaše i kandidat je za osvajanje Europske konferencijske lige, no Moyesov kolektiv trenutno se teško može nositi s najboljima u Premiershipu.

“Crveni vragovi” igraju vrlo dobro na svom travnjaku i imaju momčad krcatu kvalitetom, zbog čega vjerujemo da će ove nedjelje opravdati svoju ulogu favorita. Zato je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Manchester Uniteda, uz koeficijent 1.72 kojeg nudi kladionica 20bet.

Posljednjih pet utakmica ovih suparnika igrao se čvrsti nogomet i napadači nisu došli na svoje, no stvari su se promijenile u novoj sezoni, zbog čega ima smisla i oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz kvotu 1.85 koju nudi kladionica 22bet.

Mnogi igrači u istoj kladionici će odigrati i okladu na gol postignut u oba poluvremena, uz koeficijent 1.72, dok ćete dobiti 1.81 ako prognozirate da oba tima daju gol, što nikog ne bi iznenadilo u ovoj utakmici.

Što se pak strijelaca tiče, na gol Marcusa Rashforda nudi vam bet365 kvotu 3.60, a na pogodak Jadona Sancha čak 4.50. Da će pak zabiti Gianluca Scamacca koeficijent je 4.50.

Za kraj, spomenimo okladu na dosuđeni penal, na što možete uzeti koeficijent 2.64, a lako bi se moglo pretvoriti u realnost u nedjelju, dok ćete za crveni karton dobiti čak 6.00, što također nije nemoguće u dvobojima u kojima momčadi očajnički pokušavaju ostvariti pozitivan rezultat…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top