Liverpool vs. Napoli – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
L W L W W
  • Anfield
  • Početak: 01. studeni 21:00
Forma:
W W W W W
Liverpool
Dvoznak: 2X2.20
Napoli
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Grupna faza Lige prvaka završava ovog tjedna, a u skupini A još ne znamo tko će s prvog mjesta ući u osminu finala, o čemu će odlučiti Liverpool i Napoli u međusobnom obračunu u posljednjem kolu.

Domaća momčad predvođena trenerom Jürgenom Kloppom možda ima četiri pobjede u nizu u Europi, no muči se u Premiershipu, o čemu svjedoči i razočaravajući poraz od Leedsa za vikend.

Liverpool definitivno ne izgleda kao šampionska ekipa koja je osvojila elitno klupsko nogometno natjecanje 2019. godine i čini se da je odlazak Sadija Manea naštetio kolektivu više nego što se to očekivalo.

Talentirani Darwin Núñez zasad još uvijek ne opravdava uložene milijune, a ni Mohamed Salah ne proživljava pretjerano uspješan uvodni dio sezone, dok jedino Firmino u napadačkom dijelu ekipe može dobiti zadovoljavajuću ocjenu.

Klopp ima ponešto problema s ozljedama pa za ovaj dvoboj ne konkuriraju Luis Diaz i Diogo Jota, što je hendikep za domaćina, no pravi problemi zapravo se skrivaju daleko od napada, u veznoj liniji s Thiagom Alcantarom koja ne odrađuje posao kako treba, dok ni obrana s Virgilom van Dijkom nije čvrsta kakva bi trebala biti.

A to se sve osjetilo u prvoj međusobnoj utakmici u Napulju, kada je talijanska momčad s Lucianom Spallettijem na svom kormilu pobijedila s visokih 4:1.

Napoli igra nadahnuto već mjesecima i pretvara se u glavnog kandidata za osvajanje Scudetta, a da njegova čudesna forma nije slučajnost potvrđuje i pet čistih pobjeda u Ligi prvaka.

Pomalo je to iznenađujuće kad znamo da su momčad napustili važni igrači poput Kalidoua Koulibalyja, Lorenza Insignea i Driesa Mertensa, no pomlađeni kolektiv blista iz kola u kolo, s Giacomom Raspadorijem kao sjajnim ofenzivcem koji će mnogo značiti i talijanskoj reprezentaciji u budućnosti.

Uz Raspadorija Napoli u ofenzivi ima još dva igrača u velikoj formi, a to su Viktor Osimhen koji je utrpao tri gola za vikend Sassuolu, dok je ugodno iznenadio ove jeseni i mladi Gruzijac Khvicha Kvaratskhelia, u svojoj prvoj sezoni s družinom iz Napulja.

Dodajmo tome još dva igrača vrhunske klase, Mattea Politana i Piotra Zielińskog da postane jasno da na stadionu Anfield Liverpool ovaj put neće biti izraziti favorit za pobjedu, kakav je godinama bio protiv Napolija…

Prethodni dvoboji:
07.09.22 Napoli4:1Liverpool LP
27.11.19 Liverpool1:1Napoli LP
17.09.19 Napoli2:0Liverpool LP
28.07.19 Liverpool0:3Napoli PRI
11.12.18 Liverpool1:0Napoli LP

Izostanci i ozljede:

Liverpool: Arthur (ozljeda mišića), Diaz L. (ozljeda koljena), Diogo Jota (ozljeda lista), Keita N. (izvan kadra), Matip J. (ozljeda lista).

Napoli: Rrahmani A. (ozljeda mišića).

Napoli zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Znamo da je engleski Premiership trenutno daleko najjača liga na svijetu, a Liverpool ima momčad krcatu skupocjenim zvijezdama, no nije slučajnost što je izgubio s visokih 4:1 u Napulju.

Dva mjeseca kasnije Napoli je i dalje u boljoj formi od Kloppove momčadi pa iako bi osigurao prvo mjesto u grupi i s minimalnim porazom na Anfieldu, vjerujemo da Raspadori i društvo mogu više od toga. Zato je naša glavna preporuka oklada dvoznak X2 na Napoli, uz primamljivi koeficijent 2.20 kojeg nudi kladionica 22bet.

S obzirom na ishod prve utakmice, kao i gomilu pogodaka koje su obje momčadi zabile u prethodnim kolima Lige prvaka, mnogi će odigrati i na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola, uz kvotu 2.32 koju nudi kladionica 20bet.

Lovci na izdašne kvote okrenut će se pak kombinacijskim okladama, od kojih se ističe oklada X2 na Napoli uz više od 2.5 gola na utakmici, na čemu ćete zgrabiti tečaj 3.93.

Što se klađenja na strijelce tiče, bet365 nudi vam kvotu tek 2.20 da će zabiti Mohamed Salah, a 2.40 na pogodak Darwina Núñeza, dok ćete dobiti čak 4.33 na Giacoma Raspadorija, čiji gol možemo zamisliti u ovoj utakmici.

Za kraj, spomenimo i uživo klađenje, jer radi se o dvoboju u kojem je najlakše ocijeniti odnos snaga nakon što akcija započne na travnjaku. Gol u posljednjih 20 minuta, na što ćete u darežljivim kladionicama uloviti kvotu 1.85 djeluje kao primamljiva opcija, pod uvjetom da već ranije ne padne kiša golova, u sudaru dvije momčadi ogromnog ofenzivnog potencijala…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top