Chelsea vs. Dinamo – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
L W D D W
  • Stamford Bridge
  • Početak: 02. studeni 21:00
Forma:
L L D W D
Chelsea
Poluvrijeme/kraj: 1/11.90
Dinamo
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Pred nogometašima Dinama ključna je utakmica grupne faze Lige prvaka ove srijede, kada gostuju kod moćnog Chelseaja, kojeg su senzacionalno pobijedili početkom rujna na Maksimiru.

Bila je to jedna od najvećih pobjeda u karijeri trenera Ante Čačića, do koje je Dinamo došao rezultatom 1:0, zahvaljujući pogotku Mislava Oršića.

Dva mjeseca kasnije situacija u skupini u potpunosti se promijenila, jer Chelsea je nanizao tri pobjede i osigurao prvo mjesto na ljestvici, a Dinamo se vratio na zadnju poziciju i samo trijumf u Londonu daje mu izglede izboriti još jedno europsko proljeće.

Drugim riječima, pred “modrima” je težak zadatak koji su jednom uspješno kompletirali protiv favoriziranog protivnika, a sada to još jednom moraju ponoviti. Ono što zagrebačkim nogometašima svakako ne ide u prilog njihova je forma, jer doživjeli su težak poraz prije tjedan dana protiv Milana, a svladao ih je za vikend i Osijek u maglovitom derbiju.

Čačić nema širok kadar poput domaćeg trenera, ali svejedno ima nedoumice koga poslati u ofenzivu, s Brunom Petkovićem koji igra vrlo dobro ove sezone, ali i Josipom Drmićem kao čovjekom koji jednim potezom može zakomplicirati utakmicu te mladim Martinom Baturinom kojem bi mnogo značila minutaža u jednom ovakvom okršaju.

Puno će toga ovisiti o veznoj liniji Dinama u ovom dvoboju, koja se nekako mora pobrinuti za ravnotežu protiv jakog suparnika, s Arijanom Ademijem koji će imati pregršt posla, kao i Josipom Mišićem koji je dosad vrlo dobro odrađivao svoj posao ove jeseni.

Na kraju će se mnogo očekivati i od reprezentativnog golmana Dominika Livakovića, jer teško je vjerovati da Chelsea neće stvoriti niti jednu izrazitu priliku pa će Dinamova “jedinica” morati obraniti pokoju veliku priliku, kako bi zagrebački sastav ostvario ono po što ide u Londonu.

S druge strane, trener Graham Potter vidi ovaj susret kao generalnu probu za derbi s Arsenalom sljedećeg vikenda, zbog čega bi mogao odmarati neke zvijezde, ali ima toliko širok kadar da se to neće mnogo osjetiti na travnjaku.

Chelsea je za vikend doživio težak poraz od Brightona i ne smije si priuštiti novi posrtaj koji bi narušio samopouzdanje momčadi, pogotovo ne protiv kluba koji ga je već jednom pobijedio. Važnu ulogu svakako bi trebao igrati na terenu Mateo Kovačić, koji će iskoristiti ozljede suigrača u veznoj liniji i diktirati tempo igre, a za golove bi se trebali pobrinuti Raheem Sterling i Pierre Emerick Aubameyang, s Kaijem Havertzom koji će vjerojatno imati ograničenu minutažu.

U svakom slučaju, čeka nas izuzetno zanimljiv dvoboj na Stamford Bridgeu u kojem ranjeni Dinamo mora ići na sve ili ništa, zbog čega golovi u srijedu ne bi smjeli izostati…

Prethodni dvoboji:
06.09.22 Dinamo1:0Chelsea LP

Izostanci i ozljede:

Chelsea: Fofana W.(ozljeda koljena), James R. (ozljeda koljena), Kante N. (ozljeda tetive).

Dinamo: Šutalo B. (ozljeda lista).

Dinamo ne zabija gol

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako je Dinamo senzacionalno pobijedio Chelsea prije samo dva mjeseca i koštao trenerskog posla Thomasa Tuchela, smatramo da se u međuvremenu situacija značajno promijenila, što će se osjetiti na travnjaku.

Ovaj dvoboj Chelseaju rezultatski ne znači mnogo, no itekako će se htjeti revanširati “modrima” i možemo očekivati žestoki početak domaćih od prve minute, koji će pokušati riješiti dvoboj već u prvih 45 minuta. Mi vjerujemo da će u tome i uspjeti pa je naš glavni izbor oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 1.90 koju nudi bet365, što znači da Chelsea mora povesti u prvih 45 minuta i zatim sačuvati prednost do kraja utakmice.

Dinamo je primio mnogo golova prošli tjedan protiv Milana, a ovaj put će morati ići po vlastiti gol, jer mu samo pobjeda igra na Stamford Bridgeu. Dvoboj bi se lako mogao pretvoriti u golijadu, zbog čega će mnogi odigrati na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola na utakmici, uz kvotu 2.45 koju nudi kladionica 20bet.

U kladionici 22bet dobit ćete pak na hendikep -1.5 na Chelsea koeficijent 1.90, što znači da domaćin mora pobijediti s najmanje dva razlike, dok je na pobjedu Chelseaja bez primljenog gola tečaj primamljivih 2.21.

Što se strijelaca tiče, dobit ćete 2.60 na gol Kaija Havertza, a ista kvota je i na pogodak Raheema Sterlinga, dok ćete pak zgrabiti čak 6.00 ako poentira Mislav Oršić, specijalist za velike utakmice protiv engleskih klubova.

Za kraj, spomenimo okladu na dosuđeni penal, uz koeficijent 2.35, što je već viđeno u tri utakmice Dinama u ovoj skupini i ne bi nikog iznenadilo da se ponovi još jednom…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top