Dinamo vs. Chelsea – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
W W W W L
  • Maksimir Stadium
  • Početak: 06. rujan 18:45
Forma:
W L W L D
Dinamo
Oba daju gol: Ne1.85
Chelsea
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon impresivnih nastupa u kvalifikacijama za Ligu prvaka kao i u uvodnim kolima domaćeg prvenstva, Dinamo ovog utorka pred svojim navijačima dočekuje jedan od najboljih klubova na svijetu, londonski Chelsea.

Trener Ante Čačić doživjet će svoj vrhunac na “modroj” klupi ove jeseni, jer čekaju ga neke zaista spektakularne utakmice, a osvajač elitnog klupskog nogometnog natjecanja iz 2021. godine svakako je izazov koji će pokazati koliko je ova generacija Dinama zapravo dobra.

Dinamo djeluje odlično, jer tijekom ljetnog prijelaznog roka uspio se pojačati sjajnim napadačem Josipom Drmićem, kao i kvalitetnim braničem Boškom Šutalom, koji se doduše ozlijedio, no što je još važnije, zadržao je u svojim redovima svoje najbolje nogometaše.

Kao i uvijek kad se igra protiv najboljih, mnogo će se očekivati od Mislava Oršića, strijelca nezaboravnog hat-tricka koji je svojedobno potopio Tottenham, dok će priliku pokazati svoj talent imati i daroviti Luka Ivanušec, igrač od kojeg se očekuje da svojim potezima nadmudri gostujuću obranu.

Minutažu će svakako dobiti i Bruno Petrović koji diže formu u odnosu na prošlu sezonu, a Dinamo ima još dva talentirana ofenzivca koji jedva čekaju igrati protiv momčadi vrijedne milijardu dolara, Martina Baturinu i Darija Špikića.

A Chelsea s druge strane definitivno ne proživljava svoje najbolje dane, iako je Thomas Tuchel uspio donekle pojačati svoju momčad u posljednjim danima ljetnog prijelaznog roka.

Pa su tako sada u momčadi Raheem Sterling i Pierre-Emerick Aubameyang, a od ozljede se oporavio i naš Mateo Kovačić, kojem će sigurno biti drago zaigrati na svom Maksimiru.

Chelsea se za vikend jedva izvukao protiv West Hama, u utakmici koja je još jednom pokazala koliko je Kai Havertz važan za momčad sa Stamford Bridgea, a vidjet ćemo kako će ugledna vezna linija u kojoj još igraju Jorginho i Mason Mount kontrolirati utakmicu u Zagrebu.

Obrana Chelseaja pokazuje slabosti na početku sezone, no sada dodatno pojačana Wesleyjem Fofanom dolazi u goste Dinamu, u utakmici u kojoj je jasno tko je favorit za ostvariti pobjedu, no iznenađenja su u Ligi prvaka uvijek moguća…

Prethodni dvoboji:
Dinamo-nikad dosad igrali-Chelsea

Izostanci i ozljede:

Dinamo: Boško Šutalo (ozljeda gležnja).

Chelsea: Pierre-Emerick Aubameyang (ozljeda glave), N’Golo Kanté (ozljeda mišića).

Chelsea zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako Dinamo zaslužuje veliki respekt za sve što je napravio ove sezone, jasno je da protiv Chelseaja može doći do pozitivnog rezultata samo fokusom na vlastitu obranu, u utakmici u kojoj bi gostujuća vezna linija ipak trebala dominirati.

Vjerujemo da će Čačić ovu utakmicu pokušati učiniti tvrdom kako bi izvukao bod na otvaranju turnira, dok Chelsea neće žuriti po pobjedu i strpljivo će čekati svoju priliku slomiti Dinamo. Zbog toga je naša glavna preporuka oklada da oba tima NEĆE zabiti gol, uz koeficijent 1.85 kojeg nudi 20bet, što znači da barem jedna mreža u ovoj utakmici mora ostati netaknuta.

Za one pak koji vjeruju da je razlika u klasi prevelika, tu je oklada poluvrijeme/kraj 2/2, uz kvotu 2.20 koju nudi bet365, što znači da bi Chelsea trebao povesti u prvom poluvremenu i zatim zadržati prednost do samog kraja. Alternativa tome je oklada da Chelsea pobjeđuje bez primljenog gola, na što možete uzeti još primamljiviji koeficijent 2.37.

Što se pak strijelaca tiče, na pogodak Kaia Havertza dobit ćete 3.00, a ako zabije Raheem Sterling kvota je 2.87. S druge strane, na gol Mislava Oršića koeficijent je 5.50, a voli ovakve utakmice, dok ćete isti tečaj dobiti i na Josipu Drmiću.

Ne zaboravimo niti okladu na dosuđeni penal, uz kvotu 2.45 u kladionici 22bet, dok ćete na autogol dobiti 8.00, a možemo ga zamisliti u jednom ovakvom susretu.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, koje će nam jasno pokazati je li Chelsea zaista u ovom trenutku prejak za Dinamo. Oklade na ishod utakmice, zbroj golova i tko će sljedeći zabiti bit će lakše pogoditi dok se akcija odvija pred našim očima pa svakako imajte otvorenu omiljenu online kladionicu za vrijeme utakmice i zgrabite obećavajuću kvotu dok je na vrhuncu, kako biste uspješno maksimizirali svoj dobitak…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top