Inter vs. Bayern – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
L W L W W
  • Giuseppe Meazza
  • Početak: 07. rujan 21:00
Forma:
D W D W W
DOMAĆIN 3.91
Remi 4.13
GOST 1.85
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Početak grupne faze Lige prvaka obilježava nekoliko jakih europskih dvoboja, među kojima se ove srijede svakako ističe utakmica u Milanu, u kojoj će Inter i Bayern međusobno odmjeriti snage.

Domaćin kojeg vodi trener Simone Inzaghi svakako nije računao na čak dva poraza u talijanskim derbijima na početku sezone, protiv Lazija i Milana pa će mu ovaj okršaj poslužiti kao pokušaj vraćanja izgubljenog samopouzdanja.

Inter definitivno ima mnogo kvalitete u svojoj svlačionici, s našim Marcelom Brozovićem kao jednim od ključnih igrača u sredini travnjaka, a tu su još Nicolo Barella i Hakan Calhanoglu, koji će se pokušati nametnuti protiv Bayerna i uspostaviti dominaciju na terenu.

Što se ofenzive tiče, milanski klub vratio je u svoje redove Romelua Lukakua, koji još uvijek nije potpuno fizički spreman pa će se najviše očekivati od Lautara Martineza, dok bi i Edin Džeko mogao dobiti svoju minutažu, a bit će zanimljivo vidjeti što može Henrik Mhitarjan na velikoj sceni, koji je ovog ljeta doveden iz Rome.

S druge strane, Bayern je ostao bez Roberta Lewandowskog i činilo se uspješno pronašao nova rješenja u ofenzivi, jer je u uvodnim utakmicama njemačkog prvenstva trpao pregršt golova protivnicima.

Ipak, Julian Nagelsmann i njegovi igrači počeli su posrtati u Bundesligi i izgubili su vodeće mjesto na ljestvici, no u Ligi prvaka Bavarci su uvijek bili na visini zadatka pa se očekuje njihov laki prolazak dalje i u ovoj grupnoj fazi.

Najveća novost u momčadi Bayerna svakako je dolazak Sadija Manea, koji je ojačao napad, dok je u obranu stigao Matthijs de Ligt, a ostatak momčadi čine svima već odavno poznata imena.

Ova utakmica bit će još jedna prilika za dokazivanje velikom talentu Jamalu Musiali, dok su Kingsley Coman i Leroy Sane još dva igrača koji bi mogli raditi velike probleme domaćoj obrani.

U svakom slučaju, čeka nas na San Siru velika utakmica moćnih europskih klubova, u kojoj i jedni i drugi traže pobjedu, jer tri osvojena boda značajno će pobjedniku olakšati borbu za jednu od prve dvije pozicije koje vode u osminu finala…

Prethodni dvoboji:
27.07.17 Bayern0:2Inter ICC
30.07.16 Inter1:4Bayern ICC
21.07.15 Bayern1:0Inter PRI
15.03.11 Bayern2:3Inter LP
23.02.11 Inter0:1Bayern LP

Izostanci i ozljede:

Inter: Dalbert (ozljeda mišića), Lukaku R. (ozljeda mišića).

Bayern: Sarr B. (ozljeda koljena), Tel M. (ozljeda koljena).

Bayern zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Simone Inzaghi možda na raspolaganju ima pregršt kvalitetnih nogometaša, ali prošlosezonska Liga prvaka pokazala je da Inter ipak nije u rangu najboljih u Europi, dok ovog ljeta igra još slabije pa je pitanje što može pokazati na terenu ove srijede.

Iako niti Bayern više nije isti bez Roberta Lewandowskog, sustav igre Bavaraca ostao je isti i vjerujemo da će pronaći put do protivničkog gola, više puta nego što će to uspjeti Interu na drugoj strani. Zato je naša glavna preporuka pobjeda Bayerna, uz koeficijent 1.85 kojeg nudi kladionica 20bet.

Riječ je o dvije momčadi koje su na početku sezone pokazale raskoš u napadu, ali i ponešto slabosti u obrani, zbog čega će mnogi poželjeti odigrati i okladu na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola, uz kvotu 2.25 koju nudi kladionica 22bet.

Ako vjerujete da će Bayernova momčadska igra rano doći do izražaja, tu je oklada poluvrijeme/kraj 2/2, uz kvotu čak 2.87 koju nudi bet365, što znači da gost mora povesti u prvom dijelu i zatim prednost sačuvati do samog kraja utakmice.

Što se klađenja na strijelce tiče, Sadio Mane favorit je da će zabiti, s koeficijentom 2.37, a dobit ćete čak 5.50 ako to bude prvi gol na utakmici. Na Thomasa Müllera kvota je 2.62, dok ćete s druge strane dobiti 3.00 ako zabije Lautaro Martinez.

Za kraj, spomenimo još tri oklade. Dobit ćete 2.35 ako na San Siru bude dosuđen penal, dok je koeficijent 7.50 na autogol, a 4.00 da ćemo vidjeti crveni karton na utakmici, što nije nemoguće da se dogodi u žestokom dvoboju kakav nas čeka ove srijede…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top