Manchester United vs. Real Sociedad – Tipovi za klađenje i najava Europske lige

Forma:
W W W W L
  • Old Trafford
  • Početak: 08. rujan 21:00
Forma:
D L W L W
Manchester U.
Više od 2.5 gola1.80
Real Sociedad
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon burnog starta sezone u Premiershipu Manchester United započinje ovog četvrtka svoj nastup u Europskoj ligi, u kojoj će na svom stadionu ugostiti Real Sociedad.

Radi se o natjecanju zbog kojeg je Cristiano Ronaldo htio napustiti klub iz Manchestera, jer želi igrati u Ligi prvaka, no na kraju ne samo što mu želja nije ispunjena, već je završio na klupi pa će baš protiv Sociedada tražiti minutažu kojom bi se mogao približiti udarnoj momčadi.

Trener Erik ten Hag vrlo je uspješno prethodnih godina vodio Ajax u europskim natjecanjima, a isto namjerava i s Manchester Unitedom, koji je ne tako davno pod Joseom Mourinhom trijumfirao u Europskoj ligi.

Sada “crveni vragovi” imaju nešto drukčiji igrački kadar, ali svakako su u uskom krugu favorita za osvajanje titule, pod uvjetom da se na proljeće ne priključi ovom natjecanju neki od europskih velikana iz Lige prvaka. A Manchester United je trenutno u usponu, jer ima četiri pobjede u nizu, uključujući i onu protiv Arsenala za vikend pa s mnogo samopouzdanja dočekuje ovu utakmicu.

Momčadi se prošlog tjedna priključio skupocjeni Brazilac Anthony dos Santos i bit će zanimljivo vidjeti hoće li ga Ten Hag koristiti u Europi, a navijače veseli uspon forme Jadona Sancha, kao i Marcusa Rashforda koji su napokon počeli raditi razliku u napadu.

Obrana i dalje predstavlja problem za nizozemskog stručnjaka, s Harryjem Maguireom kojeg je preselio na klupu, no mogao bi mu dati minutažu u ovoj utakmici pa se svi pitaju može li Manchester United sačuvati mrežu netaknutom.

A Real Sociedad spada u sam vrh španjolskog nogometa pod trenerom Imanolom Alguacilom, što je pokazao u prethodnom kolu kada je na svom terenu remizirao s Atleticom.

Ozljeda Mikela Oyarzabala ozbiljno je naštetila momčadi, kao i odlazak Alexandera Isaka u Newcastle, no Real iz San Sebastiana još uvijek ima dobro organizirani kolektiv koji zna kako preseliti igru na protivničku polovicu i tamo poentirati.

Iskusni David Silva i Asier Illaramendi drže sredinu terena i pokušat će se nametnuti na Old Traffordu, no domaćin je ipak favorit u ovoj utakmici, u kojoj golovi ne bi smjeli izostati…

Prethodni dvoboji:
25.02.21 Manchester Utd0:0Real Sociedad EL
18.02.21 Real Sociedad0:4Manchester Utd EL
05.11.13 Real Sociedad0:0Manchester Utd LP
23.10.13 Manchester Utd1:0Real Sociedad LP

Izostanci i ozljede:

Manchester United: Greenwood M.(izvan kadra), Martial A. (ozljeda Ahilove tetive), Pellistri F. (ozljeda gležnja), Williams B. (ozljeda mišića).

Real Sociedad: Fernandez C. (ozljeda mišića), Le Normand R. (ozljeda mišića), Merquelanz M. (ozljeda koljena), Oyarzabal M. (ozljeda koljena), Rico D. (ozljeda mišića).

ManUtd zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Manchester United sve bolje igra posljednjih tjedana pred protivničkim golom i niže pobjede, no Real Sociedad opasan je izazov i neće pasti bez borbe.

Vjerujemo da nas čeka na Old Traffordu otvorena utakmica u kojoj će i gosti stvoriti svoje prilike za postizanje pogotka, dok će ih Ten Hagova momčad imati pregršt. Zato je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz koeficijent 1.80 kojeg nudi kladionica bet365.

Po istoj logici svakako ima smisla i oklada da će oba tima dati gol, uz kvotu 1.78 koju nudi kladionica 20bet, što znači da i jedni i drugi moraju poentirati u 90 minuta utakmice, dok će vam 22bet dati 1.68 na okladu gol postignut u oba poluvremena.

Za one koji vjeruju da će Manchester United rano okruniti svoju dominaciju i lako pobijediti na svom stadionu, tu je oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 2.50, što znači da domaćin mora zabiti u prvom poluvremenu i zatim sačuvati prednost do samog kraja.

Oklada na dosuđen penal, uz kvotu 2.50 još je jedna opcija o kojoj mnogi razmišljaju u ovakvoj utakmici, dok se možete kladiti i na autogol, uz koeficijent 8.00.

Za kraj, spomenimo i klađenje na strijelce, jer ćete na gol Cristiana Ronalda uloviti kvotu 1.93, a čak 4.33 ako zabije prvi pogodak na utakmici. Na Marcusa Rashforda koeficijent je 3.00, dok ćete dobiti 4.50 na gol mladog Anthonyja Elange, što možemo zamisliti u ovoj utakmici…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top