Manchester City vs. Tottenham – Tipovi za klađenje i najava Premiershipa

Forma:
W D W W D
  • Etihad Stadium
  • Početak: 10. rujan 18:30
Forma:
W W D W W
Manchester C.
Oba daju gol: Da1.75
Tottenham
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Sezona u Premiershipu započela je iznimno zanimljivim rezultatima, a ovog vikenda na rasporedu je novi derbi, jer snage će međusobno odmjeriti Manchester City i Tottenham.

Momčad Pepa Guardiole po običaju je glavni favorit za osvajanje naslova, pogotovo kad vidimo koliko je bodova Liverpool već prosuo ovog ljeta, no i Tottenham djeluje impresivno pa ovaj dvoboj zaista ima važan utjecaj na izgled ljestvice.

Najvažnija vijest u redovima Manchester Cityja svakako je dolazak Erlinga Haalanda, koji trpa golove iz utakmice u utakmicu i ima ih već 12 postignutih u svim natjecanjima, što pokazuje da su nebesko plavi napravili najbolji posao u ljetnom prijelaznom roku u Engleskoj.

Guardiola na raspolaganju ima pregršt kvalitetnih igrača u ofenzivi, od kojih na svoje dolazi ove sezone i Julian Alvarez, strijelac dva pogotka, dok je tu još Riyad Mahrez koji uvijek može riješiti utakmicu.

A veznu liniju predvodi moćni Kevin de Bruyne koji je prebrodio krizu s ozljedama i izgleda spreman povesti City prema najvišim dometima, uz pomoć Phila Fodena i Bernarda Silve, kao još dva ofenzivna veznjaka koje bi svatko poželio imati u momčadi.

Manchester City jedine slabosti pokazivao je ove sezone u obrani, pogotovo u utakmici protiv Newcastlea, a ponešto ozljeda ga muči i uoči ovog dvoboja, no Ruben Dias je spreman i Guardiola se nada da će to biti dovoljno da zadrži protivničku momčad pod kontrolom.

A Tottenham definitivno ima svojih aduta, koje je talijanski trener Antonio Conte odlično posložio pa se još jednom nalazi u samom vrhu ljestvice i kandidira čak i za titulu.

U momčad je iz Evertona stigao Richarlison, odličan ofenzivac kakav je trebao Spursima, a tu su još Son Heung-Min i Harry Kane, napadački dvojac bez kojeg klub iz Londona ne bi bio isti.

Za Spurse je dobra vijest i dolazak u ekipu našeg Ivana Perišića za kojeg znamo koliko je opasan, a slične karakteristike ima i Dejan Kuluševski pa gosti dolaze s mnogo samopouzdanja na Etihad, no definitivno nisu u ulozi favorita u ovoj utakmici…

Prethodni dvoboji:
19.02.22 Manchester City2:3Tottenham PL
15.08.21 Tottenham1:0Manchester City PL
25.04.21 Manchester City1:0Tottenham EFL
13.02.21 Manchester City3:0Tottenham PL
21.11.20 Tottenham2:0Manchester City PL

Izostanci i ozljede:

Manchester City: Laporte A. (ozljeda koljena), Mendy B. (izvan kadra), Stones J. (ozljeda mišića), Walker K. (ozljeda mišića).

Tottenham: Lucas Moura (ozljeda lista).

ManCity zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao i obično, online kladionice stavile su koeficijent na pobjedu Manchester Cityja kao da igra protiv momčadi s dna ljestvice Premiershipa, a ne s vrha pa se ne isplati uplatiti na čisti trijumf domaćina.

Mi zapravo vjerujemo da Tottenham koji je pobijedio Guardiolinu momčad u prethodne dvije utakmice ima što za pokazati na Etihadu i neće pasti bez borbe. Prilika za pogodak imat će i jednu i drugi, zbog čega je naša glavna preporuka oklada oba tima daju gol, uz koeficijent 1.75 kojeg nudi kladionica bet365.

Za one pak koji su uvjereni u nadmoć Manchester Cityja tu je oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 2.00, što znači da domaćin mora povesti u prvom poluvremenu i zadržati prednost do samog kraja. Ova opcija nije loša uz nebesko plave, jer lome svoje protivnike od prve minute i obično ne čekaju drugo poluvrijeme da bi riješili utakmicu.

Posljednji dvoboj ovih suparnika pretvorio se u golijadu, zbog čega će mnogi poželjeti ponovo odigrati na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola, uz koeficijent 2.25 kojeg nudi kladionica 22bet.

A radi se o dvoboju u kojem ima smisla i odigrati kombinacijsku okladu na pobjedu Manchester Cityja uz više od 2.5 gola na utakmici, na kojoj ćete u kladionici 20bet dobiti kvotu 1.76.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, na Erlinga Haalanda kvota je samo 1.66, ali možete dobiti 3.50 ako zabije prvi gol na utakmici. Na Bernarda Silvu kvota je čak 3.50, a na našem ćete Ivanu Perišiću dobiti čak 8.50 ako poentira.

Za kraj, spomenimo i klađenje na dosuđeni penal, uz kvotu 2.25, kao i okladu na crveni karton na koji je koeficijent 5.40, a nije nemoguće da se u ovoj žestokoj utakmici dogodi…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top