Lazio vs. Verona – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Serie A

Forma:
W L D W D
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Početak: 11. rujan 18:00
Forma:
W D L D L
Lazio
Više od 2.5 gola1.70
Verona
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog vikenda nema mnogo derbija na europskoj klupskoj sceni, ali ima zanimljivih utakmica, od kojih definitivno treba izdvojiti onu Lazija i Verone, koja privlači mnogo pažnje u talijanskoj Serie A.

Domaća momčad predvođena trenerom Mauriziom Sarrijem može se pohvaliti pobjedom protiv Intera na otvaranju sezone, no i porazom od Napolija te još ponešto prosutih bodova, zbog čega drži tek deveto mjesto na ljestvici.

Lazio definitivno vrijedi više od toga, s Cirom Immobileom kao svojom najvećom zvijezdom, od kojeg se očekuje najmanje 20 postignutih golova i ove sezone, a tu je i opasni Felipe Anderson koji uvijek može riješiti utakmicu dolaskom iz drugog plana.

U rimskoj momčadi je i hrvatski nogometaš Toma Bašić koji dobiva određenu minutažu i Sarri ga koristi uglavnom kao vrijednu zamjenu, a čvrsto mjesto u veznoj liniji imaju pak Luis Alberto i Sergej Milinković-Savić, bez kojih je igra Lazija danas nezamisliva.

Lazio nije bio pretjerano aktivan tijekom ljeta na nogometnom tržištu, a jedina značajna novost je Luís Maximiano, portugalski golman koji pokušava osigurati svoj status prvog izbora među vratnicama, dok je Urugvajac Matias Vecino još jedno važno pojačanje u sredini terena, koji bi trebao pomoći Rimljanima da napokon uđu u seriju pobjeda.

A Verona koju sada vodi Gabriele Cioffi više nije u gornjem domu ljestvice kao prošle sezone pod Igorom Tudorom, ali igra solidan nogomet i nitko ne može protiv nje računati na sigurna tri boda.

U gostujućoj momčadi ističu se francuski ofenzivac Thomas Henry i bosansko-hercegovački napadač Milan Đurić, koji bi ove nedjelje trebali biti zaduženi za postizanje golova, dok Adrien Tamèze predstavlja ključnog nogometaša u sredini terena.

Ne zaboravimo ni iskusnog kapetana Miguela Velosa koji već godinama igra na visokom nivou, kao ni solidnog golmana Lorenza Montipa pa postaje jasno da Verona ima ponešto kvalitete u svojim redovima. No, hoće li to biti dovoljno za uspješno suprotstavljanje Laziju na Olimpicu, to ostaje sasvim otvoreno pitanje…

Prethodni dvoboji:
21.05.22 Lazio3:3Verona SA
24.10.21 Verona4:1Lazio SA
11.04.21 Verona0:1Lazio SA
12.12.20 Lazio1:2Verona SA
26.07.20 Verona1:5Lazio SA

Izostanci i ozljede:

Lazio: nema značajnih ozljeda.

Verona: Piccoli R. (ozljeda mišića).

Lazio zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Sjećamo se prošlosezonske spektakularne utakmice Lazija i Verone u kojoj su golovi pljuštali iz minute u minutu, a vjerujemo da mreže neće mirovati ni u nedjelju u Rimu.

Naime, unatoč tome što ni jedni ni drugi nisu bili toliko efikasni ovog ljeta, smatramo da su definitivno kvalitetniji prema naprijed, nego prema nazad, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz koeficijent 1.70 kojeg nudi kladionica 20bet.

Ako vjerujete u kvalitetu domaćina, tu je i kombinacijska oklada na pobjedu Lazija uz više od 2.5 postignutih golova na utakmici, za koju ćete dobiti kvotu 2.21, a lako bi se mogla pretvoriti u realnost.

Naravno, u ovakvim utakmicama ima smisla igrati i hendikep -1.5 na domaćina, uz koeficijent čak 2.52 u kladionici 22bet, što znači da Lazio mora pobijediti s barem dva razlike, kako bi vaša oklada bila pogođena.

A unatoč velikom potencijalu uigranog domaćina, neki će poželjeti zgrabiti i koeficijent 1.75 kojeg nudi bet365 na okladi oba tima daju gol, što znači da niti jedna mreža ne smije ostati netaknuta u ovoj utakmici.

Što se pak strijelaca tiče, na Cira Immobilea koeficijent je 1.83, a uzet ćete 3.75 ako zabije prvi gol na utakmici. Na Felipea Andersona kvota je 3.40, a isto toliko dobit ćete i ako s druge strane zabije Thomas Henry.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, jer radi se o utakmici u kojoj će mnogo toga biti jasnije kad akcija jednom započne na travnjaku. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta, uz koeficijent koji će se tada kretati u darežljivim kladionicama oko 1.85 djeluje primamljivo pa svakako imajte otvoren svoj korisnički račun tijekom dvoboja i reagirajte na vrijeme ako uočite obećavajuću kvotu…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top