Bayern vs. Barcelona – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
D W D W D
  • Allianz Arena
  • Početak: 13. rujan 21:00
Forma:
W W W W D
Bayern
Dvoznak: 2X2.11
Barcelona
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Drugo kolo grupne faze Lige prvaka započinje istinskim derbijem u skupini C, jer u Münchenu će snage odmjeriti velikani europskog nogometa, Bayern i Barcelona.

Bavarci predvođeni trenerom Julianom Nagelsmannom još se sjećaju legendarne utakmice prije dvije godine, kada su utrpali Barceloni osam komada i izbacili je iz elitnog klupskog nogometnog natjecanja, no teško da će se to ponoviti ovog utorka.

Iako je natjecanje otvorio gostujućom pobjedom protiv Intera, Bayern zapravo i nije u pretjerano dobroj formi, jer tri utakmice u nizu nije pobijedio u Bundesligi, uključujuću i onu za vikend kod kuće protiv Stuttgarta, što se rijetko događa minhenskom klubu posljednjih godina.

Naravno, glavna priča ove utakmice je Robert Lewandowski, koji se nazabijao golova u onoj legendarnoj 8:2 pobjedi, no sada nosi dres Barcelone i sigurno će biti najveća prijetnja bivšem klubu.

A Bayern umjesto njega u napadu ima Sadija Manea, koji je stigao iz Liverpoola, dok bi prijetnju trebali još predstavljati Leroy Sane i Serge Gnabry, kao krilni napadači.

Tinejdžer Jamal Musiala još je jedno od odličnih rješenja koje Nagelsmann ima prema naprijed, a ne zaboravimo ni iskusnog Thomasa Müllera, koji zna kako se naći u pravo vrijeme na pravom mjestu.

S druge strane, Barcelona pod Xavijem Hernandezom napokon ima sve što joj je potrebno za najviše domete, kako u španjolskom prvenstvu, tako i u Ligi prvaka.

Sezonu je otvorila uvjerljivim pobjedama u svim natjecanjima, uz Lewandowskog koji briljira u napadu, no tu su i ostali koji se ističu, poput mladog Ansua Fatija i Ousmanea Dembelea, koji su prebrodili svoje ozljede i odlično igraju ovog ljeta.

Barca sada u svojoj momčadi ima i opasnog Raphinhu koji je stigao iz Leedsa, a u ofenzivi su još Ferran Torres i Memphis Depay pa možemo reći da nitko u Europi trenutno nema više zvijezda u napadu od katalonske družine.

Dodajmo da su još stigli Franck Kessié, Marcos Alonso, Jules Koundé i Andreas Christensen da postane jasno da ovaj put gosti imaju bezbroj oružja na Allianz Areni pa nas čeka vrlo zanimljiv derbi starih poznanika…

Prethodni dvoboji:
08.12.21 Bayern3:0Barcelona LP
14.09.21 Barcelona0:3Bayern LP
14.08.20 Barcelona2:8Bayern LP
12.05.15 Bayern3:2Barcelona LP
06.05.15 Barcelona3:0Bayern LP

Izostanci i ozljede:

Bayern: Coman K. (ozljeda mišića), Sarr B. (ozljeda koljena).

Barcelona: nema značajnih ozljeda.

Barcelona zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Bayern je glatko pobijedio u prethodne četiri utakmice ovih suparnika, zbog čega su ga online kladionice još jednom proglasile velikim favoritom, no mi se s tim ne slažemo.

Barcelona je trenutno u boljoj formi od domaćina i ima dovoljno moćnu momčad da ravnopravno igra s Bavarcima na njihovom stadionu, što je uostalom nedavno uspjelo Stuttgartu i Borussiji M’gladbach. Zbog toga je naša glavna preporuka oklada X2 na Barcelonu, uz primamljivu kvotu 2.11 koju nudi 22bet, kladionica u kojoj se u pravilu itekako isplati igrati na dvoznake.

Kad igraju zvjezdane momčadi kao što su Bayern i Barcelona očekuje se golijada, zbog čega će mnogi odigrati i zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola, uz kvotu 1.97.

A tu su i kombinacijske oklade kao još jedna opcija koju imate, od kojih izdvajamo X2 na Barcelonu uz više od 2.5 gola na utakmici, na čemu ćete uzeti koeficijent čak 3.28 u kladionici 20bet.

Od ostalog, vrijedi izdvojiti okladu da će Barcelona zabiti gol u oba poluvremena, što ide uz kvotu 3.38, a dobit ćete za istu okladu na Bayern koeficijent 2.12.

A kladionica bet365 nudi okladu oba tima daju gol u drugom poluvremenu, uz koeficijent 2.25, što je još jedna vrlo zanimljiva opcija na ovoj utakmici.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz kvotu 2.35, što možemo zamisliti u ovoj utakmici, u kojoj će obrane i jednih i drugih biti pod konstantnim pritiskom kroz 90 minuta…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top