Milan vs. Dinamo – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W D W D W
  • Giuseppe Meazza
  • Početak: 14. rujan 18:45
Forma:
W W W W W
Milan
Oba daju gol: Ne1.75
Dinamo
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon senzacionalne pobjede protiv Chelseaja, Dinamo ove srijede igra novi veliki dvoboj Lige prvaka, protiv sedmerostrukog prvaka Europe Milana.

Trener Ante Čačić s velikim će zadovoljstvom voditi ovu utakmicu, nakon što mu je hrvatska javnost napokon priznala zasluge i poklonila se njegovoj stručnosti.

Čačić je ulaskom u grupnu fazu Lige prvaka i pobjedom protiv Chelseaja učinio mnogo za svoju trenersku reputaciju, a Dinamo ovog ljeta također gazi sve pred sobom u HNL-u pa igrači s mnogo samopouzdanja iščekuju čak i ovako teško gostovanje u Milanu.

Nažalost, zbog ozljede gležnja Dinamo ne može računati na odličnog braniča Boška Šutala, a problema sa stopalom ima Stefan Ristovski, no udarne snage “modrih” bit će spremne za ovu važnu utakmicu. Prije svega to je Mislav Oršić, koji ne samo što je potopio Chelsea nego je za vikend sredio i Goricu te igra sve bolje iz utakmice u utakmicu.

Odlična vijest za Čačića je i uspon forme Brune Petkovića koji ponovo igra kao u najboljim danima, a u svojoj svlačionici ima i opakog strijelca Josipa Drmića, kojem ne treba mnogo prostora da zabije.

Dodajmo tome Luku Ivanušeca koji definitivno ima kvalitetu igrati na najvišem nivou, kao i ambiciozne mladiće Darija Špikića i Martina Baturinu da postane jasno kako Dinamo ima na raspolaganju momčad koja se nije slučajno našla na vrhu svoje skupine.

A Milan je pod Stefanom Piolijem napokon dočekao prošle sezone svoj veliki trenutak u talijanskoj Serie A pa sada želi napraviti i važan iskorak u Ligi prvaka, iz koje je zadnji put neslavno ispao u grupnoj fazi.

Domaćina u ovoj utakmici muči ponešto ozljeda, uključujući Zlatana Ibrahimovića koji nije još zaliječio koljeno, a problema s leđima ima naš Ante Rebić.

No, najvažniji igrači na raspolaganju su Pioliju, od kojih se posebno ističe Rafael Leão, izuzetno opasni portugalski krilni napadač. Tu je i iskusni Olivier Giroud koji iz godine u godinu trpa golove i osvaja trofeje, čovjek koji je u stanju iskoristiti i minimalni prostor kako bi dotukao protivnika.

Brahim Diaz i Sandro Tonali još su dva igrača na koje će Dinamo morati posebno paziti ako želi održati ravnotežu na travnjaku Giuseppe Meazza stadiona, u utakmici koja bi mogla biti izuzetno zanimljiva, pogotovo ako “modri” izdrže prvo poluvrijeme i ostanu u igri za pobjedu…

Prethodni dvoboji:
23.08.00 Dinamo0:3Milan LP
09.08.00 Milan3:1Dinamo LP

Izostanci i ozljede:

Milan: Alessandro Florenzi (ozljeda tetive), Zlatan Ibrahimović (ozljeda koljena), Rade Krunić (istegnuće tetive), Ante Rebić (ozljeda leđa), Divock Origi (ozljeda mišića).

Dinamo: Boško Šutalo (ozljeda gležnja), Stefan Ristovski (ozljeda stopala).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Znamo da je Milan veliki klub, a Dinamo dolazi iz skromne nogometne lige, zbog čega nije iznenađenje da su online kladionice domaćina proglasile apsolutnim favoritom, uz kvotu na pobjedu na koju se uopće ne isplati igrati.

Mi pak vjerujemo da će utakmica ove srijede biti vrlo tvrda, a i jedni i drugi će prije svega brinuti o obrani i strpljivo čekati svoje prilike. Baš zbog toga naša preporuka je ista kao i protiv Chelseaja, oklada oba tima NE daju gol, uz koeficijent 1.75 kojeg nudi bet365, što znači da barem jedna mreža na kraju dvoboja mora ostati netaknuta.

Za one koji misle da će Milan opravdati ulogu favorita, dvije su opcije koje mogu igrati. Prva je oklada Milan pobjeđuje bez primljenog gola, uz kvotu 2.02 u kladionici 20bet, a druga je hendikep -1.5 na domaćina, uz koeficijent 1.86 kojeg nudi kladionica 22bet, što znači da Piolijeva družina mora pobijediti s barem dva razlike.

Što se klađenja na strijelce tiče, da će zabiti Rafael Leão koeficijent je 2.50, dok je s druge strane na Brunu Petkovića čak 5.50, a na Mislava Oršića 6.00, unatoč tome što je specijalist za velike utakmice.

Za kraj, spomenimo okladu na dosuđeni penal, uz koeficijent 2.35, što možemo zamisliti da se pretvori u realnost, dok je na crveni karton kvota 4.00, a nije nemoguće da nekog sudac ranije pošalje u svlačionicu u ovako žestokom i važnom europskom dvoboju…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top