Arsenal vs. PSV – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Europske lige

Forma:
W L W W W
  • Emirates Stadium
  • Početak: 15. rujan 21:00
Forma:
W D L W W
Arsenal
Oba daju gol: Da1.85
PSV Eindhoven
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Počela je grupna faza drugog po snazi europskog nogometnog natjecanja, a jedna od najzanimljivijih skupina Europske lige svakako je ona u kojoj će snage ovog četvrtka u Londonu odmjeriti Arsenal i PSV Eindhoven.

Domaća momčad predvođena Mikelom Artetom fantastično je otvorila nogometnu sezonu, s četiri pobjede u nizu u engleskom Premiershipu, no poraz protiv Manchester Uniteda spustio je “topnike” na zemlju i pokazao im zašto nisu dio Lige prvaka ove jeseni.

Ipak, u Europskoj ligi Arsenal nije prošli tjedan dopustio neuspjeh protiv Züricha i planira trijumfom protiv opasnih Nizozemaca doći do novih bodova, koji bi mu trasirali put prema prvom mjestu i izravnom plasmanu u osmini finala.

Za vikend Artetina momčad nije igrala zbog smrti kraljice pa možemo očekivati mnoge prvotimce u sastavu, uključujući Gabriela Jesusa koji se sjajnu uklopio u momčad ovog ljeta, a tu su još Bukayo Saka i Gabriel Martinelli, koji rade razliku na travnjaku u ofenzivi.

U Arsenalu važnu ulogu igra i norveški veznjak Martin Odegaard koji se preporodio dolaskom u sjeverni London, a tu je i Aaron Ramsdale među vratnicama, koji je spasio svoju mrežu mnogo puta nakon što je obrana već bila izigrana.

S druge strane, PSV je razočaran što nije uspio izboriti mjesto u Ligi prvaka kroz kvalifikacije, no Ruud van Nistelrooij je svjestan da će lakše ostvariti zapaženi uspjeh u nekom od manje uglednih europskih kupova.

Momčad iz Eindhovena podbacila je u prvom kolu grupne faze remijem kod kuće protiv Bodø/Glimta, momčadi s kojom se uspješno obračunao Dinamo i čini se da voditi neizvjesnu borbu s Norvežanima za drugo mjesto, u kojoj bi svaki osvojeni bod protiv Arsenala zlata vrijedio.

Opasni napadač Cody Gakpo koji ove sezone trpa u nizozemskoj ligi više od gola po utakmici predstavljat će najveću prijetnju domaćinu, a tu je i veznjak Joey Veerman koji igra odlično i na popisu je želja nekih od najvećih europskih klubova.

U svakom slučaju, na Emiratesu možemo očekivati vrlo zanimljivu utakmicu, u kojoj je Arsenal svakako u ulozi favorita, no goste ne treba prerano otpisati…

Prethodni dvoboji:
07.03.07 Arsenal1:1PSV LP
20.02.07 PSV1:0Arsenal LP
24.11.04 PSV1:1Arsenal LP
14.09.04 Arsenal1:0PSV LP
12.11.02 Arsenal0:0PSV LP

Izostanci i ozljede:

Arsenal: Reiss Nelson (ozljeda bedra), Thomas Partey (ozljeda mišića), Mohamed Elneny (ozljeda mišića).

PSV: Noni Madueke (ozljeda gležnja), Olivier Boscagli (ozljeda koljena), Mauro Júnior (ozljeda prepone), Luuk de Jong (ozljeda lista), Fredrik Oppegard (ozljeda mišića), Marco van Ginkel (ozljeda tetive).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako se Arsenal odlično pojačao ovog ljeta i ima kvalitetu više od PSV-a u ovom trenutku, vjerujemo da nas svejedno čeka utakmica u kojoj će obje momčadi imati faze utakmice u kojima će opasno prijetiti protivniku.

Artetina momčad definitivno ima sve što je potrebno da bi zatresla protivničku mrežu, no Nizozemci su također itekako efikasni, zbog čega je naša glavna preporuka oklada oba tima daju gol, uz koeficijent 1.85 kojeg nudi kladionica 20bet.

Za one koji vjeruju da će Arsenal opravdati ulogu favorita i dominirati travnjakom, tu je oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz koeficijent 2.10 kojeg nudi bet365, što znači da domaćin mora povesti u prvih 45 minuta i zatim zadržati svoju prednost do samog kraja.

Druga opcija je oklada hendikep -1.5 na domaćina, uz koeficijent 2.13 kojeg nudi 22bet, što znači da Arsenal u četvrtak mora pobijediti s najmanje dva razlike, a alternativa tome je kombinacijska oklada na pobjedu Arsenala uz više od 2.5 gola na utakmici, na čemu ćete dobiti kvotu 1.95.

Što se strijelaca tiče, na gol Gabriela Jesusa dobit ćete koeficijent 1.90, a čak 4.50 ako postigne prvi pogodak na utakmici. Da će zabiti Bukayo Saka koeficijent je 2.50, a ako poentira Cody Gakpo ulovit ćete 4.33.

Za kraj, spomenimo i okladu na ukupno više od 9.5 kornera, uz koeficijent 1.80, što možemo zamisliti u ovoj utakmici, u kojoj će i jedna i druga momčad igrati ofenzivno po bokovima i prisiljavati protivničku obranu na izbacivanje lopti izvan granica igrališta…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top