Dinamo vs. Milan – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
D W D L W
  • Maksimir Stadium
  • Početak: 25. listopad 21:00
Forma:
W W L W L
DOMAĆIN 4.26
Remi 3.79
GOST 1.85
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Pred Dinamom je odlučujuća utakmica ove jeseni u Ligi prvaka, jer ovog utorka na Maksimiru mora ići na pobjedu protiv Milana, ako želi na proljeće igrati u Europi.

Momčad Ante Čačića u petak je remizirala protiv Hajduka i tako očuvala svoju veliku prednost u HNL-u, a sada kreće po podvig koji bi bio u rangu njezine pobjede protiv Chelseaja, s kojom je otvorila grupnu fazu elitnog klupskog natjecanja.

Dinamo u Ligi prvaka ove sezone nije izgubio niti jednom kod kuće, a za Čačića je važno to što se probudio Bruno Petković i igra sve bolje, dok u ovakvim važnim utakmicama uvijek može računati na Mislava Oršića, strijelca legendarnog hat-tricka protiv Tottenhama i junaka pobjede protiv Chelseaja.

Tajni adut “modrih” svakako bi mogao biti i Josip Drmić, centarfor sa sjajnim osjećajem za postizanje golova, a u ovoj utakmici mnogo će se očekivati od Luke Ivanušeca, koji bi svojim potezima trebao izbaciti obranu Milana iz ravnoteže i pomoći suigračima da lakše postignu pogodak.

Ostaje otvoreno pitanje obrane zagrebačkog kluba, koja u Europi nije uvijek bila na visini zadatka, no Dominik Livaković se nada da će ovaj put smanjiti broj velikih šansi protivnika na minimum, jer to je jedini način da Dinamo dođe do spasonosnih bodova.

A Milan kojeg uspješno vodi Stefano Pioli ovu utakmicu također dočekuje pod velikim pritiskom, jer dva poraza od Chelseaja su ga bacila na treće mjesto pa mu opasno visi plasman u nokaut fazu Lige prvaka.

Crveno-crni imaju ponešto problema s ozljedama i ne igraju na prošlosezonskom šampionskom nivou, no momčad i dalje djeluje vrlo moćno u talijanskom prvenstvu, a pobijedila je i Dinamo na svom stadionu rezultatom 3:1, zahvaljujući golovima Oliviera Girouda, Alexisa Saelemaekersa i Tommasa Pobege.

Najopasniji za Dinamo svakako će biti ofenzivni Portugalac Rafael Leão, koji se prometnuo u najboljeg igrača ove momčadi otkad Zlatana Ibrahimovića muči koljeno, dok svoju priliku s klupe vreba i Ante Rebić.

Sandro Tonali i Ismail Bennacer mlade su pak snage Milana u veznoj liniji, kao i Brahim Diaz, s kojima se neće biti lako nositi Dinamovoj veznoj liniji, u utakmici na stadionu Maksimir u kojoj će definitivno uživati okupljeni navijači…

Prethodni dvoboji:
14.09.22 Milan3:1Dinamo LP
23.08.00 Dinamo0:3Milan LP
09.08.00 Milan3:1Dinamo LP

Izostanci i ozljede:

Dinamo: Šutalo B. (ozljeda lista).

Milan: Calabria D. (ozljeda bedra), Florenzi A. (ozljeda mišića), Ibrahimović Z. (ozljeda koljena), Maignan M. (ozljeda lista), Saelemaekers A. (ozljeda koljena), Tomori F. (crveni karton).

Milan zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Dinamo nas je možda oduševljavao svojim sjajnim igrama u Ligi prvaka ove sezone, a na svom stadionu još uvijek nije poražen u Europi, no razlika u kvaliteti između zagrebačke momčadi i Milana ipak je prilično velika.

Milan možda ne može računati na usluge nekolicine važnih igrača, no svejedno Pioli ima na raspolaganju izuzetno moćnu družinu, koja mora nužno tražiti pobjedu na Maksimiru. Mi vjerujemo da će u tome i uspjeti, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Milana, uz koeficijent 1.85 kojeg nudi kladionica 20bet.

Ima svakako smisla i ono što nudi Rabona, da će Milan zabiti više od 1.5 gola na utakmici, uz kvotu 1.83, dok će oni hrabriji odigrati pobjedu Milana bez primljenog gola, uz kvotu 3.05.

Što se pak strijelaca tiče, bet365 nudi 3.25 da će pogodak zabiti Rafael Leão, dok ćete dobiti čak 7.00 ako to bude prvi gol na utakmici. Na gol Brune Petkovića kvota je 4.00, dok ćete uzeti 4.50 ako poentira Mislav Oršić.

Spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz kvotu 2.64 u kladionici 22bet, što možemo zamisliti u utakmici ovakve važnosti, dok nikog ne bi iznenadio ni crveni karton, na koji možete dobiti koeficijent 4.00.

Za kraj, svakako spomenimo i uživo klađenje, jer koliko Dinamo može parirati Milanu najbolje ćemo otkriti nakon što akcija započne na Maksimiru. Oklada na gol u posljednjih 20 minuta, uz kvotu koja će se u darežljivim kladionicama kretati oko 2.00, djeluje primamljivo, pod uvjetom da pitanje pobjednika ne bude ranije riješeno…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top