Barcelona vs. Bayern – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W W L D W
  • Camp Nou
  • Početak: 26. listopad 21:00
Forma:
W W W W D
Barcelona
Više od 3.5 gola2.15
Bayern
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U grupi C Lige prvaka derbijima nema kraja, a ove srijede na rasporedu je novi obračun Barcelone i Bayerna, u kojem domaćin mora tražiti pobjedu, ali ni ona mu vjerojatno neće biti dovoljna.

Trener Xavi Hernandez svjestan je da je prilika za prolazak u nokaut fazu propuštena u dvobojima protiv Intera pa će Barcelona vjerojatno u Europsku ligu na proljeće, osim ako Viktoria Plzen ne pomogne u Milanu.

Svejedno, Barceloni itekako treba pobjeda protiv Bayerna koja bi digla samopouzdanje momčadi, jer Katalonci nisu pobijedili niti jednu jaku utakmicu ove sezone, uključujući i El Clasico, u kojem su nedavno doživjeli bolan poraz od Reala.

Xavi se nada da bi ofenzivni potencijal njegove momčadi ovaj put mogao doći do izražaja, protiv protivnika koji je praktički osigurao prvo mjesto u grupi. Tu prije svega mislimo na Roberta Lewandowskog, koji možda ne trpa kao dok je igrao u Njemačkoj, ali svakako želi zabiti bivšem klubu i pokazati da je jedan od najboljih napadača svijeta.

U ofenzivi Barce minutažu bi mogao dobiti Ferran Torres, a tu su i mladi Ansu Fati te Ousmane Dembele, od kojih se očekuje pokoji potez vrijedan pogotka, na širokom terenu koji je oduvijek išao u prilog katalonskom stilu nogometa.

Situacija s ozljedama značajno se popravila u Barceloni pa sada Xavi na raspolaganju ima i Frenkieja de Jonga, a hendikep ostaje teška ozljeda Ronalda Arauja, koji itekako nedostaje obrani domaćina.

Bayern s druge strane pod vodstvom Juliana Nagelsmanna besprijekorno odrađuje još jednu grupnu fazu Lige prvaka, unatoč izazovnim protivnicima koji su mu se našli na putu.

Iako je ostao bez Lewandowskog, bavarski klub bio je dovoljno čvrst i efikasan protiv Intera i Barcelone te s maksimalnih 12 bodova dočekuje ovu utakmicu, uz ponešto problema s ozljedama, ali i mnogo spremnih vrhunskih nogometaša. Među njima treba izdvojiti Sadija Manea, koji se itekako želi dokazati u ovakvim utakmicama, a tu je i mladi Jamal Musiala, koji uvijek može svojim potezima riješiti pitanje pobjednika.

Bayern još pamti legendarnu pobjedu 8:2 protiv Katalonaca, kao i mnoge druge uspjehe protiv Barcelone. Ovaj put na stadion Camp Nou gosti dolaze bez ikakvog pritiska, ali sigurno neće pasti bez borbe, jer to se kosi s filozofijom minhenskog kluba…

Prethodni dvoboji:
13.09.22 Bayern2:0Barcelona LP
08.12.21 Bayern3:0Barcelona LP
14.09.21 Barcelona0:3Bayern LP
14.08.20 Barcelona2:8Bayern LP
12.05.15 Bayern3:2Barcelona LP

Izostanci i ozljede:

Barcelona: Araujo R. (ozljeda mišića), Christensen A. (ozljeda gležnja), Depay M. (ozljeda mišića).

Bayern: Hernandez L. (ozljeda prepone), Neuer M. (ozljeda ramena), Sane L. (ozljeda bedra), Sarr B. (ozljeda koljena).

Barcelona zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kada igraju Barcelona i Bayern ofenzivni potencijal igrača na terenu zaista je ogroman, a na širokom terenu stadiona Camp Nou trebao bi doći do maksimalnog izražaja.

Ako Inter rano povede protiv češke Viktorije, ovaj bi se dvoboj mogao pretvoriti u revijalni, s pregršt golova u mreži oba vratara. Vjerujemo da će se upravo to dogoditi, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola, uz kvotu 2.15 koju nudi kladionica 20bet.

Za one koji vjeruju da će domaćin ostvariti svoje planove i revanširati se Bayernu, kvota je 2.34 na pobjedu Barcelone, a u kladionici bet365 možete dobiti čak 3.60, ako se ohrabrite i odigrate poluvrijeme/kraj 1/1, što znači da Katalonci moraju povesti u prvom poluvremenu te zatim mirno posao privesti kraju.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete na gol Roberta Lewandowskog protiv bivšeg kluba 1.95, a kvota raste na 4.50 ako bude prvi gol na utakmici. Ako pak sabije Sadio Mane, koeficijent je 3.10.

Izdvajamo i primamljivu kvotu 3.23 za okladu oba daju gol u prvom poluvremenu, dok ćete za autogol dobiti 7.00 u kladionici 22bet, a možemo i njega zamisliti u ovako ofenzivnoj utakmici, u kojoj će obrane biti pod konstantnim pritiskom.

Za kraj, spomenimo i okladu da će Barcelona zabiti iz penala, na što možete uzeti koeficijent 5.00, dok je kvota 5.50 ako to napravi Bayern, što će neki kladitelji svakako pokušati odigrati na svojim sistemskim listićima…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top