Real Madrid vs. Barcelona – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava La Lige

Forma:
D W W D W
  • Santiago Bernabeu
  • Početak: 16. listopad 16:15
Forma:
D W L W W
DOMAĆIN 2.29
Remi 3.65
GOST 3.04
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Najiščekivanija utakmica španjolske La Lige napokon je na rasporedu ovog vikenda, kada će u nedjelju u El Clasicu snage odmjeriti Real Madrid i Barcelona.

Domaća momčad predvođena trenerom Carlom Ancelottijem dominira španjolskim i europskim nogometom, a u ovoj utakmici želi pokazati Barceloni da joj ni skupocjena pojačanja ne mogu pomoći u velikom derbiju.

Nakon osvajanja titule u španjolskom prvenstvu i Ligi prvaka, Real samouvjereno nastavlja i ove sezone, predvođen našim kapetanom Lukom Modrićem koji unatoč 37 napunjenih godina još uvijek besprijekorno dirigira igrom madridskom kluba.

Sa svoje 34 godine Karim Benzema također nije ništa izgubio na kvaliteti, dapače, a unatoč promašenom penalu protiv Osasune ostaje čovjek u kojeg se uzdaju domaći navijači, sigurni da će Francuz ponovo poentirati u jednoj važnoj utakmici.

Real se pojačao velikim francuskim talentima u sredini terena, od kojih najviše pažnje privlači Aurelien Tchouaméni koji je stigao ovog ljeta, dok se uspješno uklopio u momčad i Eduardo Camavinga.

Svakako ne smijemo zaboraviti ni Viniciusa Juniora, skupocjenog mladog Brazilca koji se pokazao kao savršen partner Benzemi u napadu, dok su tu još Rodrygo i Federico Valverde, koji uvijek mogu doći iz drugog plana i zabiti odlučujući pogodak.

A Barcelona s druge strane u tmurnom raspoloženju dočekuje El Clasico, nakon što je momčad Xavija Hernandeza podbacila u dvije utakmice s Interom i praktično ostala bez izgleda plasirati se u nokaut fazu Lige prvaka.

Čini se da čak niti dolazak Roberta Lewandowskog nije dao sigurnost katalonskoj momčadi, a unatoč kvaliteti u sredini terena koju predvode mladi Pedri i Gavi, kao da nedostaje samopouzdanje u važnim utakmicama.

Za Barcu je dobro što se stanje s ozljedama popravlja iz tjedna u tjedan, no Memphis Depay i dalje je izvan pogona, a ostaje pitanje hoće li Ousmane Dembele ili Ansu Fati dobiti povjerenje trenera u ovoj utakmici.

U svakom slučaju, okršaj na stadionu Santiago Bernabeu zasigurno će biti praćen sa zanimanjem diljem svijeta, a pobjednik će napraviti važan korak prema osvajanja titule prvaka Španjolske…

Prethodni dvoboji:
24.07.22 Real Madrid0:1Barcelona PRI
20.03.22 Real Madrid0:4Barcelona LLP
12.01.22 Barcelona2:3Real Madrid SC
24.10.21 Barcelona1:2Real Madrid LL
10.04.21 Real Madrid2:1Barcelona LL

Izostanci i ozljede:

Real Madrid: Ceballos D. (ozljeda bedra), Courtois T. (ozljeda mišića).

Barcelona: Araujo R. (ozljeda mišića), Bellerin H. (ozljeda stopala), Christensen A. (ozljeda gležnja), Depay M. (ozljeda mišića).

Real zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako Real i Barcelona imaju jednak broj bodova na vrhu ljestvice La Lige, posljednji tjedni pokazali su da katalonska momčad još uvijek pati od pregršt slabosti, čak i protiv protivnika koji su značajno manje kvalitete od aktualnog prvaka Europe.

Vjerujemo da je na strani Reala i iskustvo trenera Carla Ancelottija, kao i vještina vezne linije pa i uigranost napadača. Baš zbog toga naša glavna preporuka za ovu utakmicu je pobjeda Reala, uz koeficijent 2.29 kojeg nudi kladionica 20bet.

Od El Clasica se uvijek očekuje kiša golova, no ovaj put mogli bismo gledati tvrđu utakmicu, jer gosti su svjesni da moraju zbiti redove, ako žele izbjeći poraz. Zato ima smisla i oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz kvotu 2.44 koju nudi 22bet.

Ako pak čvrsto vjerujete u premoć Reala na svom stadionu, u bet365 vas čeka koeficijent 3.50 na okladu poluvrijeme/kraj 1/1, što znači da domaćin mora povesti u prvom poluvremenu i zatim zadržati prednost do samog kraja.

Što se klađenja na strijelce tiče, kvota je 2.05 da će poentirati Karim Benzema, dok je s druge strane 2.20 na pogodak Roberta Lewandowskog. Da će pak zabiti Luka Modrić tečaj je čak 7.50, a nije nemoguće da neki od njegovih dalekometnih udaraca pronađe put do mreže.

Za kraj, moramo spomenuti i klađenje uživo, jer odnos snaga ovih suparnika najlakše će biti ocijeniti kad jednom akcija krene s centra. Oklade na ishod utakmice, zbroj golova i tko će sljedeći zabiti bit će glavne opcije za live oklade pa svakako imajte otvorenu omiljenu online kladionicu na svom mobitelu za vrijeme derbija i zgrabite obećavajuću kvotu čim se pojavi…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top