Ludogorec vs. Betis – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Europske lige

Forma:
W W W W D
  • Huvepharma Arena
  • Početak: 27. listopad 18:45
Forma:
L D W D D
Ludogorec
Dvoznak: 1X1.71
Betis
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Polako ulazimo u završnicu grupne faze Europske lige, a jedna od najzanimljivijih utakmica ovog četvrtka igrat će se u Razgradu, gdje će snage odmjeriti Ludogorec i Betis.

Bugarskog prvaka predvođenog trenerom Antom Šimundžom dobro smo upoznali kada je pružio žestok otpor Dinamu u kvalifikacijama za Ligu prvaka, a svoj trenutak dočekao je u rujnu, kada je na svom stadionu svladao Romu.

Ludogorec će definitivno igrati u Europi ovog proljeća, s ambicijama nastaviti natjecanje u Europskoj ligi, no mora izbjeći poraze od Betisa i Rome u posljednje dvije utakmice faze po skupinama.

Šimundža s mnogo optimizma dočekuje dvoboj u četvrtak, jer ima tek minimalne probleme s ozljedama u momčadi, a na raspolaganju su mu najveće zvijezde, uključujući Kirila Despodova, trenutno najboljeg bugarskog nogometaša koji je u ožujku u prijateljskoj utakmici zabio protiv hrvatske reprezentacije.

Ludogorec ima u ofenzivi još nekoliko inozemnih zvijezda, od kojih vrijedi izdvojiti Argentinca Matiasa Tisseru i Ganca Bernarda Tekpeteya, redovite strijelce u bugarskom prvenstvu.

Momčad iz Razgrada u svojoj momčadi ima još šest Brazilaca, uključujući Ricka, Thiaga i Caulyja, a naš Simon Sluga rezervni je golman, koji se nada prilici u ovoj utakmici.

S druge strane, Betis je praktički osigurao plasman u nokaut fazu Europske lige, a trener Manuel Pellegrini može biti zadovoljan kako su njegovi igrači otvorili sezonu, jer klub se nalazi i u vrhu španjolskog prvenstva.

Posljednjih tjedana Betis je ipak u rezultatskom padu i pitanje je koliko će biti fokusiran na ovaj dvoboj, s obzirom na to da mu je prioritet poboljšati rezultate u La Ligi. U tome bi mu trebali pomoći Borja Iglesias i Nabil Fekir u ofenzivi, no nije sigurno da će ih Pellegrini koristiti ovog četvrtka.

Dapače, minutažu bi mogao dobiti čak i legendarni 41-godišnji Joaquin, a tu su Brazilci Willian Jose i Luiz Enrique koje se žele dokazati treneru i dobiti više prilika na travnjaku.

Mladi Rodri još je jedan zanimljiv igrač kojeg bismo mogli gledati na stadionu Huvepharma Arena, gdje nas čeka puno izjednačenija utakmica nego što europski renome ove dvije momčadi ukazuje…

Prethodni dvoboji:
15.09.22 Betis3:2Ludogorec EL

Izostanci i ozljede:

Ludogorec: Yankov D. (ozljeda koljena).

Betis: Camarasa V. (ozljeda mišića), Juanmi (ozljeda gležnja).

Ludogorec zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako je Betis bio taj koji je pobijedio u prvom međusobnom dvoboju rezultatom 3:2, vjerujemo da su ovaj put forma i motivacija na strani domaćina, kojeg bi pozitivan rezultat doveo u odličnu poziciju uoči gostovanja kod Rome u zadnjem kolu.

Ludogorec djeluje sve bolje posljednjih tjedana u svim natjecanjima u kojima nastupa, a forma Betisa izgleda baš suprotno. Domaćinu također više trebaju ovi bodovi nego gostima, zbog čega je naša glavna preporuka za ovu utakmicu oklada na dvoznak 1X na Ludogorec, uz koeficijent 1.71 kojeg nudi kladionica 22bet.

Radi se o suparnicima koji su pokazali zavidnu efikasnost u prvom međusobnom dvoboju, zbog čega će mnogi odigrati okladu na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz kvotu 1.90 koju nudi kladionica bet365.

A u kladionici 20bet uvijek su dostupne kombinacijske oklade, od kojih izdvajamo opciju dvoznak 1X na Ludogorec uz više od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti primamljivu kvotu 3.57, koju možemo zamisliti da se pretvara u realnost.

Vrijedi spomenuti još dvije oklade povezane s postizanjem golova. Naime, na okladi oba tima daju gol uzet ćete kvotu 1.71, dok ćete na opciji gol pada u oba poluvremena uzeti tečaj 1.73, što ima smisla s obzirom na filozofiju igre ovih ekipa.

Spomenimo još klađenje na kornere, jer kvota je 2.00 da će biti više od 10.5 kornera, što bi se lako moglo pretvoriti u realnost, dok ćete na dosuđeni penal dobiti 2.63, u utakmici u kojoj će obje obrane biti povremeno pod velikim pritiskom i pogreške u kaznenom prostoru bi se lako mogle dogoditi…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top