Feyenoord vs. Lazio – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Europske lige

Forma:
L D W D W
  • De Kuip
  • Početak: 03. studeni 18:45
Forma:
L W W D D
Feyenoord
Dvoznak: 2X1.70
Lazio
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog četvrtka završava jesenska faza Europske lige, a najuzbudljiviji je definitivno rasplet u skupini F, u kojoj u završnom kolu igraju međusobno Feyenoord i Lazio.

Radi se o grupi u kojoj još igraju austrijski Sturm i danski Midtjylland, a postoje izgledi da će sve ekipe završiti s jednakim brojem osvojenih bodova, što ne pamtimo na europskoj klupskoj sceni.

Ipak, Lazio pod vodstvom trenera Maurizija Sarrija pokušat će izbjeći taj scenarij u Rotterdamu i osvojiti prvo mjesto, koje bi ga izravno plasiralo u osminu finala Europske lige.

Lazio je ove sezone već imao nekoliko zapaženih pobjeda, uključujući i trijumfe protiv Intera i Atalante, no bilo je i neuspjeha, poput teškog poraza 5:1 u Danskoj protiv Midtjyllanda.

Svejedno, talijanski klub ima najkvalitetnije pojedince u svojim redovima u ovoj skupini, a iako je Ciro Immobile ozlijeđen, dovoljno je odličnih ofenzivaca Sariju na raspolaganju, od kojih izdvajamo mladog Mattea Cancellierija koji bi mogao dobiti minutažu ovog četvrtka, dok se i iskusni Pedro nada istaknutoj ulozi.

Felipe Anderson i Luis Alberto također će se pokušati ubaciti u napad i iznenaditi domaću obranu, a najugodnije iznenađenje u redovima nebesko plavih predstavlja Mattia Zaccagni, strijelac nekih važnih golova u Seriji A.

Sarri na raspolaganju ima i Sergeja Milinkovića-Savića, a doveden je iz Intera i Mattia Vecino pa se gostujući navijači nadaju da će to biti dovoljno da se izbjegne fijasko u Nizozemskoj.

A Feyenoord pod vodstvom trenera Arnea Slota možda nije među liderima u nizozemskom prvenstvu, no sasvim solidno gura u Europskoj ligi, u kojoj još uvijek može proći dalje, no samo ako svlada Lazio u posljednjem kolu.

Radi se o momčadi u kojoj istaknutu ulogu igra mladi Brazilac Danilo u napadu, najbolji strijelac družine iz Rotterdama, dok je tu i daroviti Turčin Orkun Kökçü, koji također igra važnu ulogu na travnjaku ove sezone.

Feyenoord nema u svojim redovima mnogo skupocjenih zvijezda, pogotovo ne nizozemskih, a tek golman Justin Bijlow ima potencijal igrati u budućnosti za reprezentaciju. No, radi se o momčadi željenoj dokazivanja na stadionu De Kuip, zbog čega će Lazio morati odigrati vrlo ozbiljno, kako bi izbjegao dramu u samoj završnici grupne faze natjecanja…

Prethodni dvoboji:
08.09.22 Lazio4:2Feyenoord EL
08.03.00 Feyenoord0:0Lazio LP
29.02.00 Lazio1:2Feyenoord LP

Izostanci i ozljede:

Feyenoord: Idrissi O. (ozljeda mišića).

Lazio: Bertini M. (ozljeda mišića), Fares M. (ozljeda koljena), Immobile C. (ozljeda mišića), Patric (ozljeda zgloba).

Lazio zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako Lazio na raspolaganju ima zvučnije pojedince i mnogo iskustva u velikim utakmicama, online kladionice svejedno su domaćina proglasili favoritom u ovom dvoboju.

Feyenoord možda igra oku ugodan nogomet, no mi se ne slažemo da ima veće izglede pobijediti od Talijana, zbog čega je naša glavna preporuka za ovu utakmicu dvoznak X2 na Lazio, uz koeficijent 1.70 kojeg nudi kladionica 22bet.

Feyenoord i Lazio su dvije momčadi s većim potencijalom prema naprijed nego prema nazad, zbog čega ima smisla odigrati i na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, na što možete u kladionici bet365 uzeti primamljivu kvotu 1.72.

A kladionica 20bet poznata je po svojim atraktivnim kombinacijskim okladama, od kojih izdvajamo dvoznak X2 na Lazio uz više od 2.5 gola na utakmici, za što možete uzeti tečaj 3.18, što možemo zamisliti da se pretvara u realnost.

Što se pak strijelaca tiče, dobit ćete 3.60 ako zabije Felipe Anderson, a 4.00 ako poentira Sergej Milinković-Savić. S druge strane, kvota je 2.62 ako se u strijelce upiše Danilo.

Utakmica bi lako mogla biti tvrda u prvom poluvremenu te se zatim rasplamsati u nastavku, zbog čega djeluje odlično i tečaj 2.03 na okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom.

Za kraj, spomenimo okladu na dosuđen penal, uz tečaj 2.50, što je uvijek moguće u ovakvim žestokim obračunima, a nije nemoguć niti autogol uz koeficijent 11.00, što se sve češće događa, kako na reprezentativnoj, tako i na klupskoj razini…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top