Lazio vs. Inter – Tipovi za klađenje i najava Serie A

Forma:
D W D D L
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Početak: 26. kolovoz 20:45
Forma:
W W L D L
Lazio
Dvoznak: 1X1.96
Inter
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Prvi pravi derbi ove sezone u talijanskoj Seriji A odigrat će se u Rimu u petak, kada domaći Lazio dočekuje probuđeni Inter, u dvoboju dvije vrlo ofenzivne momčadi.

Pod vodstvom trenera Maurizija Sarrija Lazio se nada iskoraku i mjestu u Ligi prvaka, no morat će ostvarivati pozitivne rezultate čak i protiv najjačih protivnika u Italiji, u koje definitivno spada i Inter.

Rimski klub ovog ljeta uspješno je zadržao najveće zvijezde u svojim redovima, s Cirom Immobileom kao glavnim strijelcem koji u pravilu postiže više od 20 golova po sezoni u talijanskom prvenstvu.

U ofenzivi mu društvo pravi opasni Felipe Anderson, a u sredini terena i dalje operira Sergej Milinković-Savić, kojeg mediji već godinama sele u druge europske klubove, no on ostaje u nebesko plavom dresu.

Sarri u svojim redovima ima još iskusnog Pedra i mladog Mattea Cancellierija, a umjesto Pepea Reine sada je među vratnicama perspektivni Portugalac Luís Maximiano, koji je sačuvao svoju mrežu netaknutom u prethodnom dvoboju protiv Torina.

S druge strane, Inter i dalje vodi bivši trener Lazija Simone Inzaghi, a klub je odlično otvorio novo izdanje Serije A i čini se da je ponovo jedan od glavnih kandidata za osvajanje naslova.

U klub se vratio Romelu Lukaku koji se nije snašao u Premiershipu i odmah je postignutim pogotkom pokazao da predstavlja veliko pojačanje za plavo-crne. U napadu još Inzaghi ima Lautara Martineza i Edina Džeku, a jedino je ostao bez Ivana Perišića koji je karijeru nastavio u Tottenhamu, kao i Mattea Vecina koji je prešao upravo u Lazio.

Osim ubojitog napada, Inter ima i respektabilnu veznu liniju u kojoj važnu ulogu igra naš Marcelo Brozović, dok se također odlično uklopio Hakan Çalhanoğlu, koji je prošle sezone bio jedan od najboljih nogometaša milanskog kluba.

Osim Lukakua, Inzaghi je momčad pojačao i Henrikom Mhitarjanom, a na raspolaganju ima odlične bekove Denzela Dumfriesa i Robina Gosensa pa nikome neće biti lako sačuvati protiv Intera mrežu netaknutom.

U svakom slučaju, dvoboj na Olimpicu bit će vrlo zanimljiv, jer snage odmjeravaju dvije snažne momčadi, a konačni rezultat pokazat će nam tko je u boljoj formi ušao u novu sezonu…

Prethodni dvoboji:
09.01.22 Inter2:1Lazio SA
16.10.21 Lazio3:1Inter SA
14.02.21 Inter3:1Lazio SA
04.10.20 Lazio1:1Inter SA
16.02.20 Lazio2:1Inter SA

Izostanci i ozljede:

Lazio: nema značajnih ozljeda.

Inter: Dalbert (ozljeda mišića).

Lazio zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako Inter ima momčad krcatu zvijezdama koju je Simone Inzaghi uspješno posložio, milanskom klubu uvijek je gostovanje u Rimu kod Lazija predstavljalo problem, a vjerujemo da će se to ponoviti i ovog petka.

Maurizio Sarri ima sve što je potrebno da bi gurnuo Inter u velike nevolje u ovoj utakmici, s momčadi Lazija koja godinama igra zajedno i želi napraviti značajan iskorak u novoj sezoni. Baš zbog toga naša je glavna preporuka oklada 1X na Lazio, uz koeficijent 1.96 kojeg nudi kladionica 22bet, uvijek vrlo darežljiva kad su u pitanju dvoznaci.

U ovoj utakmici definitivno možemo zamisliti i golijadu pa oklada na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola ima smisla, uz kvotu 2.62 koju nudi bet365.

Tu su i kombinacijske oklade u kladionici 20bet, od kojih ovaj put izdvajamo dvoznak 1X na Lazio uz više od 2.5 gola na utakmici, na čemu ćete uzeti obećavajući koeficijent 3.81.

Što se klađenja na strijelce tiče, najmanja kvota je na Romelua Lukakua za kojeg ćete dobiti 2.20 ako zabije, dok je na Cira Immobilea koeficijent 2.62, a Felipea Andersona čak 5.50.

Za kraj, spomenimo i uživo klađenje, jer kakav je odnos snaga trenutno između Lazija i Inter bit će još jasnije nakon što akcija započne na travnjaku. Oklada da će pasti gol u zadnjih 20 minuta utakmice, uz kvotu koja će se kretati oko 1.85 u darežljivim kladionicama djeluje primamljivo, pod uvjetom da rezultat do tada ostane aktivan za obje momčadi…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top