Hajduk vs. Villarreal – Tipovi za klađenje i najava Europske konferencijske lige

Forma:
W L L L W
  • Stadion Poljud
  • Početak: 25. kolovoz 21:00
Forma:
W W W W W
Hajduk
Oba daju gol: Da1.75
Villarreal
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Dolazi dan odluke za Hajduk, koji će ovog četvrtka protiv Villarreala pokušati pred svojim fanatičnim navijačima izboriti plasman u grupnu fazu Europske konferencijske lige.

Pred trenerom Valdasom Dambrauskasom najteži je zadatak u karijeri, jer mora postaviti igru kako bi preokrenuo zaostatak 2:4 protiv momčadi koja je posljednjih godina osvojila Europsku ligu i igrala u polufinalu Lige prvaka.

Nema sumnje, već sad možemo reći da je Villarreal glavni kandidat za osvajanje Europske konferencijske lige, ali sjetimo se samo Dinama i Tottenhama prije par godina pa je jasno da se svašta može dogoditi u Splitu i ništa nije unaprijed riješeno.

Hajduk će se po običaju prije svega uzdati u Marka Livaju, koji bi svojim potezima trebao izbaciti iz takta španjolsku obranu i zabiti golove koji bi Splićanima osigurali veliku senzaciju.

Trebat će mu i podrška mladog Stipe Biuka koji je zabio u Valenciji već u drugoj minuti utakmice, a dobra je vijest za Hajduk da će i Nikola Kalinić biti spreman za ovaj susret, unatoč nizu ozljeda na početku sezone i gadnoj posjekotini zarađenoj prošli tjedan protiv Španjolaca.

Jedna od ključnih bitki vodit će se na sredini terena, gdje je Villarreal posljednjih godina dominirao svojom kombinatorikom pa će Filip Krovinović i Lukas Grgić morati igrati najbolju utakmicu svojih karijera, kako bi trasirali put svojim suigračima prema senzaciji koju bi Split godinama slavio.

A Villarreal dolazi u Hrvatsku pun samopouzdanja, nakon pet uzastopnih pobjeda, uključujući i onu u gostima kod Atletica za vikend, koja je posebno draga treneru Unaiju Emeryju.

Čak i ako Emery ne bude koristio sve svoje najveće zvijezde u ovom dvoboju, Villarreal ima sve što je potrebno da prođe dalje, pod uvjetom da oni koji su na terenu odigraju ozbiljno. A Gerard Moreno kao španjolski reprezentativni napadač, kao i sve opasniji Alex Baena predstavljaju najveću prijetnju splitskom golu i sigurno će barem u nekom trenutku doći u priliku postići pogodak.

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li Villarreal u ovom susretu koristiti Geronima Rullija ili će Pepe Reina stati među vratnice, no obrana gostiju uz obojicu dobiva dovoljno iskustva da se ne raspadne na Poljudu, čak i uz fantastičnu atmosferu koja nas čeka kad jednom ovaj sjajan okršaj počne…

Prethodni dvoboji:
18.08.22 Villarreal4:2Hajduk EKL

Izostanci i ozljede:

Hajduk: nema značajnih ozljeda.

Villarreal: Alberto Moreno (ozljeda koljena), Arnaut Danjuma (ozljeda mišića), Capoue Étienne (suspenzija).

Villarreal zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon što je u prvoj utakmici izgubio 2:4, Hajduk nema što čekati na Poljudu i pokušat će žestoko krenuti od prve minute, kako bi unio nemir u gostujuću momčad i učinio ovaj dvoboj neizvjesnim.

S druge strane, Villarreal je spreman kazniti svaku pukotinu u domaćoj obrani i napravit će to bez milosti ovog četvrtka. Zato je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz koeficijent 1.75 kojeg nudi bet365.

Po istoj logici ima smisla i oklada oba tima daju gol, uz kvotu 1.90, što znači da i jedni i drugi moraju poentirati u ovoj utakmici, kako bi vaš listić bio dobitan.

Za one koji vjeruju da je razlika u klasi prevelika, tu je oklada hendikep -1.5 na Villarreal, uz koji ćete dobiti koeficijent 2.57 u kladionici 22bet, a pritom se kladite da će gosti pobijediti s najmanje dva razlike.

Ima ovaj put smisla i kombinacijska oklada koju nudi 20bet, pobjeda Villarreala uz više od 2.5 postignutih golova na utakmici, uz koeficijent 2.30 koji bi se lako mogao pretvoriti u realnost.

Spomenimo još okladu na dosuđeni penal, uz koeficijent 2.70, ali i autogol na koji je kvota 8.00, a ne bi bilo iznenađenje da ga vidimo tijekom utakmice na Poljudu.

Za kraj, spomenimo i klađenje na kornere, jer ćete za više od 9.5 kornera dobiti koeficijent 1.90, što ima smisla u utakmici u kojoj će i jedni i drugi bez problema dolaziti pred kazneni prostor i stvarati šanse…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top