Villarreal vs. Hajduk – Tipovi za klađenje i najava Europske koferencijske lige

Forma:
W W W D W
  • Ciutat de València
  • Početak: 18. kolovoz 20:45
Forma:
L L W W W
Villarreal
Poluvrijeme/kraj: 1/11.83
Hajduk
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon impresivnog prolaska protiv Vitorije Guimaraes, Hajduk ovog četvrtka čeka novi veliki izazov u kvalifikacijama za Europsku konferencijsku ligu, jer gostuje kod Villarreala u Valenciji.

Momčad Valdasa Dambrauskasa imala je blago rečeno peh sa ždrijebom, jer mora igrati s prošlogodišnjim polufinalistom Lige prvaka, u natjecanju u kojem se na prste jedne ruke mogu nabrojati moćne europske momčadi.

Dakle, bit će to maksimalno težak izazov za Hajduk koji je u subotu doživio težak 4:1 poraz od Dinama i time je splasnula njegova euforija, koja se polako gradila prethodnim pozitivnim rezultatima u Europi i nacionalnom prvenstvu.

No, vremena za očajavanje nema, jer Splićani su i dalje čvrsto u borbi za titulu u Prvoj HNL, a protiv Villarreala nema nikakvog pritiska, iako je u igri jesen u Europi, što klub već čitavo desetljeće nije iskusio. Ipak, sada u svojim redovima ima Marka Livaju, sjajnog vođu i vrhunskog ofenzivca pa se nada da je veliki međunarodni iskorak ipak moguć.

Morat će se Livaji priključiti u ovako velikoj utakmici i drugi, prije svega u obrambenom dijelu gdje Lovre Kalinić ne smije ostati sam na streljani, jer Španjolci u tom slučaju neće imati milosti.

Svakako će se tražiti i veliki doprinos vezne linije, s Filipom Krovinovićem u glavnoj ulozi, a bilo da u napadu zaigra Stipe Biuk, Jan Mlakar ili neko treće rješenje, svaku pogrešku domaćina trebat će kazniti, jer mnogo prilika za postizanje pogotka sigurno neće biti.

Što se pak Villarreala tiče, trener Unai Emery može biti zadovoljan kako njegova družina djeluje ovog ljeta, što je i potvrdilo otvaranje nove sezone španjolske La Lige.

Prekrasne golove protiv Valladolida zabio je Alex Baena, a jedan je dodao i mladi Nicolas Jackson za uvjerljivu pobjedu 3:0 u gostima.

A u svojim redovima Emery još ima sjajnog Gerarda Morena, dok veliku prijetnju predstavlja i džoker s klupe Paco Alcacer pa Hajduku neće biti lako, pogotovo kad znamo da veznu liniju “Žute podmornice” vodi Dani Parejo, još jedan vrhunski nogometaš.

Dobra vijest za Splićane je to što se dvoboj ne igra u Villarrealu, već na stadionu Ciutat de Valencia, no domaćin će sigurno biti opasan i svaki pozitivan rezultat hrvatskog predstavnika bio bi uspjeh vrijedan divljenja…

Prethodni dvoboji:
Villarreal-nikad dosad igrali-Hajduk

Izostanci i ozljede:

Villarreal: Alberto Moreno (ozljeda koljena), Arnaut Danjuma (ozljeda mišića), Étienne Capoue (suspenzija).

Hajduk: Marco Fossati (ozljeda mišića), Nikola Kalinić (ozljeda nožnog prsta).

Villarreal zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Znamo da postoji ogromna želja kod nogometaša Hajduka da naprave veliki europski iskorak i zaigraju ove jeseni u grupnoj fazi Europske konferencijske lige, no ovaj put igraju protiv zaista jedne od najboljih španjolskih momčadi, koja je prošle sezone uzela mjeru čak i Bayernu.

Villarreal ima iznimnu igračku kvalitetu i jednog od najboljih trenera na svijetu, a forma mu je vrlo dobra ovog ljeta, unatoč tome što je sezona tek počela. Zbog toga je naša glavna preporuka oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz koeficijent 1.83 kojeg nudi bet365, što znači da domaćin mora slomiti Hajduk već u prvih 45 minuta i zatim mirno privesti posao kraju u nastavku utakmice.

Postoji i opcija pobjeda Villarreala bez primljenog gola, uz kvotu 1.94, što također djeluje zanimljivo, a ako vjerujete da će se domaćin nazabijati, Rabona daje 2.20 ako Villarreal zabije više od 2.5 gola.

Ima naravno smisla igrati i hendikep -1.5 na Villarreal u kladionici 22bet, jer dobit ćete 1.83 ako domaćin pobijedi s dva ili više razlike, što definitivno možemo zamisliti u ovoj utakmici, uz dužno poštovanje iskoraku koji je u zadnjih godinu dana napravio Hajduk.

Ne zaboravimo niti kombinacijske oklade kakve nudi 20bet, jer ćete na pobjedu Villarreala uz više od 2.5 gola na utakmici dobiti 1.83, što je još jedan smjer u kojem se može krenuti.

Za kraj, spomenimo i okladu na autogol, uz koeficijent čak 8.00, što ne bi bilo potpuno neobično da se dogodi u Valenciji, a kladiti se uvijek možete i na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola, uz koeficijent 2.54 koji djeluje uoči utakmice zaista primamljivo…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top