Adana Demirspor vs. Osijek – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Europske konferencijske lige

Forma:
W D L W W
  • The New Adana
  • Početak: 10. kolovoz 20:00
Forma:
W W W W L
Adana
Oba daju gol: Da1.73
Osijek
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon što se uspješno obračunao s mađarskim ZTE-om, Osijek ovog četvrtka nastavlja svoj europski put dvobojem u Turskoj, protiv Adana Demirspora.

Momčad koju vodi Stjepan Tomas izgleda vrlo dobro u Europskoj konferencijskoj ligi, ali i u HNL-u. Osijek je u seriji od četiri uzastopne pobjede, no sada ga čeka najteži suparnik ovog ljeta, protiv kojeg će morati odigrati na maksimumu svojih mogućnosti ako želi proći dalje.

U redovima Osijeka i ovaj će se put najviše očekivati od Ramona Miereza u napadu, Argentinca koji je svojedobno bio najbolji strijelac hrvatskog prvenstva, a sada ponovo polako diže formu.

Navijači osječkog kluba mogu biti zadovoljni, jer i Kristijan Lovrić napokon na travnjaku počinje podsjećati na svoje zlatne dane iz Gorice, a tu je i Mijo Caktaš u sredini terena, čovjek koji je s tri gola donio veliki preokret u pobjedi 4:3 protiv Rudeša.

Ivan Fiolić i Darko Nejašmić još su dva veznjaka koji mogu pomoći Osijeku da uspostavi ravnotežu na travnjaku, dok Vedran Jugović ima problem s ozljedom i njegov nastup je upitan.

Što se pak obrane tiče, ona je pokazivala najviše slabosti u uvodnim utakmicama ovog ljeta, nakon što je klub napustio kapetan Mile Škorić prošle zime. Sada se čvrstina očekuje od Leona Barišića na poziciji stopera, a Marko Malenica će morati skinuti bar pokoju tešku loptu, ako Osijek želi u Turskoj izbjeći poraz.

S druge strane, Adana Demirspor pod trenerom Patrickom Kluivertom pokazuje određene ambicije posljednjih godina i pokušat će što dalje dogurati u Europskoj konferencijskoj ligi.

U svojim redovima imala je Adana prije par godina i Marija Balotellija, no on više nije član kluba. Sada se sve vrti oko odličnog veznjaka Dorukhana Toköza koji će vući konce domaće momčadi u ovoj utakmici, dok će za golove biti zaduženi David Akintola i Yusuf Sari.

Adana je u prethodnoj rundi izbacila rumunjski Cluj, što pokazuje da ova momčad ima moć uspješno nastupati u Europi pa Osijeku neće biti lako na stadionu New Adana, na kojem nas čeka neizvjesni okršaj u kojem bi nijanse mogle odlučivati o pobjedniku…

Prethodni dvoboji:
Adana-nikad dosad igrali-Osijek

Izostanci i ozljede:

Adana: Andreaw Gravillon (kartoni), Badou Ndiaye (ozljeda mišića).

Osijek: Vedran Jugović (ozljeda mišića).

Adana zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što se moglo i očekivati, kladionice u Hrvatskoj proglasile su Adana Demirspor favoritom u ovom dvoboju, što zbog ugleda turskog nogometa, što zbog izbacivanja opasnog Cluja u prethodnom kolu.

Međutim, mi vjerujemo da Osijek u ovoj utakmici neće ispasti bez ispaljenog metka. Tomasova momčad ima oružja kojima može barem povremeno ugroziti turskog suparnika, dok obrana ostaje najveći problem hrvatskog predstavnika. Zbog toga je naša glavna preporuka oklada na oba tima daju gol, uz koeficijent 1.73 kojeg nudi kladionica 20bet.

Adana i Osijek su vrlo efikasni ovog ljeta, zbog čega ima smisla odigrati i na zbroj golova, da će u četvrtak pasti više od 3.5 gola na utakmici, na što možete uzeti zanimljivu kvotu 2.60.

Ulog u ovom dvoboju je velik pa ne možemo očekivati da će golovi pljuštati od prve minute. To je razlog zašto će neki iskusni igrači u Hrvatskoj odigrati i okladu koju nudi kladionica 22bet, da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na što možete dobiti kvotu 1.97.

Ako pak favorizirate domaćina i ne vjerujete u Osijek, bet365 vam nudi dvije zanimljive opcije koje možete odigrati. Prva je oklada da Adana zabija gol u oba poluvremena, na što ćete dobiti tečaj 2.25, a imate priliku uplatiti i poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 2.30, što postaje dobitno ako Turci povedu u prvom poluvremenu i zadrže prednost do samog kraja.

U ponudi je i ponešto kombinacijskih oklada, od kojih se ističe oklada na dvoznak 1X na Adanu uz više od 2.5 gola na utakmici, na što ide koeficijent 1.99 koji bi se lako mogao pretvoriti u realnost.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, jer tek kad akcija krene s centra postat će posve jasno kakav je odnos snaga između Adane i Osijeka. Oklada na gol u posljednjih 20 minuta, s kvotom koja će se kretati oko 1.90 djeluje obećavajuće pa svakako imajte upaljenu omiljenu kladionicu za vrijeme utakmice i reagirajte čim ugledate izdašnu kvotu za koju vjerujete da miriše na dobitak…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top