Hajduk vs. PAOK – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Europske konferencijske lige

Forma:
W W L W D
  • Stadion Poljud
  • Početak: 10. kolovoz 21:00
Forma:
W D L W W
Hajduk
Manje od 2.5 gola1.72
PAOK
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog petka splitski Hajduk napokon se uključuje u kvalifikacije za Europsku konferencijsku ligu, a njegov prvi protivnik bit će grčki PAOK Thessaloniki.

Radi se o ozbiljnom izazovu za momčad koju vodi Ivan Leko, no Hajduk je sezonu otvorio pobjedama protiv Dinama i Rijeke pa u gradu vlada velika euforija. Stadion će protiv Grka definitivno biti ispunjen do posljednjeg mjesta, što će dati dodatnu snagu domaćim nogometašima.

Hajduk ipak ima jedan problem u ovoj utakmici, a to je ozljeda Rokasa Pukštasa, mladog Amerikanca čiji je pogodak srušio Dinamo na Maksimiru. Riječ je o odličnom veznjaku koji će sigurno nedostajati Splićanima i neće ga biti lako nadoknaditi na travnjaku.

Međutim, Hajduk ima u svojim redovima Marka Livaju, najboljeg strijelca HNL-u u posljednje dvije sezone. Kapetan Splićana uvijek igra dobro u važnim utakmicama pa se očekuje nešto slično i ovog četvrtka.

U sredini terena najveća će pak odgovornost biti na Filipu Krovinoviću, dok Leko tek mora odlučiti koga će gurnuti uz Livaju u ofenzivu. Jan Mlakar i Leon Dajaku igrači su od kojih se očekuju golovi, a tu su još Emir Sahiti i Ivan Dolček, od kojih će splitski trener morati odabrati one koji bi trebali predstavljati najveću prijetnju PAOK-u.

Za Hajduk je dobro što se uspio pojačati s nekoliko solidnih inozemnih igrača ovog ljeta, od kojih najviše pokazuju Vadis Odjidja-Ofoe i Fahd Moufi. Uz to, obrana Splićana solidno je ušla u sezonu i prima malo golova, što je odlična vijest za Ivana Lučića među vratnicama kojem definitivno treba pomoć u ovoj europskoj utakmici.

A PAOK iz Soluna trenutno pod trenerom Razvanom Lucescuom možda nije opasan kao što je bio u prošlom desetljeću, no još uvijek ima ugled u europskim okvirima.

Da neće biti lako s Grcima PAOK je pokazao u prethodnom kolu kada je u gostima natrpao Beitar Jerusalem i tako osigurao prolazak dalje. U svojim redovima crno-bijeli imaju nekoliko zanimljivih igrača, uključujući i našeg golmana Dominika Kotarskog, za kojeg je zainteresiran čak i Bayern.

Khaled Narey i Andrija Živković bit će prijetnja golu Hajduka u ovoj utakmici, a tu je i iskusni Brazilac Taison, iza kojeg je mnogo ovakvih europskih utakmica. Dodajmo im još darovitog Giannisa Konstanteliasa pa postaje jasno da nas čeka teška utakmica na Poljudu, u kojoj bi već minimalna pobjeda Hajduka bila velik uspjeh…

Prethodni dvoboji:
Hajduk-nikad dosad igrali-PAOK

Izostanci i ozljede:

Hajduk: Rokas Puštas (ozljeda koljena).

PAOK: nema značajnih izostanaka.

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako još nije igrao u Europi ovog ljeta, a PAOK se već pokazao u Izraelu, online kladionice svejedno su proglasile Hajduk favoritom u ovom susretu na prepunom Poljudu.

Mi pak vjerujemo da nas u četvrtak u Splitu čeka prava rovovska bitka na travnjaku, u kojoj će obje momčadi pokušati maksimalno zaštititi vlastitu mrežu. Pobjednika bi mogao odlučiti već jedan pogodak, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz koeficijent 1.72 kojeg nudi kladionica bet365.

Po istoj logici ima smisla odigrati i okladu oba NE daju gol, uz kvotu 1.92 u kladionici 22bet, što bi se lako moglo pretvoriti u realnost u ovoj tvrdoj utakmici, kao i oklada da gol NE pada u oba poluvremena, na što možete uzeti tečaj 1.84.

Dio hrvatskih igrača odigrat će i okladu prvo poluvrijeme X iliti neriješeno, uz tečaj 2.08 u kladionici 20bet, što djeluje obećavajuće kad znamo da će i jedni i drugi ući oprezno u ovu utakmicu.

Radi se o dvoboju u kojem nije nemoguće čak ni pogoditi točan rezultat. Pa vam tako kladionica Rabona nudi kvotu 5.50 na rezultat 1:1, sasvim moguć u ovom susretu, dok ćete na rezultat 0:0 dobiti 8.50. Ako se odlučite za Hajdukovu pobjedu uz rezultat 1:0, dobit ćete kvotu 6.66.

U slučaju pak da čvrsto vjerujete u uspjeh Hajduka u ovoj utakmici, postoje dvije opcije koje možete odigrati. Prva je pobjeda Hajduka bez primljenog gola, uz koeficijent 3.75, a tu je i oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz tečaj 3.60, što postaje dobitno ako Splićani povedu u prvom poluvremenu i izdrže do samog kraja.

To su isplative kvote koje će ganjati iskusni igrači, a dodajmo još da ćete na čistu pobjedu Hajduka dobiti koeficijent 2.24, što je oklada koja će zasigurno biti najigranija u Splitu ovih dana…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top