ZTE vs. Osijek – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Europske konferencijske lige

Forma:
L L D W W
  • ZTE Arena
  • Početak: 03. kolovoz 18:45
Forma:
W W W L D
ZTE
Oba daju gol: Da1.85
Osijek
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Pred Osijekom je ovog četvrtka najveći ispit u dosadašnjoj sezoni, jer brani u kvalifikacijama za Europsku konferencijsku ligu minimalnu prednost u gostima kod ZTE-a.

Momčad trenera Stjepana Tomasa u seriji je od tri uzastopne pobjede ovog ljeta, no morat će podići igru na jednu razinu više u Mađarskoj, ako želi prednost 1:0 sačuvati protiv momčadi koja je imala svojih prilika na Opus Areni, prije nego što je Ramon Mierez zabio za pobjedu u sudačkoj nadoknadi.

Argentinac će i u uzvratu biti jedan od najvažnijih igrača Osijeka na travnjaku i upravo se od njega očekuje da svojim potezima napravi razliku u ofenzivi, dok je pozitivna vijest za Tomasa i uspon forme Kristijana Lovrića, darovitog krilnog napadača koji je bolje ušao u sezonu nego što je izgledao prošle godine.

U redovima Osijeka posebno se ističe i Mijo Caktaš u sredini terena, strijelac čak tri pogotka u velikom preokretu protiv Rudeša. Možemo ga ovaj put očekivati na travnjaku od prve minute, a bit će zanimljivo vidjeti koga će pridodati Tomas u veznoj liniji, u kojoj je Vedran Jugović bio taj koji je dobio prednost prije tjedan dana.

Za Osijek će posebno važna biti igra u obrani koja nije dobro funkcionirala za vikend. Stefanos Evangelou ne može igrati zbog kartona, no stanje s koljenom Leona Barišića je bolje pa bi Marko Malenica na golu trebao imati pouzdanu podršku u zadnjoj liniji.

Što se pak ZTE-a tiče, momčad koju vodi Gabor Boer otvorila je sezonu s dva poraza, no ima potencijal za više od toga. Uostalom, prošlog tjedna u prvoj utakmici ovog kvalifikacijskog okršaja izgledala je sasvim solidno na travnjaku.

Zato Osijek treba biti vrlo oprezan. Amerikanac Eduvie Ikoba u napadu je itekako sposoban naći se u prilici postići pogodak, kao i Nigerijac Meshack Ubochioma koji je dobio prednost u prvoj utakmici.

Norbert Szenderei i Bojan Sanković još su dva igrača na koje Zalaegerszeg ozbiljno računa u ovom okršaju, u kojem Osijek na ZTE Areni ima ulogu favorita za prolazak dalje, no jedan trenutak nepažnje u četvrtak može usmjeriti kvalifikacijski dvoboj na bilo koju stranu…

Prethodni dvoboji:
27.07.23 Osijek1:0ZTE EKL
03.07.21 Osijek0:0ZTE PRI
16.11.18 Osijek3:0ZTE PRI
04.07.18 Osijek2:0ZTE PRI

Izostanci i ozljede:

ZTE: nema značajnih izostanaka.

Osijek: Slavko Bralić (ozljeda mišića), Stefanos Evangelou (kartoni).

Osijek zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon što je u prvoj utakmici Osijek na svom terenu bio favorit, hrvatske kladionice ovaj put daju podjednake izglede i jednima i drugima za trijumf unutar 90 minuta, dok slavonski klub ima prednost po pitanju prolaska dalje.

Mi pak vjerujemo da nas čeka još jedna uzbudljiva i otvorena utakmica, kao i prije tjedan dana na Opus Areni. No, ovaj put smatramo da se suparnici neće toliko ispromašivati, zbog čega je naša glavna preporuka oklada oba tima daju gol, uz koeficijent 1.85 kojeg nudi kladionica 20bet.

Po istoj logici svakako ima smisla kladiti se i na zbroj golova, na okladu da pada više od 2.5 gola u regularnom dijelu utakmice, na što kladionica 22bet daje koeficijent 2.11, dok ćete na okladi da gol pada u oba poluvremena dobiti 1.87, što također možemo zamisliti u ovom dvoboju.

Ako pak smatrate da hrvatski klub ima prednost u ovom dvoboju, kladionica bet365 nudi vam koeficijent 1.83 na okladi da Osijek pobjeđuje barem u jednom poluvremenu. Možete se odlučiti i na kombinacijsku okladu, dvoznak X2 na Osijek uz više od 1.5 gola na utakmici, što ide uz zanimljiv tečaj 2.06.

Kladiti se možete i na dosuđen penal, uz kvotu 2.85, što ne bi nikog iznenadilo da se dogodi na ZTE Areni, dok je tu i oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz tečaj 2.10, što je još jedan smjer u kojem bi mogla krenuti ova utakmica.

Za kraj, spomenimo i uživo klađenje, jer odnosno snaga ZTE-a i Osijek bit će još lakše detektirati jednom kad akcija započne na travnjaku. Oklade na ishod utakmice, broj kornera i tko će sljedeći zabiti bit će lakše pogoditi dok je dvoboj u tijeku pa imajte upaljenu omiljenu kladionicu i reagirajte u trenutku kada obećavajući koeficijent bude na svom vrhuncu…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top