Astana vs. Dinamo – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
L L D W D
  • Astana Arena
  • Početak: 02. kolovoz 16:00
Forma:
W W L W D
Astana
Manje od 2.5 gola1.82
Dinamo
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U drugom pretkolu Lige prvaka Dinamo je glavni posao protiv Astane već obavio u prvoj utakmici, a ove srijede prolazak dalje mora potvrditi u uzvratu u Kazahstanu.

Momčad Igora Bišćana dolazi na ovo gostovanje nakon impresivne pobjede na Maksimiru, a prednost 4:0 djeluje prilično nedostižnom. No, “modri” se ne smiju u potpunosti opustiti pa možemo očekivati njihovu čvrstu igru u Srednjoj Aziji, protiv suparnika koji je znao iznenaditi prethodnih godina na međunarodnoj sceni.

U igri Dinama ponovo će se mnogo toga vrtjeti oko Luke Ivanušeca, darovitog veznjaka koji je utrpao tri gola Astani prošli tjedan. Također je zabio i Istri pa će zaista biti šteta ako ga zagrebački klub proda u Feyenoord ovog ljeta, s obzirom na njegovu ulogu na travnjaku.

Dinamo u svojim redovima još uvijek drži i ostale nositelje igre, od Dominika Livakovića među vratnicama i Josipa Šutala na poziciji stopera, do Brune Petkovića i Josipa Drmića u napadu.

Iako bi Bišćan mogao dati priliku i nekim igračima iz drugog plana, očekuje se da će njegovi najveći talenti, Martin Baturina i Josip Špikić igrati u Kazahstanu, kako bi stekli još malo vrijednog iskustva na europskoj sceni.

Ostaje vidjeti hoćemo li na terenu gledati i neko od inozemnih pojačanja, poput Francuza Maximea Bernauera na poziciji beka, od kojeg se očekuje da Dinamu donese dodatnu čvrstinu u zadnjoj liniji.

S druge strane, Astani pod trenerom Grigorijem Babajanom preostaje pokazati se pred svojom publikom, prije nego što nastavi natjecanje u kvalifikacijama za Europsku ligu.

Ova momčad nema potencijal za veliki preokret, no već i minimalan trijumf na domaćem terenu svakako bi joj podigao samopouzdanje ovog ljeta. U tome bi trebala pomoći hrvatska pojačanja, od kojih vrijedi izdvojiti iskusnog Marina Tomasova u ofenzivi, kao i Josipa Čondrića među vratnicama.

Astana u svom napadu ima Abata Ajmbetova koji može biti opasan ako mu se ostavi prostora, a tu je i mladi Vladislav Prokopenko koji bi mogao dobiti minutažu u ovoj utakmici. No, sve osim ispadanja domaćina na Astana Areni bilo bi pravo čudo i na Dinamu je samo korektno odraditi posao te tako potvrditi okršaj s grčkim AEK-om koji čeka pobjednika u sljedećem pretkolu…

Prethodni dvoboji:
25.07.23 Dinamo4:0Astana LP
14.08.18 Dinamo1:0Astana LP
07.08.18 Astana0:2Dinamo LP

Izostanci i ozljede:

Astana: nema značajnih izostanaka.

Dinamo: Gabrijel Rukavina (ozljeda gležnja).

Astana ne zabija gol

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Za razliku od prve utakmice u kojoj su mu kladionice u Hrvatskoj dale malu kvotu, Dinamo u uzvratu zbog velike prednosti ima i znatno veći tečaj na svoj trijumf.

No, Bišćan je taktičan i studiozan trener koji neće ništa forsirati u Astani, već vjerujemo da će zatvoriti pristup prema svom golu te strpljivo čekati priliku iz kontri. Domaćin pak nema moć za neki veliki pritisak i neće htjeti doživjeti novi težak poraz, zbog čega možemo očekivati zatvoreniju utakmicu. Zato je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz kvotu 1.82 koju nudi kladionica 20bet.

U tri dosad odigrane međusobne utakmice Kazahstanci još nisu zabili gol Dinamu, zbog čega ima smisla i ono što nudi kladionica Rabona, okladu da Astana ne zabija gol, uz primamljiv tečaj 2.45.

Ako pak favorizirate zagrebački klub, kladionica bet365 vam nudi odličan koeficijent 3.00 na pobjedu Dinama bez primljenog gola, dok ćete 3.00 dobiti i na okladi poluvrijeme/kraj 2/2, što postaje dobitno ako Bišćanova momčad povede u prvom poluvremenu i uspješno privede posao kraju.

U kladionici 22bet naći ćete pak kombinacijske oklade, od kojih izdvajamo dvoznak X2 na Dinamo uz manje od 2.5 gola na utakmici, uz koeficijent 2.18 koji bi se lako mogao pretvoriti u realnost.

Vrijedi još spomenuti okladu da gol NEĆE pasti u oba poluvremena, na što možete dobiti tečaj 1.89, dok će neki poželjeti odigrati i okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz koeficijent 2.11.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđeni penal, uz kvotu 2.64, što nije nemoguće u utakmici u kojoj napadači jedne momčadi posjeduju brzinu i kvalitetu s kojom se obrana protivnika teško može nositi…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top