Southampton vs. Liverpool – Tipovi za klađenje i najava Premiershipa

Forma:
L L D L W
  • St. Mary Stadium
  • Početak: 17. svibanj 20:45
Forma:
D W D W W
Southampton
Oba daju gol: Ne2.29
Liverpool
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon osvajanja FA Cupa u neizvjesnom finalu protiv Chelseaja, Liverpool nastavlja svoj pohod na trofeje ovog utorka, u engleskom prvenstvu protiv Southamptona.

U Premiershipu momčad Jürgena Kloppa nalazi se u teškoj situaciji, jer Manchester City ima više bodova i bolju gol razliku, no nada umire posljednja pa će Liverpool pokušati pobjedama u posljednje dvije utakmice ostvariti nezapamćeni preokret i tako osvojiti treću titulu u sezoni, uoči finala Lige prvaka protiv Reala Madrida.

Southampton se čini kao idealan protivnik za Kloppovu momčad u ovom trenutku, jer družina koju vodi Ralph Hasenhüttl nalazi se u donjem domu ljestvice i već neko vrijeme igra slabo, a nije u opasnosti ispasti iz lige.

“Sveci” u svojim redovima imaju nekoliko opasnih igrača, poput Chea Adamsa koji je zabio 7 golova ove sezone, a tu je i albanski ofenzivac Armando Broja, koji je dodao njih još 6.

Tu je i cijenjeni James Ward-Prowse sa svojih 9 golova kao vodeći strijelac momčadi, kao i norveški reprezentativac Mohamed Elyounoussi u sredini terena, koji solidno igra ove sezone.

Southampton se može pohvaliti pobjedom protiv Arsenala prije nekoliko tjedana, no nakon toga niže neuspjehe i čini se da igrači jedva čekaju da sezona u Engleskoj napokon završi.

A Liverpool s druge strane svaka tri dana igra utakmice u kojima nema pravo na posrtaj, kako u engleskom prvenstvu, tako i u nokaut natjecanjima. Ozljede su ga dugo zaobilazile, no Mohamed Salah sada ima problem s mišićem i za očekivati je da će ga trener poštedjeti u ovom dvoboju, dok je i Fabinho izvan stroja, kao važan igrač sredine terena.

Klopp će se u napadu morati uzdati u Sadija Manea i Dioga Jotu, dok će s lijeve strane zasigurno prijetiti i Luis Diaz, skupocjeni Kolumbijac koji je stigao na Anfield iz Porta tijekom zime.

Ako Liverpool želi ostvariti sigurnu pobjedu, svoj doprinos morat će dati i Trent Alexander-Arnold na desnoj strani, kao i Thiago Alcantara, od kojeg se očekuje da vuče konce u sredini terena.

U svakom slučaju, na stadionu St. Mary čeka nas utakmica u koju gosti ulaze u ulozi izrazitog favorita i samo ostaje pitanje hoće li im Southampton pružiti žestok otpor ili će završiti pregažen, kao i mnoge druge momčadi prije njega…

Prethodni dvoboji:
27.11.21 Liverpool4:0Southampton PL
08.05.21 Liverpool2:0Southampton PL
04.01.21 Southampton1:0Liverpool PL
01.02.20 Liverpool4:0Southampton PL
17.08.19 Southampton1:2Liverpool PL

Izostanci i ozljede:

Southampton: Livramento V. (ozljeda koljena).

Liverpool: Fabinho (ozljeda mišića), Salah M. (ozljeda mišića).

Southampton ne daje gol

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nema sumnje, Liverpool spada među momčadi koje igraju otvoren nogomet i pokušavaju zabiti gol više od protivnika, no sezona je pri kraju i došlo je doba čupanja bodova, što se osjetilo u prethodnim utakmicama Kloppove družine.

Vjerujemo da će tako biti i ovaj put protiv Southamptona i da Liverpool može do željenog rezultata samo uz besprijekornu igru u obrani. Zato je naša glavna preporuka oklada oba tima NE daju gol, uz primamljivi koeficijent 2.29 kojeg nudi kladionica 20bet.

Po običaju, najbolju kvotu na okladu poluvrijeme/kraj dat će vam bet365 pa ako odigrate 2/2, odnosno da će Liverpool voditi na poluvremenu i zatim posao uspješno privesti kraju, uzet ćete koeficijent 2.30.

A druga opcija kako podebljati kvotu na pobjedu gostiju je igranje hendikepa -1.5 na Liverpool, da će pobijediti s najmanje dva razlike, za što ćete dobiti 2.27.

Spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz koeficijent 2.37, što je itekako moguće u jednom ovakvom dvoboju, a da gol neće biti postignut u oba poluvremena kvota je čak 2.79 u kladionici 22bet, a moglo bi se dogoditi.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, dok se akcija odvija na travnjaku pred našim očima. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta, uz kvotu koja će biti oko 1.80 djeluje obećavajuće, pod uvjetom da pitanje pobjednika do tog trenutka neće biti riješeno…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top