Eintracht vs. Rangers – Tipovi za klađenje i najava Europske lige

Forma:
D D W L W
  • Ramón Sánchez-Pizjuán
  • Početak: 18. svibanj 21:00
Forma:
W W W W D
Eintracht
Manje od 2.5 gola1.93
Rangers
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon više od deset mjeseci međunarodnih klupskih utakmica došli smo do velikih finala najvažnijih europskih natjecanja, s Europskom ligom kao prvom koja će dobiti svog pobjednika, nakon dvoboja Eintrachta i Rangersa ove srijede.

Baš nitko nije očekivao ove dvije momčadi u finalu, no zasluženo su izborile svoje mjesto, a Eintracht može zaista biti ponosan na svoj trijumf protiv Barcelone, kojim je momčad trenera Olivera Glasnera pokazala da je spremna za najviše domete.

Ekipa iz Frankfurta poznata je po vatrenim navijačima koji će je pratiti i ove večeri u Sevilli, a u svojim redovima nema velikih zvijezda, ali ima nekoliko odličnih nogometaša, uključujući i našeg Kristijana Jakića, koji se sjajno uklopio u veznu liniju.

Eintracht je iz natjecanja izbacio Betis, Barcelonu i West Ham, zbog čega se prometnuo u favorita ovog finala, unatoč slabim nastupima u Bundesligi i osvojenim tek 11. mjestom, zbog čega mu je ovaj dvoboj jedina šansa da se i sljedeće sezone nađe u Europi.

Po običaju, njemački predstavnik uzdat će se u svog brzonogog srpskog ofenzivca Filipa Kostića, koji u velikim utakmicama uvijek da svoj maksimum, a golovi se očekuju i od Rafaela Borréa, Kolumbijca koji je najviše zabijao ove sezone za frankfurtsku družinu.

A s druge strane nalazi se škotski Rangers, koji je ne tako davno bankrotirao i završio u nižim ligama. Nakon desetljeća mučenja pod Stevenom Gerrardom vratio se prošle sezone tamo gdje mu je mjesto, a sada se nalazi pred jednim od najvećih podviga u povijesti kluba.

Gerrard je prošle jeseni napustio klupu i prešao u Aston Villu, ali odlično ga je zamijenio Giovanni van Bronckhorst, koji je s Rangersima uspio eliminirati u Europskoj ligi Borussiju Dortmund i RB Leipzig. Sada se nada da će bajkovitu škotsku priču zaključiti trijumfom u finalu, protiv Eintrachta koji je “na papiru” kvalitetom slabiji od ranije svladanih njemačkih klubova.

Ozljeda talentiranog Kolumbijca Alfreda Morelosa svojevrstan je hendikep za Rangers u ovoj utakmici, ali tu su Jamajkanac Kemal Roofe i Zambijac Junior Fashion Sakala, koji su se pokazali efikasnima ove sezone i pokušat će zablistati u finalu.

Rangers u svojim redovima ima iskusnog Aarona Ramseyja koji jedva čeka početak ove utakmice, a prilici se nada i tinejdžer Amad Diallo, kojeg je već Manchester United uspio pridobiti za sljedeću sezonu.

Ne zaboravimo ni našeg Bornu Barišića, jer se također odlično uklopio u škotsku momčad koju čeka žestoka i neizvjesna bitka na stadionu Ramón Sánchez Pizjuán, protiv protivnika s kojim ni najuglednijim ekipama u Europi nije bilo lako igrati…

Prethodni dvoboji:
Eintracht-nikad dosad igrali-Rangers

Izostanci i ozljede:

Eintracht: Hinteregger M. (ozljeda bedra), Ramaj D. (ozljeda koljena).

Rangers: Hagi I. (ozljeda koljena), Helander F. (ozljeda stopala), Morelos A. (ozljeda mišića), Ofoborh N. (srčani problemi).

Eintracht zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako je u utakmicama ovih momčadi znalo biti pogodaka u prethodnim fazama Europske lige, vjerujemo da nas u Sevilli čeka nešto sasvim drukčije.

I jednima i drugima osvajanje titule bio bi povijesni uspjeh, zbog čega možemo reći da je ulog na travnjaku maksimalan. Vjerujemo da će se to osjetiti i da će se paziti na svaki centimetar terena, zbog čega je naša preporuka oklada na zbroj golova, da će u finalu pasti manje od 2.5 gola, za što ćete dobiti koeficijent 1.93 u kladionici 22bet.

Utakmica bi trebala biti čvrsta i oprezna, zbog čega će mnogi definitivno odigrati i X na poluvremenu, uz kvotu 2.20 koju nudi bet365.

A ako se želite kladiti na strijelce, 20bet vam nudi 4.89 na pogodak Filipa Kostića, a čak 10.70 ako to bude prvi pogodak na utakmici. Ako pak zabije Kristijan Jakić dobit će 9.89, dok je na Bornu Barišića ogromnih 18.29.

Spomenimo i dosuđeni penal u regularnom dijelu utakmice, uz kvotu 3.00, što bi se lako moglo ostvariti, a tu je i oklada da gol neće pasti u oba poluvremena, uz primamljivih 2.05.

Za kraj, ne zaboravimo ni kombinacijsku okladu dvoznak na Eintracht i manje od 2.5 gola na utakmici u regularnom vremenu, uz kvotu 2.56, što je još jedna opcija koju treba uzeti u obzir…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top