Aston Villa vs. Burnley – Tipovi za klađenje i najava Premiershipa

Forma:
D L W W D
  • Villa Park
  • Početak: 19. svibanj 21:00
Forma:
L L W W W
Aston Villa
Dvoznak: 2X1.80
Burnley
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ušli smo u posljednji tjedan Premiershipa, a osim uzbudljive borbe za titulu imamo i jednako zanimljivu bitku za opstanak, u kojoj će se mnogo toga važnog dogoditi u dvoboju Aston Ville i Burnleyja u Birminghamu ovog četvrtka.

Watford i Norwich već su ispali iz lige, a pridružit će im se Everton, Leeds ili Burnley do kraja tjedna, za koje bi svaki osvojeni bod u završnici mogao biti zlata vrijedan.

Aston Villa s druge strane nema takvih problema i trener Steven Gerrard bez stresa priprema ovu utakmicu, koja ostaje u sjeni nedjeljnog obračuna, kada dečki iz Birminghama idu u goste Manchester Cityju i eventualnim iznenađenjem mogu promijeniti rasplet engleskog prvenstva.

Villa je u novoj kalendarskoj godini pod Gerrardom popravila svoju igru i imala nekoliko serija pobjeda, a dolazak Philippea Coutinha tijekom zime pokazao se kao pun pogodak.

U momčadi je još nekoliko kvalitetnih nogometaša poput napadača Dannyja Ingsa, kao i Brazilca Douglasa Luiza u sredini terena te Ashleyja Younga pa Aston Villa svakako ima dobru bazu za ljetni prijelazni rok, u kojem će pokušati dodatno ojačati momčad, kako bi se uključila u borbu za mjesta koja vode u europska natjecanja.

A Burnley s druge strane opasno visi i ako izgubi svoje posljednje dvije utakmice u sezoni, momčad Mikea Jacksona sigurno ispada u Championship, što će ovog tjedna pod svaku cijenu pokušati izbjeći.

Ovaj mali klub nema u svojim redovima zvučnih imena, a Bjelokošćanin Maxwel Cornet njegov je najbolji strijelac, s 8 postignutih golova u Premiershipu ove sezone.

Burnley ima ponešto problema s ozljedama, uključujući i Jaya Rodrigueza koji nije potpuno spreman, ali očekuje se da stisne zube i zaigra u ovoj dvoboju, a zanimljivo je da za ovu momčad često odlučujuće golove zabijaju obrambeni igrači iz prekida, poput Nathana Collinsa i Bena Meea pa je to nešto na što će domaćin morati posebno paziti.

Ova utakmica zapravo je odgođena u doba kada je omikron radio velike probleme u Premiershipu pa ispada da se igra samo dva tjedna nakon prvog međusobnog ogleda, u kojem je pobijedila Aston Villa. A ovaj put na Villa Parku Burnley nema pravo na novi posrtaj, protiv domaćina koji je potpuno rasterećen i jedva čeka završetak prvenstva…

Prethodni dvoboji:
07.05.22 Burnley1:3Aston Villa PL
27.01.21 Burnley3:2Aston Villa PL
17.12.20 Aston Villa0:0Burnley PL
01.01.20 Burnley1:2Aston Villa PL
28.09.19 Aston Villa2:2Burnley PL

Izostanci i ozljede:

Aston Villa: Hause K. (ozljeda trbušnog zida).

Burnley: Gudmundsson J. (bolest), Vydra M. (ozljeda koljena), Westwood A. (slomljena noga).

Aston Villa zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako je Aston Villa nedavno u prvom međusobnom okršaju pobijedila 3:1 u gostima, vjerujemo da bi se mnogo toga moglo promijeniti u ovoj utakmici.

Burnley će pod svaku cijenu pokušati ovdje osvojiti bodove, dok je u mislima trenera Gerrarda i njegovih igrača obračun s Manchester Cityjem u nedjelju, u kojem bi uspjeh puno snažnije odjeknuo nego u ovoj utakmici. Zato je naša glavna preporuka dvoznak X2 na Burnley, uz koeficijent 1.80 kojeg nudi 22bet.

Mogla bi ovo biti tvrda utakmica u kojoj Burnley pokušava svesti igru protivnika na minimum i vrebati svoje prilike iz kontri, zbog čega se oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola čini zanimljivom, uz kvotu 1.90 koju nudi bet365.

Radi se o dvoboju u kojem ima smisla čak i klađenje na kartone, jer gost će sigurno igrati agresivnije pa oklada na veći broj žutih kartona Burnleyja, uz koeficijent 1.74 u kladionici 20bet djeluje obećavajuće.

Spomenimo još klađenje na strijelce, jer dobit ćete 3.50 ako zabije Philippe Coutinho, dok je na Maxwela Corneta s druge strane 3.75, a lako bi se mogao upisati u strijelce.

Za kraj, svakako spomenimo i klađenje uživo, jer puno će toga postati jasnije kad akcija započne na travnjaku. Oklade na zbroj golova, ishod utakmice, tko će sljedeći zabiti pa i na broj kornera bit će u fokusu igrača koji vole live uplate. Ako ste među njima, svakako imajte svoju omiljenu kladionicu otvorenu i zgrabite obećavajući koeficijent dok bude na svom vrhuncu…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top