Dinamo vs. Hajduk – Tipovi za klađenje i najava Prve HNL

Forma:
W W D D W
  • Maksimir Stadium
  • Početak: 21. svibanj 20:00
Forma:
W W D W D
DOMAĆIN 1.88
Remi 3.42
GOST 4.16
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Vrlo uzbudljiva sezona Prve HNL završava ove subote, velikim derbijem Dinama i Hajduka koji ipak neće odlučiti pitanje osvajača naslova prvaka.

Domaća momčad uspjela je pobjedom protiv Šibenika matematički osigurati još jednu titulu, a trener Ante Čačić koji je kasno uskočio na maksimirsku klupu može biti zadovoljan osvojenim trofejom.

No, ono što muči zagrebačku momčad definitivno su međusobni dvoboji s Hajdukom ove sezone, jer u tri utakmice zabilježio je Dinamo dva poraza i jedan remi, bez postignutog gola, što se u posljednje desetljeće i pol nikad nije dogodilo.

Baš zbog toga “Modri” u ovaj dvoboj ulaze s velikim motivom i žele napokon pobijediti velikog rivala, u dvoboju koji možda nema rezultatski značaj, ali natjecateljskog naboja neće nedostajati. A pred dobro ispunjenim tribinama po običaju će se najviše očekivati od Mislava Oršića, koji je odlučio ostati u Zagrebu tijekom zime, što je vjerojatno bilo ključno kako bi se klub zadržao na vrhu ljestvice.

Bit će zanimljivo vidjeti koga će Čačić poslati u ofenzivu, jer Bruno Petković mu nije uvijek započinjao od prve minute, a u kadru ima i Komnena Andrića, koji može biti prilično opasan centarfor.

Dinamu se nakon ozljede trbušnog zida vratio Luka Ivanušec, što je odlična vijest za domaćina u ovoj utakmici, a spreman je i Arijan Ademi pa vjerujemo da će Čačić udariti sa svojim najjačim snagama, ne bi li Zagrepčani napokon pobijedili splitski klub.

S druge strane, Hajduk kojeg vodi Valdas Dambrauskas može biti zadovoljan osvojenim drugim mjestom u prvenstvu, jer nije uvijek briljirao na travnjaku, a mnoge bodove iščupao je u završnici utakmica pa njegov bodovni saldo gotovo da nije mogao biti bolji ove sezone.

Splićani su u nedavnim utakmicama protiv Hrvatskog dragovoljca i Istre pokazali određeni pad forme, a ne smijemo zaboraviti niti da igraju pet dana kasnije u finalu Hrvatskog nogometnog kupa protiv Rijeke, gdje će imati priliku osvojiti svoj prvi trofej još od 2013. godine.

Zato je teško predvidjeti kakav će sastav Dambrauskas poslati na teren, no Marko Livaja vjerojatno će predvoditi ekipu, kao najbolji strijelac Prve HNL s čak 27 postignutih golova.

U svakom slučaju, na Maksimiru nas čeka žestoki okršaj u odličnoj atmosferi, a domaćin definitivno ima motiv više, nakon tri u nizu neuspjeha protiv Hajduka ove sezone…

Prethodni dvoboji:
20.04.22 Hajduk1:0Dinamo HNL
12.03.22 Hajduk0:0Dinamo HNL
05.12.21 Dinamo0:2Hajduk HNL
05.05.21 Hajduk1:1Dinamo HNL
25.04.21 Dinamo2:0Hajduk HNL

Izostanci i ozljede:

Dinamo: Bartol Franjić (ozljeda zgloba).

Hajduk: Gergo Lovrencsics (ozljeda mišića).

Dinamo zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Znamo da Dinamo ove sezone nije postigao ni gola protiv Hajduka u tri međusobna obračuna, no ove subote na Maksimiru vjerujemo da nas čeka sasvim drukčija utakmica.

Ante Čačić i njegovi igrači pod svaku cijenu žele pobijediti, dok je Hajduku ipak finale Kupa u podsvijesti, a i forma je na strani domaćina. Baš zbog toga naša glavna preporuka je oklada na pobjedu Dinama, uz koeficijent 1.88 kojeg nudi kladionica 22bet.

Za one koji žele sezonu završiti u stilu, pogađanjem velike kvote, tu je oklada poluvrijeme/kraj 1/1, odnosno klađenje da će Dinamo povesti u prvom poluvremenu i održati prednost do samog kraja. Za to ćete u kladionici bet365 dobiti kvotu čak 3.00.

Druga opcija podebljavanja koeficijenta na Dinamo je hendikep -1.5, odnosno pobjeda dva ili više razlike, uz kvotu 3.46, što možemo zamisliti u ovoj utakmici.

Ne zaboravimo ni kombinacijske oklade, jer 20bet nudi na pobjedu Dinama uz više od 2.5 gola na utakmici kvotu 3.60, što također izgleda vrlo primamljivo.

Za kraj, spomenimo još nekoliko zanimljivih oklada koje favoriziraju domaćina. Pa tako za pobjedu Dinama bez primljenog gola možete dobiti 2.82, a ako Dinamo pobijedi u oba poluvremena, kvota je čak 5.02. A na hendikep -2.5, što znači da Dinamo mora pobijediti s najmanje tri razlike, koeficijent je čak 7.03, čime bi se definitivno revanširao Hajduku za sve ranije neuspjehe…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top