Salzburg vs. Dinamo – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
D D D W D
  • Red Bull Arena
  • Početak: 05. listopad 18:45
Forma:
W W W L W
Salzburg
Više od 2.5 gola1.82
Dinamo
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što je to već postalo uobičajeno, u trećem kolu Lige prvaka zagrebački Dinamo u ranijem terminu gostuje kod Salzburga ove srijede, u jednoj od najvažnijih utakmica ove jeseni za aktualnog prvaka Hrvatske.

Domaći sastav kojeg vodi trener Mathias Jaissle definitivno će biti tvrd orah, što su pokazale prethodne utakmice protiv Milana i Chelseaja, u kojima nije izgubio.

Koliko je riječ o dobro organiziranom klubu dovoljno govori da je u njemu svoju karijeru lansirao Erling Haaland, a sada ga predvodi opasni Brazilac Fernando u napadu kojeg trenutno ipak muče ozljede, no tu su važna hrvatska pojačanja.

Nema sumnje, Luka Sučić spada među najuzbudljivije mlade ofenzivce trenutno u Europi, a prijetit će u ovoj utakmici i Dinamu, dok svoju priliku s klupe čeka još jedan U-21 reprezentativac, Roko Šimić.

Radi se o mladoj poletnoj momčadi koja voli igrati visoki presing, kojem će se Dinamo pod svaku cijenu morati othrvati, a u svojim redovima Austrijanci imaju pregršt inozemnih igrača, od kojih je jedan od najzanimljivijih Slovenac Benjamin Šeško, kojem predviđaju odličnu nogometnu budućnost.

Francuski defenzivci Oumar Solet i Lucas Gourna-Douath također imaju potencijal postati vrhunski nogometaši, a tu je još nekoliko Brazilaca te pojačanja iz Poljske, Srbije i Slovačke, koja austrijski klub čine konkurentnim na međunarodnoj sceni.

No, pokazao je i Dinamo da ima ogroman potencijal pod trenerom Antom Čačićem, o čemu svjedoči i senzacionalna pobjeda protiv Chelseaja na Maksimiru.

Zagrebački klub gazi sve pred sobom u domaćem prvenstvu, a izgleda odlično i u Ligi prvaka, ponajviše zahvaljujući odličnom Mislavu Oršiću u ofenzivi, ali i probuđenom Bruni Petkoviću, koji se vratio u udarnu momčad.

Dinamo ima i svog džokera u Josipu Drmiću, vrhunskom napadaču koji uvijek može riješiti utakmicu, a tu je i Luka Ivanušec kao veznjak čiji potezi itekako mogu pomoći napadačima, dok se Arijan Ademi brine za ravnotežu između obrane i napada.

Čačić na raspolaganju ima svoje udarne snage u ovoj utakmici, zbog čega nas na Red Bull Areni čeka vrlo zanimljiva utakmica, u kojoj domaćin definitivno ne može računati na sigurnu pobjedu…

Prethodni dvoboji:
24.08.16 Salzburg1:2Dinamo LP
16.08.16 Dinamo1:1Salzburg LP
06.11.14 Dinamo1:5Salzburg EL
23.10.14 Salzburg4:2Dinamo EL
04.08.09 Dinamo1:2Salzburg LP

Izostanci i ozljede:

Salzburg: Diambou M. (ozljeda gležnja), Okoh B. (ozljeda koljena), Tijani S. (ozljeda cjevanice), Fernando (ozljeda mišića).

Dinamo: Menalo L. (ozljeda mišića), Šutalo B. (ozljeda lista), Mišić J. (ozljeda mišića).

Dinamo zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Čeka nas ove srijede na Red Bull Areni okršaj dvije momčadi koje predstavljaju najugodnije iznenađenje u grupnoj fazi Lige prvaka i mi vjerujemo da nas utakmica u Salzburgu neće razočarati.

I Salzburg i Dinamo imaju sjajna rješenja u ofenzivi, ali redovito primaju golove čak i od slabijih suparnika. Zbog toga je naša glavna preporuka za ovu utakmicu oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz koeficijent 1.82 kojeg nudi kladionica 20bet.

Naravno, po istoj logici ima smisla i oklada oba tima daju gol, uz kvotu 1.81, dok alternativu tome predstavlja ono što nudi 22bet, okladu da gol pada u oba poluvremena, uz koeficijent 1.68.

Treba reći da su online kladionice prilično podcijenile Dinamo pa ćete na dvoznak X2 dobiti kvotu 2.21, što će neki hrvatski kladitelji sigurno pokušati odigrati, a svakako da pobjeda domaćina ničim nije zajamčena u ovom okršaju.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, u kladionici bet365 da će zabiti Luka Sučić koeficijent je 3.20, dok ćete dobiti 2.60 ako poentira Benjamin Šeško. S druge strane, na gol Mislava Oršića kvota je 4.75, a znamo koliko je opasan na europskoj sceni.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđeni penal, uz koeficijent 2.63, što itekako možemo zamisliti u ovoj utakmici, dok je kvota čak 8.00 na autogol, kojem sve češće svjedočimo čak i kad igraju najbolji nogometni klubovi u Europi…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top