Roma vs. Betis – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Europske lige

Forma:
W L W W L
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Početak: 06. listopad 21:00
Forma:
L W W W W
Roma
Oba daju gol: Da1.77
Betis
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog četvrtka Europska liga ponovo je u središtu pažnje ljubitelja nogometa, a najzanimljivija utakmica igra se u Rimu, gdje će snage odmjeriti Roma i Betis.

Domaća momčad predvođena trenerom Joseom Mourinhom prošle je sezone osvojila Europsku konferencijsku ligu, a ove želi otići korak dalje, no doživjela je podbačaj na otvaranju grupne faze protiv Ludogoreca i više nema pravo na neuspjeh.

Roma je u dobrom raspoloženju, jer uspjela je za vikend svladati Inter u derbiju i polako diže formu, što će joj itekako dobro doći i u Europi. A najveća novost u momčadi svakako je dolazak Paula Dybale koji se polako uigrava s ostatkom ofenzive, dok je tu i odlični centarfor Tammy Abraham, od kojeg se očekuju golovi i u ovoj utakmici.

Mourinho na raspolaganju ima i vrlo dobrog veznjaka Lorenza Pellegrinija koji je nešto suzdržaniji ove sezone nego prošle, ali tu je zato Nemanja Matić koji je brzo pronašao mjesto u udarnih 11 i podiže čvrstinu srednjeg reda rimske momčadi.

Chris Smalling još je jedna igrač koji u Romi pokazuje više nego u prethodnim klubovima, a važnu ulogu igra i golman Rui Patricio, koji je jedan od najzaslužnijih za osvojeni europski trofej u 2022. godini.

A Betis pod trenerom Manuelom Pellegrinijem ponovo spada u gornji dom španjolskog nogometa, a niže pobjede i u Europi.

Zeleno-bijeli iz Seville odlično su otvorili La Ligu, zahvaljujući napadaču Borji Iglesiasu koji trpa golove iz utakmice u utakmicu, dok je tu i cijenjeni Nabil Fekir, koji svojim potezima uvijek može riješiti pitanje pobjednika.

Pellegrini je okupio iskusnu momčad punu respektabilnih imena, poput Williama Carvalha i Andresa Cuadrada u veznoj liniji, a značajno pojačanje svakako je i Felipe Luiz u obrani.

Betis igra čvrsto i pokušava limitirati protivnika kako bi golmanu Ruiju Silvi bio maksimalno olakšan posao, no to će biti teško protiv Rome koja je na svom Olimpicu uvijek opasna i sprema se ovaj put utrpati više golova od protivnika…

Prethodni dvoboji:
07.08.21 Betis5:2Roma PRI

Izostanci i ozljede:

Roma: Darboe E. (ozljeda koljena), Karsdorp R. (ozljeda koljena), Wijnaldum G. (slomljena cjevanica).

Betis: Camarasa V. (ozljeda mišića), Juanmi (ozljeda gležnja), Sabaly Y. (ozljeda zgloba).

Roma zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako Roma i Betis znaju povremeno igrati čvrste utakmice bez puno prilika za postizanje pogotka, vjerujemo da će ovog četvrtka na Olimpicu priča biti nešto drugačija, jer domaćin mora ići po pobjedu, a gosti iz Seville vrlo su opasni iz kontranapada.

I jedni i drugi imaju odlična rješenja prema naprijed, zbog čega je naša glavna preporuka za ovu utakmicu oklada oba tima daju gol, uz koeficijent 1.77 kojeg nudi kladionica 22bet, što znači da moraju obje momčadi poentirati tijekom 90 minuta dvoboja.

Po istoj logici, ima smisla i oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz kvotu 1.90 koju nudi bet365, dok će svakako neki poželjeti odigrati i da gol pada u oba poluvremena, što ide uz tečaj 1.72.

U kladionici 20bet uvijek su dostupne i kombinacijske oklade pa ako odigrate dvoznak 1X na Romu i oba daju gol, uzet ćete koeficijent 2.15.

Što se pak strijelaca tiče, da će zabiti Tammy Abraham koeficijent je 2.05, a kvota je 2.10 da će zabiti Paulo Dybala. S druge strane, na gol Borje Iglesiasa tečaj je 3.40, a nije nemoguće da će se pretvoriti u realnost.

Za kraj, ne zaboravimo niti uživo klađenje, jer radi se o dvoboju dva suparnika koji nisu mnogo puta igrali međusobno i bit će puno toga jasnije kad utakmica počne. Gol u posljednjih 20 minuta, na što ćete moći uzeti kvotu oko 2.00 u darežljivim kladionicama djeluje obećavajuće, pod uvjetom da do tad ne bude riješeno pitanje pobjednika…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top