Milan vs. Juventus – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Serie A

Forma:
L W L W W
  • Giuseppe Meazza
  • Početak: 08. listopad 18:00
Forma:
W W L L D
Milan
Dvoznak: 2X1.81
Juventus
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U talijanskoj Serie A ove sezone vodi se neizvjesna borba za naslov prvaka, a ovog vikenda najzanimljiviju utakmicu odigrat će Milan i Juventus.

Domaća momčad predvođena Stefanom Piolijem osvojila je senzacionalni naslov prvaka prošle sezone, unatoč igračkom kadru koji je ipak bio skromniji od Milanovih najvećih rivala.

Sada milanski klub brani svoju titulu i drži se u gornjem domu ljestvice, no kaska za vodećim Napolijem i Atalantom te mu trebaju bodovi čak i protiv najizazovnijih protivnika.

Milan ima pregršt problema s ozljedama, zbog čega nije iznenađenje da je doživio težak poraz protiv Chelseaja u Ligi prvaka u srijedu, no Pioliju je barem na raspolaganju najbolji igrač Rafael Leão, koji igra zaista fantastično na lijevoj strani ofenzive crveno-crnih.

Tu je i Olivier Giroud koji je već odlučio mnoge derbije u Italiji otkad je otpisao za Milan, a džoker s klupe svakako je naš Ante Rebić, najzaslužniji za pobjedu protiv Empolija prošle nedjelje.

Milan u veznoj liniji više nema sjajnog Franka Kessieja, ali tu je nekoliko talentiranih mladića poput Sandra Tonalija i Brahima Diaza, dok je za domaćina vjerojatno najveći hendikep ozljeda golmana Mikea Maignana, čiji je nastup upitan.

A Juventus je pod Massimilianom Allegrijem uspio cijeli rujan odraditi bez ijedne pobjede, ali se nakon reprezentativne pauze probudio i s dvije pobjede protiv Bologne i Maccabi Haife vratio u život.

Nešto ne štima u torinskom klubu ove sezone, iako u svojim redovima ima vrhunske nogometaše poput Dušana Vlahovića, napadača koji je zabio već 5 golova u 7 utakmica talijanskog prvenstva.

Arkadiusz Milik još je jedan ofenzivac koji izgleda solidno na travnjaku posljednjih tjedana, no ostatak momčadi tek podiže formu, uključujući Filipa Kostića i Manuela Locatellija u veznoj liniji.

Juventus također ima problema s ozljedama pa Allegri još čeka na povratak Federica Chiese i Paula Pogbe, no nositelji igre izgledaju sve bolje, zbog čega možemo očekivati žestok otpor “Stare Dame” na stadionu Giuseppe Meazza, na kojem nas čeka odlična derbi utakmica Serie A…

Prethodni dvoboji:
23.01.22 Milan0:0Juventus SA
19.09.21 Juventus1:1Milan SA
09.05.21 Juventus0:3Milan SA
06.01.21 Milan1:3Juventus SA
07.07.20 Milan4:2Juventus SA

Izostanci i ozljede:

Milan: Calabria D. (ozljeda bedra), Florenzi A. (ozljeda mišića), Ibrahimović Z. (ozljeda koljena), Kjaer S. (ozljeda bedra), Maignan M. (ozljeda lista), Saelemaekers A. (ozljeda koljena).

Juventus: Ake M. (slomljena noga), Chiesa F. (ozljeda koljena), Di Maria A. (crveni karton), Kaio Jorge (ozljeda koljena), Peeters D. (ozljeda mišića), Pogba P. (ozljeda koljena).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Prije samo godinu dana bilo je nezamislivo da online kladionice postave Milan za izrazitog favorita u dvoboju s Juventusom, ali upravo to se dogodilo uoči derbija ove subote.

Ipak, trenutno forma i stanje s ozljedama idu na ruku gostujućoj momčadi, kao i kvaliteta pojedinaca u ekipi, zbog čega vjerujemo da Allegrijeva družina može dobro proći na San Siru. Drugim riječima, naša glavna preporuka za ovu utakmicu je dvoznak X2 na Juventus, uz koeficijent 1.81 kojeg nudi kladionica 22bet.

Radi se o dvoboju u kojem bi se moglo igrati čvrsto, na rezultat, zbog čega ima smisla i oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz kvotu 1.74 koju nudi kladionica 20bet.

Na istom mjestu pronaći ćete i primamljivu kombinacijsku okladu, dvoznak X2 na Juventus uz manje od 2.5 gola, na čemu možete zgrabiti koeficijent 2.64, uz vrlo dobre izglede da se pretvori u realnost.

Kad je u pitanju klađenje na točan rezultat postoje tri opcije koje će igrači igrati u kladionici Rabona: rezultat 0:0 uz kvotu 9.00, rezultat 1:1 uz kvotu 6.00 i rezultat 0:1 uz kvotu 9.20.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, dobit ćete u bet365 koeficijent 3.25 ako zabije Dušan Vlahović, a čak 6.50 ako to bude prvi gol na utakmici. Na Arkadiusza Milika je kvota 4.00, a s druge strane na našeg Antu Rebića samo 3.25.

Za kraj, spomenimo i okladu da gol NEĆE pasti u oba poluvremena, uz kvotu 1.87, što definitivno ima smisla u jednom ovako čvrstom derbiju…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top