Arsenal vs. Liverpool – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Premiershipa

Forma:
W W W W L
  • Emirates Stadium
  • Početak: 09. listopad 17:30
Forma:
W D W L D
DOMAĆIN 2.54
Remi 3.72
GOST 2.64
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon impresivnog starta sezone koji mu je donio prvo mjesto na ljestvici Premiershipa, ove nedjelje pred Arsenalom je veliki izazov, jer igra kod kuće protiv Liverpoola.

Najjači je to protivnik s kojim se ove sezone susreće momčad Mikela Artete i bit će dobar pokazatelj koliko je zapravo Arsenal kvalitetan te ima li zaista ono što je potrebno za borbu za naslov prvaka.

Nema sumnje, ključan potez “Topnika” ovog ljeta bilo je dovođenje Gabriela Jesusa iz Manchester Cityja, koji se pokazao kao sjajno pojačanje i preporodio ofenzivu kluba iz sjevernog Londona.

Sada Arteta napokon ima malo širine u napadu, s Gabrielom Martinellijem kao još jednim Brazilcem koji može odlučiti utakmicu, dok je tu još Bukayo Saka koji možda nije bio na nivou u svakoj utakmici u prethodnim mjesecima, ali definitivno ima kvalitete s kojima bi se uspješno uklopio u svaki nogometni kolektiv.

Domaće navijače veseli i uspon forme Granita Xhake, koji u zadnje vrijeme izgleda čvrsto na travnjaku i radi razliku u sredini terena, a za dalekometne golove i asistencije zadužen je Martin Odegaard, čija je karijera krenula uzlaznom putanjom otkad je stigao u Englesku.

Ipak, ostaju još dvojbe oko obrane predvođene Williamom Salibom pa bi Aaron Ramsdale među vratnicama mogao biti na iskušenju ove nedjelje, protiv jednog od najboljih napada u ligi.

A Liverpool s druge strane ne prestaje prosipati bodove u engleskom prvenstvu i krajnji je čas da se družina Jürgena Kloppa probudi i započne svoj uspon na ljestvici.

Odlazak Sadija Manea nije se doimao kao veliki hendikep za ekipu s Anfielda, no pokazalo se da nešto u napadu ipak ne štima na početku sezone, s Darwinom Nunesom koji još uvijek nije opravdao pregršt milijuna uloženih u njega.

Mohamed Salah također nije u pretjerano dobroj golgeterskoj formi, ali zato je Firmino došao na svoje u posljednjim utakmicama, a oporavio se i Diogo Jota pa Klopp definitivno ima brojna rješenja prema naprijed i samo treba izabrati ona koja će predstavljati najveću opasnost za Arsenal.

Thiago Alcantara još je jedan oporavljen igrač koji bi se trebao pobrinuti za bolje funkcioniranje vezne linije, a na Virgil van Dijku i njegovim suigračima je napokon zatvoriti pukotine u obrani, kako ne bi i na Emiratesu primili tri pogotka, jer tada ne bi bilo jednostavno zabiti četiri domaćinu, što bi dodatno pogoršalo poziciju Liverpoola na ljestvici…

Prethodni dvoboji:
16.03.22 Arsenal0:2Liverpool PL
20.01.22 Arsenal0:2Liverpool PL
13.01.22 Liverpool0:0Arsenal PRI
20.11.21 Liverpool4:0Arsenal PL
03.04.21 Arsenal0:3Liverpool PL

Izostanci i ozljede:

Arsenal: Elneny M. (ozljeda bedra), Smith Rowe E. (ozljeda prepona).

Liverpool: Jones C. (ozljeda noge), Keita N. (nespreman), Oxlade-Chamberlain A. (ozljeda mišića).

Liverpool zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako je Arsenal definitivno mnogo više pokazao od Liverpoola na početku nove sezone Premiershipa, istina je da Artetina momčad još nije igrala protiv moćnog protivnika kao što su “Redsi” i nad njom je još mnogo upitnika.

Liverpool i dalje ima značajno više kvalitete prema naprijed, a Klopp napokon ima širok kadar i mnogo važnih oporavljenih igrača pa se ima pravo nadati pozitivnom rezultatu. Mi vjerujemo da će se to i dogoditi, zbog čega je naša glavna preporuka pobjeda Liverpoola, uz koeficijent 2.64 kojeg nudi kladionica 20bet.

U utakmicama ove dvije momčadi pada dosta golova u posljednje vrijeme, zbog čega će mnogi poželjeti odigrati i na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola, uz primamljivu kvotu 2.49.

A svakako ima smisla i ono što nudi Rabona, okladu da Liverpool zabija više od 1.5 gola, uz kvotu 2.05, pri čemu imate šanse doći do dobitka čak i ako gost ne ostvari pobjedu.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, da će zabiti Mohamed Salah koeficijent je 2.75 u kladionici bet365, dok ćete dobiti 3.10 ako poentira Diogo Jota. S druge strane, na Gabriela Jesusa kvota je također 2.75, a na gol Bukaya Sake dobit ćete 3.50.

Za kraj, spomenimo i uživo klađenje, jer mnogo će toga biti jasnije kad ova utakmica započne u nedjeljno popodne. Oklada na gol u posljednjih 20 minuta, na što ćete moći zgrabiti kvotu oko 1.85 u darežljivim kladionicama djeluje obećavajuće, pod uvjetom da već ranije ne bude riješeno pitanje pobjednika…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top