Dinamo vs. Salzburg – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
L W W W L
  • Maksimir Stadium
  • Početak: 11. listopad 21:00
Forma:
W W D D D
Dinamo
Oba daju gol: Da1.80
Salzburg
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Grupna faza Lige prvaka ulazi u svoju drugu polovicu, a ovog utorka u Zagrebu se igra izuzetno važna utakmica, u kojoj Dinamo kod kuće dočekuje Salzburg.

Momčad trenera Ante Čačića briljira u domaćem prvenstvu, no nakon senzacionalne pobjede protiv Chelseaja ipak je pala na posljednje mjesto u svojoj europskoj skupini, jer nije uzela niti boda na gostovanjima u Milanu i Salzburgu.

No, Dinamo zapravo uopće nije igrao loše u tim utakmicama i eventualnom pobjedom protiv Austrijanaca vratio bi se u potpunosti u igru za prva dva mjesta koja vode u nokaut fazu Lige prvaka, s trećim mjestom kao utješnom nagradom koje vodi u Europsku ligu.

Zagrebački klub odgodio je utakmicu protiv Istre u subotu i potpuno se fokusirao na dvoboj sa Salzburgom, u kojem će se najviše očekivati od Mislava Oršića, strijelca gotovo svih najvažnijih europskih golova hrvatskog prvaka.

Od prve minute vjerojatno će započeti i Bruno Petković, koji je značajno podigao formu posljednjih mjeseci, a ostaje samo pitanje koliku će minutažu dobiti Josip Drmić, koji je prošli tjedan u Salzburgu prokockao jednu veliku priliku, da bi mu zatim bio poništen i izjednačujući gol u sudačkoj nadoknadi.

U momčadi Dinama vezna linija pokazuje ofenzivni potencijal ove jeseni, s Josipom Mišićem koji čini se da ima reprezentativni potencijal, dok se Arijan Ademi brine za čvrstinu, a Luka Ivanušec za kreaciju.

S druge strane, Salzburg kojeg vodi trener Mathias Jaissle nije nas oborio s nogu u prvoj međusobnoj utakmici, no talent njegovih mladih nogometaša nitko ne može osporiti.

Svakako se ističe naš reprezentativac Luka Sučić, koji može svojim driblinzima napraviti nered u protivničkoj obrani te asistirati suigračima, od kojih najveću prijetnju predstavlja daroviti Slovenac Benjamin Šeško, kojeg će trebati posebno čuvati u uzvratu.

Gostima fali Brazilac Fernando koji zabija mnogo golova, ali bit će tu Noah Okafor koji je zabio pobjednički gol iz penala prošle srijede te svojim potezima nagovijestio da bi mogao imati vrlo uspješnu karijeru.

U svakom slučaju, na Maksimiru nas čeka uzbudljiva utakmica u kojoj Dinamo ima itekako dobre izglede pobijediti, no Austrijanci su također opasni zbog čega pitanje tko će trijumfirati ostaje potpuno neizvjesno…

Prethodni dvoboji:
05.10.22 Salzburg1:0Dinamo LP
24.08.16 Salzburg1:2Dinamo LP
16.08.16 Dinamo1:1Salzburg LP
06.11.14 Dinamo1:5Salzburg EL
23.10.14 Salzburg4:2Dinamo EL

Izostanci i ozljede:

Dinamo: Menalo L. (ozljeda mišića), Šutalo B. (ozljeda lista).

Salzburg: Fernando (ozljeda mišića), Kameri D. (ozljeda ramena), Okoh B. (ozljeda koljena), Omoregie J. (ozljeda mišića), Tijani S. (ozljeda cjevanice).

Dinamo zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Možda je prva utakmica u Salzburgu obilježena malim brojem golova i tempom koji nije bio žestok kako se očekivalo, no mi vjerujemo da će uzvrat u Zagrebu ipak biti drukčiji.

Dinamo će sigurno stvoriti više prilike nego u Austriji, uključujući i neke koje moraju rezultirati postizanjem pogotka, dok i Salzburg ima strašne napadače koji uvijek mogu zabiti. Zbog toga je naša glavna preporuka oklada na oba tima daju gol, uz kvotu 1.80 koju nudi kladionica 22bet, što znači da i jedan i drugi golman moraju barem jednom kapitulirati tijekom dvoboja.

Po istoj logici ima smisla i prognozirati da će padati golovi na Maksimiru, zbog čega će mnogi odigrati i okladu na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz kvotu 2.04 koju nudi kladionica 20bet.

Na istom mjestu možete odigrati i kombinacijsku okladu koja favorizira domaćina, odnosno dvoznak 1X na Dinamo uz više od 1.5 gola na utakmici, na što ćete dobiti tečaj 2.07.

Što se klađenja na strijelce tiče, bet365 nudi koeficijent 3.75 da će zabiti Mislav Oršić, dok ćete na gol Brune Petkovića dobiti 3.40. S druge strane, ako se u strijelce upiše Luka Sučić smiješi vam se kvota 4.33.

Za kraj, spomenimo još dvije zanimljive oklade. Prva je na dosuđen penal, uz kvotu 2.64, što je već viđeno u prvoj utakmici, dok se kladiti možete i da će gol pasti u oba poluvremena, uz primamljivi koeficijent 1.85, koji bi se lako mogao pretvoriti u realnost…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top