Barcelona vs. Inter – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W L W W L
  • Camp Nou
  • Početak: 12. listopad 21:00
Forma:
W W L L W
Barcelona
Poluvrijeme/kraj: 1/12.10
Inter
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ove srijede igra se jedna od ključnih utakmica grupne faze Lige prvaka, u kojoj će snage odmjeriti Barcelona i Inter, a samo pobjeda igra domaćinu u borbi za mjesta koja vode u nokaut fazu elitnog klupskog nogometnog natjecanja.

Radi se o najjačoj skupini ove jeseni u Europi, u kojoj su još Bayern i Viktoria Plzen, a trener Xavi Hernandez i njegova katalonska momčad svjesni su da bez tri osvojena boda u četvrtom kolu ne mogu računati na ništa više od utješne Europske lige na proljeće.

Barcelona na početku sezone pokazuje dva lica. U španjolskoj La Ligi djeluje impresivno i vodi mrtvu trku s Realom na samom vrhu, dok u Ligi prvaka nakon poraza od Bayerna i Intera zaista mora ubaciti u višu brzinu, želi li ostati dio elite.

Kao i obično, Xavi će se prije svega uzdati u Roberta Lewandowskog, sjajnog poljskog napadača koji je doduše bio neprimjetan na San Siru, što će pokušati promijeniti u uzvratu protiv milanskog kluba.

U sredini terena glavnu će riječ ponovo voditi Pedri i Sergio Busquets, a veću minutažu mogao biti dobiti Ousmane Dembele, koji diže formu i pokazuje da mu je mjesto u udarnih 11 Barcelone.

Domaćin ima ponešto problema s ozljedama u svim linijama, uključujući Memphisa Depaya u napadu, no najvažniji igrači na raspolaganju su Xaviju pa nema pravo na izgovor, u slučaju neuspjeha pred strastvenim katalonskim navijačima.

A Inter pod vodstvom Simonea Inzaghija nije dobro otvorio sezonu i nalazi se nisko u talijanskom prvenstvu, no pobjeda prošli tjedan protiv Barcelone digla je samopouzdanje momčadi.

Ipak, goste muče ozljede nekih od ključnih nogometaša, poput Marcela Brozovića koji je stradao na utakmici hrvatske reprezentacije protiv Austrije, dok još uvijek nije spreman zaigrati ni Romelu Lukaku, koji bi definitivno radio razliku na travnjaku da je potpuno zdrav.

Inzaghi će se tako još jednom morati uzdati u napadački dvojac kojeg čine Lautaro Martinez i Edin Džeko, što solidno funkcionira u posljednje vrijeme, dok iz drugog plana vreba opasni turski veznjak Hakan Çalhanoğlu, a ekipu je pojačao i Henrik Mhitarjan, čije iskustvo bi moglo doći do izražaja u ovako važnoj utakmici.

U svakom slučaju, čeka nas vrlo zanimljiva utakmica na stadionu Camp Nou, u kojoj je domaćin pod pritiskom i mora jurnuti po pobjedu, protiv protivnika čiju kvalitetu ne bi smio podcjenjivati nitko u Europi…

Prethodni dvoboji:
04.10.22 Inter1:0Barcelona LP
10.12.19 Inter1:2Barcelona LP
02.10.19 Barcelona2:1Inter LP
06.11.18 Inter1:1Barcelona LP
24.10.18 Barcelona2:0Inter LP

Izostanci i ozljede:

Barcelona: Araujo R. (ozljeda mišića), Bellerin H. (ozljeda stopala), Christensen A. (ozljeda gležnja), Depay M. (ozljeda mišića), Kessie F. (ozljeda bedra), Kounde J. (ozljeda mišića).

Inter: Brozović M. (ozljeda mišića), Cordaz A. (ozljeda mišića), Correa J. (ozljeda mišića), Dalbert (ozljeda koljena), Lukaku R. (ozljeda bedra).

Barcelona zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako se na prvi pogled čini kako su online kladionice pretjerale s niskom kvotom koju su stavile na pobjedu Barcelone, kao da je u goste stigao Eibar ili Elche, svejedno vjerujemo da će domaća momčad u ovom dvoboju doći na svoje.

Barcelona ima pregršt kvalitete i na svom širokom travnjaku katalonska kombinatorika bi trebala doći do izražaja i to u ranoj fazi utakmice, jer vremena za kalkulacije nema. Zato je naša glavna preporuka za ovu utakmicu oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 2.10 u kladionici bet365, što znači da domaćin mora povesti u prvih 45 minuta utakmice te zatim zadržati svoju prednost do samog kraja.

U kladionici 20bet naći ćete pak pregršt kombinacijskih oklada, od kojih izdvajamo okladu na pobjedu Barcelone uz više od 2.5 gola na utakmici, za što ćete dobiti kvotu 1.91, koju možemo zamisliti da se pretvara u realnost.

Ako se pak odlučite za hendikep -1.5 na Barcelonu, možete uzeti koeficijent 2.10 u kladionici 22bet, što će mnogi poželjeti odigrati, s obzirom na kvalitetu koju domaći sastav posjeduje u svojim redovima.

Što se pak strijelaca tiče, na gol Roberta Lewandowskog ulovit ćete kvotu 1.72, koja raste do 3.50 ako to bude prvi pogodak na utakmici. Ako se pak u strijelce upiše Ousmane Dembele uzet ćete tečaj 3.25, dok je na gol Lautara Martineza koeficijent 4.33.

Za kraj, spomenimo još okladu na dosuđeni penal, uz koeficijent 2.35, što bi se lako moglo ostvariti u ovakvoj utakmici, a nije nemoguć ni autogol uz kvotu 7.50, kojem svjedočimo sve češće, čak i kad međusobno igraju najbolji klubovi u Europi…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top