Bodø/Glimt vs. Arsenal – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Europske lige

Forma:
W L W D W
  • Aspmyra Stadion
  • Početak: 13. listopad 18:45
Forma:
W W W W W
Bodø/Glimt
Oba daju gol: Da1.80
Arsenal
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nastavlja se natjecanje u Europskoj ligi, gdje ove sezone nastupaju i neki vrlo moćni klubovi, uključujući Arsenal koji ovog četvrtka gostuje kod Bodø/Glimta.

Norvešku momčad dobro smo upoznali ovog ljeta, kada je u dvoboju s Dinamom odlučivala o tome tko će u Ligu prvaka i pokazalo se da trener Kjetil Knutsen ima na raspolaganju zaista kvalitetnu družinu.

A Bodø/Glimt zapravo se proslavio već prošle jeseni, kada je pobijedio Romu sa 6:2 i tako pokazao da ima generaciju spremnu nadigravati se čak s najboljima u Europi. Sada želi ponoviti nešto slično, iako je s glatkih 3:0 izgubio u Londonu prošlog tjedna, no domaći navijači vjeruju da ekipa može više od toga.

Središnje mjesto u ekipi svakako zauzima Amahl Pellegrino koji je utrpao već 21 gol u norveškom prvenstvu i zaista je opasan napadač pred kojim je odlična budućnost. Sjajan je i Hugo Vetelsen u veznoj liniji, a tu je i Ulrik Saltes, kao još jedan igrač na kojeg će gosti iz sjevernog Londona morati posebno paziti.

No, Arsenal definitivno ove sezone nema straha od nikoga pa neće imati niti od Norvežana. Momčad Mikela Artete gazi sve pred sobom, a u posljednjih desetak dana pali su na Emiratesu Tottenham i Liverpool.

Nema sumnje, velika euforija vlada među navijačima “Topnika”, koji su u Gabrielu Jesusu dobili svog novog heroja, otkad je zamijenio dres Manchester Cityja i stigao u redove Arsenala.

No, nakon napornog derbija Jesus bi definitivno trebao dobiti poštedu u ovoj utakmici, a u prvom planu će biti Edward Nketiah kojem su predviđali blistavu karijeru, no zasad još nije ispunio svoj potencijal.

Reiss Nelson još jedan je mladi napadač koji bi mogao zaigrati u Norveškoj, a od ozljeda se napokon oporavio Oleksandr Zinčenko i ovo je idealna utakmica da dobije minutažu u dresu novog kluba.

Branič Cédric Soares još jedan je od oporavljenih kojima bi dobro došao nastup protiv protivnika koji je solidan, ali nije na razini Premiershipa, dok se očekuje nastup i američkog golmana Matta Turnera, koji je prva Artetina opcija u Europskoj ligi.

U svakom slučaju, čeka nas utakmica koja bi trebala biti neizvjesnija nego na Emiratesu, a navijači na stadionu Aspmyra nadaju se senzaciji, koja bi još jednom potvrdila da je Bodø/Glimt postao neočekivani hit u Europi…

Prethodni dvoboji:
06.10.22 Arsenal3:0Bodø/Glimt EL

Izostanci i ozljede:

Bodø/Glimt: Fet S. (ozljeda koljena), Vetti G. H. (ozljeda mišića).

Arsenal: Elneny M. (ozljeda bedra), Smith Rowe E. (ozljeda prepona).

Bodø/Glimt zabija gol

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Možda je prije tjedan dana Bodø/Glimt završio deklasiran u Londonu, no Knutsenova momčad zapravo ima potencijal za više od toga i mi vjerujemo da će se to potvrditi ovog četvrtka.

U utakmici koja za Arsenal dolazi samo nekoliko dana nakon velikog derbija s Liverpoolom igrat će se otvoren nogomet u kojem golovi ne bi smjeli izostati, i to s obje strane. Zato je naša glavna preporuka oklada oba tima daju gol, uz kvotu 1.80 koju nudi kladionica 20bet.

Po istoj logici ima smisla očekivati i golijadu u Norveškoj pa će mnogi poželjeti odigrati i na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola, uz kvotu 2.50.

Za one koji vjeruju da Bodø/Glimt može izbjeći poraz tu je oklada dvoznak 1X, uz atraktivnih 2.96 u kladionici 22bet, a na istom mjestu naći ćete i okladu na autogol uz kvotu 7.50, što možemo zamisliti u jednoj ovakvoj za goste opuštenoj utakmici.

Što se strijelaca tiče, dobit ćete 3.63 ako zabije Amahl Pellegrino, dok je čak 10.69 da će s druge strane poentirati Oleksandr Zinčenko, a na Edwarda Nketiaha kvota je samo 2.23.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, koje će nam najbolje pokazati koliko Arsenal ozbiljno shvaća ovu utakmicu. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta, na što ćete moći uloviti kvotu oko 1.85 u darežljivim kladionicama djeluje primamljivo, pod uvjetom da ranije neće biti riješeno pitanje pobjednika…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top