Inter vs. Barcelona – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
L L W W L
  • Giuseppe Meazza
  • Početak: 04. listopad 21:00
Forma:
W W L W W
DOMAĆIN 4.14
Remi 3.92
GOST 1.84
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nastavlja se ovog tjedna grupna faza Lige prvaka, a kao i obično najjača utakmica igra se u skupini C, u kojoj će u utorak snage u Milanu odmjeriti Inter i Barcelona.

Domaćin predvođen trenerom Simoneom Inzaghijem u lošem raspoloženju dočekuje ovu utakmicu, nakon poraza od Rome u derbiju u subotu kojim je u potpunosti izgubio priključak s vodećim momčadima u Italiji.

Plavo-crni ne briljiraju niti u Ligi prvaka gdje su na svom stadionu izgubili od Bayerna, a sada će u dvije utakmice protiv Barcelone dati odgovor jesu li vrijedni nokaut faze elitnog klupskog nogometnog natjecanja ili im je ipak mjesto u Europskoj ligi.

Inzaghi ima ponešto problema s ozljedama, jer Romelu Lukaku nije spreman pa će u ofenzivi glavnu riječ voditi Lautaro Martinez, a određenu minutažu bi trebao dobiti i Edin Džeko.

Još veći problem za domaću momčad je ozljeda Marcela Brozovića, koji je stradao u reprezentativnoj utakmici protiv Austrije, što je razbjesnilo stručni stožer milanskog kluba, jer tvrde da ga je Dalić forsirao iako je već imao zdravstvenih problema.

To znači da će Hakan Çalhanoğlu i Nicolo Barella morati povući u veznoj liniji, a važnu ulogu imat će bočni igrači Robin Gosens i Denzel Dumfries, koji bi trebali uspostaviti ravnotežu po bokovima i pomoći ofenzivi da lakše stvara prilike za pogodak.

A Barcelona se pod trenerom Xavijem Hernandezom preporodila ove sezone, ponajviše zahvaljujući sjajnim pojačanjima koja su stigla u Kataloniju.

Naravno, tu prije svega mislimo na Roberta Lewandowskog koji trpa iz utakmice u utakmicu, a odlično se u ekipu uklopio i ofenzivac Raphinha, dok svakako velik potencijal ima i Franck Kessie u veznoj liniji, koji je stigao iz Milana i dobro poznaje sve slabosti Intera.

Xavi ima ponešto problema s ozljedama, no udarne snage i dalje su mu na raspolaganju, uključujući i Pedrija kao neumornog dirigenta u sredini terena, zbog čega gosti s mnogo samopouzdanja dolaze na stadion Giuseppe Meazza, uoči utakmice koja bi mogla odlučiti tko će pronaći dalje iz daleko najjače grupe ove jeseni u Ligi prvaka…

Prethodni dvoboji:
10.12.19 Inter1:2Barcelona LP
02.10.19 Barcelona2:1Inter LP
06.11.18 Inter1:1Barcelona LP
24.10.18 Barcelona2:0Inter LP
28.04.10 Barcelona1:0Inter LP

Izostanci i ozljede:

Inter: Cordaz A. (ozljeda zgloba), Dalbert (ozljeda mišića), Lukaku R. (ozljeda bedra), Brozović M. (ozljeda stražnje lože).

Barcelona: Araujo R. (ozljeda mišića), Bellerin H. (ozljeda stopala), Depay M. (ozljeda mišića), Kounde J. (ozljeda mišića), De Jong F. (ozljeda bedra).

Barcelona zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Možda je Inter na domaćem terenu izraziti favorit protiv većine u Italiji, no u Ligi prvaka još uvijek kaska za najboljima u Europi i vjerujemo da će se to još jednom pokazati ovog utorka.

Barcelona je od početka sezone doživjela tek jedan poraz, u gostima od Bayerna, u utakmici u kojoj je imala više prilika od domaćina i ovaj put će to pokušati ispraviti. Mi smatramo da će u tome i uspjeti, zbog čega je naša glavna preporuka pobjeda Barcelone, uz koeficijent 1.84 kojeg nudi kladionica 20bet.

Dvoboji u kojima igraju Katalonci znaju obilovati golovima, zbog čega će neki poželjeti odigrati kombinacijsku okladu, dvoznak X2 na Barcelonu uz više od 2.5 gola na utakmici, za što ćete dobiti primamljivu kvotu 2.16.

Naravno, ako favorizirate goste ima smisla i ono što nudi Rabona, da će Barcelona zabiti više od 1.5 gola, uz koeficijent 1.70 koji možemo zamisliti da se pretvori u realnost u Milanu.

Kad je u pitanju klađenje na strijelce, bet365 nudi čak 1.95 na gol Roberta Lewandowskog, što je više nego što je uobičajeno na poljskog napadača, a ako zabije Ousmane Dembele zgrabit ćete kvotu 3.75. S druge strane, na gol Lautara Martineza tečaj je 3.60.

Za kraj, spomenimo i uživo klađenje, jer mnogo će toga biti još jasnije nakon što akcija započne na stadionu San Siro. Oklade na ishod, zbroj golova, hendikep i tko će sljedeći zabiti gol bit će lakše pogoditi za vrijeme utakmice pa imajte otvorenu omiljenu kladionicu i reagirajte kad se pojavi primamljivi koeficijent, za kojeg ste sigurni da će se pretvoriti u dobitak…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top